Patenttegninger - unike bilder

(177)

Hvis du er sugen på et litt annerledes motiv er våre posters med patenttegninger en god idé. Vi har mange forskjellige slik at det skal bli lett for deg å finne en som passer med interessene dine eller stilen din. Hva sier du om en patenttegning av The Batmobile? Et korsett? Kanskje vil du ha en med Barbie? Det er bare å velge favoritten din lenger ned.

Posters med patenttegninger passer godt både alene i en ramme på veggen og sammen med andre posters på en bildevegg – plasser dem hvor du vil for at hjemmet ditt skal bli så "deg" som mulig.

Motiv
Farge
Retning
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Motiv
  • Farge
  • Retning
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 177 produkter
  Viser 1 - 100 av 177 produkter

  Innred med nydelige patentprints

  Når det kommer til shopping, er det i dag veldig lett å finne akkurat det man leter etter. Uansett hva man liker, eller om man har en mer eller mindre uvanlig stil, så kan man alltid lykkes med å finne det man vil ha på en eller annen måte. Vi har for eksempel både plakater med patentprints, småting og annet fint å tilby. Vi har helt enkelt noe for alle og enhver!

  Ingen regler innen innredning!

  Vi har mange herlige plakater, og vi vet at plakatene med patentprints tiltaler mange. For dere som ikke faller pladask for nettopp disse plakatene, er det i stedet mye annet å se på. Vi holder nemlig løftet vårt om at det finnes noe for enhver smak!

  Vi lever etter mottoet om at man skal kunne innrede med det man liker. I den anledning har vi plakater med alle typer print. Jo visst er det kult å kunne henge opp plakater med motiver som virkelig passer sammen med sin personlighet og interesser. Det synes i alle fall vi!

  La deg ikke stoppe av noen gamle regler for hjeminnredning, men sørg i stedet for å blande fritt med både patentprints, blomster og annet som er vakkert for øynene. Våg å tenke utenfor boksen, da blir hjemmeinnredningen mye morsommere!

  Patentprints på veggen? Ja, hvorfor ikke?!

  Synes du det føles litt uvanlig med disse trykkene? Det kan vi forstå, siden de ikke er det vanligste når det gjelder plakater og posters. Det gjør naturligvis at det blir ekstra kult å velge nettopp disse motivene til den tomme veggen din der hjemme!

  Å ha kule ting på veggene er aldri feil, og nå når det er så populært med bildevegger, er det ekstra kult. Å blande fritt med mange forskjellige motiver på en og samme vegg skaper lekre kontraster som er superfine! Man vil jo at motivene skal være synlige, noe de blir når man har andre motiver som en motpol.

  Så pent med så små midler!

  Som du kan se, er det ikke så dyrt å kjøpe plakater hos oss, det er tvert imot rimelig! Når det ikke koster så mye, kan man kjøpe flere uten å bli bankerott, og det er naturligvis helt kanon! Enten det er plakater med pantentprints eller andre motiver, så kommer du til å få mange forskjellige for bare noen få hundrelapper. Ikke dumt, eller hva sier du?

  For at det skal bli så pent som mulig, er vårt tips at du ser deg rundt blant våre plakater. Med alle motivene våre er det mange som skal få sin plass i solen! Vi er så glade for å kunne garantere at det er både kult og enkelt å gjøre det pent hjemme med våre plakater. At det kan gjøres med små midler, er bare enda bedre! En annen ting vi har tenkt å tipse om, er å kjøpe plakater og rammer fra oss før du begynner å renovere eller liknende. Ofte kan en fin bildevegg med lekre plakater og rammer være det eneste som trengs for å løfte et rom. Da er det jo smartere å begynne i den enden, slik at man ikke kjøper møbler og tapeter helt unødvendig!

  Mye svart og hvitt blant plakater med patentprints

  Som så mange andre av plakatene våre, kommer patentprints i svart hvitt. Vi har naturligvis mange fargerike plakater også, men når det kommer til nettopp disse, er det først og fremst svart hvitt som gjelder.

  Det er helt perfekt å kjøpe noen av disse og blande med andre plakater med litt mer farge. Dersom du bare liker svart hvitt, er det naturligvis også bra, for da kan du gå løs på disse og velge flere stykker. Du kan også blande med andre motiver i svart hvitt som vi har!

  Look a little clever!

  Det er noe eget med patentprints, synes du ikke? Man fremstår en anelse smartere hvis man velger å henge opp disse på kontoret i stedet for en plakat med blomster? Er du ikke enig? Ja, vi trodde vel det!

  Man kan jo velge hvilken stil man vil innrede hjemmet sitt med, eller kontoret med mer, og man prøver å skape en bestemt følelse eller atmosfære. Dersom det er «klok som en bok»-følelsen man vil ha, gjør man riktig i å velge plakater innen denne kategorien. Det er bare å sette i gang å velge ut de variantene du liker best!

  La oss inspirere deg!

  Vi vil bare informere om at vi tipser om hvordan man fint kan matche disse plakatene her i butikken. Når du klikker på plakaten du er interessert i, kommer det opp et bilde. Bildet er et eksempel på hvordan plakaten ser ut in real life, noe som gjør det betydelig lettere for deg å forestille deg hvordan det kommer til å se ut hjemme hos deg når du har hengt opp plakaten.

  Som du vet, liker vi å gjøre det lett for deg. Dette er bare én av få ting vi gjør for at du på en smidig måte skal kunne velge riktig allerede fra starten av!

  Ta en titt på våre rammer!

  Vi vet at det er mange av dere som liker å ha innrammede plakater, enten det er plakater med patentprints eller andre motiver. Det som er så bra, er at vi selger både rammer og posters! Du kan med andre ord handle begge deler her hos oss når du først er i gang. Det er aldri feil å kunne spare både tid og energi på å shoppe i en og samme butikk, så vær så god!

  Coca-Cola eller kanskje Barbie, hva blir din favoritt?

  Her finner du våre superfine patenttegninger i form av plakater og posters i flere ulike format. Patenttegningene kommer fra amerikanske patentsøknader som ble innvilget fra 1800-tallet til 1990-tallet. Fascinerende er bare fornavnet! Hva sier du for eksempel til å dekorere veggen med det berømte korsettet, Barbiedukken som hun så ut i den spede begynnelsen eller den revolusjonerende Coca Cola-flasken? For ikke å snakke om de vakre tegningene du kan finne av Andrew Claytons symaskin designet på 40-tallet eller Christopher Sholes avanserte skrivemaskin! Med patenttegninger på veggen får du følelsen av å ferdes tilbake i tid. Du kan nesten se for deg oppfinneren eller designeren der han eller hun sitter og arbeider på sitt verk.

  Et bilde sier mer enn tusen ord, men en patenttegning sier enda mer! Vi er svært stolte over å være den eneste butikken i Norge som kan tilby kundene våre kopier av verdifulle patenttegninger - i lekre poster- og plakatformat til og med!

  Når du rammer inn en patenttegning for å sette den på skrivebordet eller henge den på veggen, får du en spennende dekorasjon som oser av vintage. Ettersom samtlige patenttegninger er svart/hvite, er de enkle å matche med rammer som passer fint inn i det øvrige interiøret ditt. Velg pastellfargede rammer for en koselig retrofølelse, svart fordi det alltid fungerer, eller gull for en ekstra glamorøs touch. Er du en fargeglad personlighet, vil du kanskje ha en fargeklatt av en ramme.

  På nesten alle patenttegningene finnes spennende informasjon i form av datoen patentsøknaden ble sendt inn, datoen den ble godkjent og hvilket patentnummer den fikk. På mange kan du også finne opphavsmannens navn og diverse underskrifter fra advokater og vitner. Noen av patenttegningene våre inkluderer dessuten en beskrivende tekst der opphavsmannen forklarer hva som er unikt med akkurat hans eller hennes oppfinnelse, samt hvordan den skal brukes. Det er få plakater som byr på en like fascinerende opplevelse som patenttegninger gjør.

  Ta en titt på en av våre fine patenttegninger og drøm deg tilbake til dagen den ble skapt. Du kan se oppfinneren eller designeren når han eller hun rynker pannen i en betenksom mine og langsomt begynner å skisse på idéen sin. Personen funderer på hvordan en eksisterende oppfinnelse kan forbedres, hva som mangler i samfunnet eller hvordan en leke skal bli så spennende som mulig for et lite barn. Kanskje han eller hun vil utforme en helt ny karakter til en tegnefilm! Etter mye blod, svette og tårer er produktet endelig klart og den stolte skaperen sender forventningsfullt patenttegningen inn til patentstyret. Nå er det bare å vente og holde en knapp på at ingen andre har kommet i forkjøpet.

  Bildevegg med patenttegninger

  Mange av tegningene finnes det hele serier av som du kan skape en ordentlig fin bildevegg med. Du kan for eksempel se produktet i flere forskjellige utførelser, fra ulike vinkler, eller i et tverrsnitt så hver detalj og funksjon synes. Spennende! Patenttegninger som plakater er de perfekte veggdekorasjonene for deg som liker historie, nostalgi og vakre tegninger. Selvfølgelig er patenttegningene også svært populære presanger. Tenk deg smilet til en av vennene dine, når han eller hun som bare elsker å sy, får ta imot en tegning av en fin gammel symaskin for eksempel!

  Leter du etter en spesiell tegning som du gjerne skulle ha rammet inn og pyntet opp hjemme med? Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice! Vi ønsker at du som kunde skal oppleve personlig service og bli fornøyd med kjøpet ditt.