Tea is always a good idea Plakat (21x29.7 cm (A4))

129.90 ,-
På lager  Leveringstid: 1-5 arbeidsdager

Med en kopp te i hånden øker automatisk trivselen. Teen er for mange et must til frokosten eller pausen på jobben. Å tilby den varme, deilige drikken er dessuten en veldig god måte å få kontakt med nye venner eller pleie de relasjonene man allerede har. Ja te er alltid en god idé! Denne søte posteren har en hvit bakgrunn med et svart trykk i form av en rykende tekopp sammen med teksten ”Tea is always a good idea”. Sett eller heng den opp som den er eller kompletter med en stilig ramme fra vårt store sortiment. Tea is always a good idea finnes i 6 ulike format.

Plakaten trykkes i vårt eget printstudio på et 230 grams premiumpapir som er FSC-sertifisert og aldersbestandig. Vi har valgt den kraftige tykkelsen og matte overflaten da det har en kvalitetsfølelse og gir et stilig resultat uten refleksjoner. Fordi vi trykker opp produktet selv, reduserer vi miljøpåvirkningen.

Ramme er ikke inkludert, men kan bestilles.

Kjekt å vite

Trendy poster som med fordel kan matches med andre motiv for å lage en stilig gallerivegg. Ferdigstill innrammingen med en av våre fine rammer eller posterhengere

Plakaten trykkes på et 230 grams premium-papir som er FSC-sertifisert og har god holdbarhet.

Bilderamme inngår ikke, men kan bestilles ved siden av.

Varenummer:
51013345

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.