Patenttegning - Coca Cola-flaske - Poster Plakat (21x29.7 cm (A4))

129.90 ,-
På lager  Leveringstid: 1-5 arbeidsdager

Pynt veggen din med en flott patenttegning av den berømte Coca Cola-flasken! Denne posteren blir garantert et fint innslag i interiøret ditt, særlig hvis du har diverse retro-saker å matche med. Tegningen forestiller flasken i flere ulike vinkler og utførelser. Øverst kan du se at den ble innlevert den 24. mars 1937, at patentet ble godkjent den 3. august samme år samt hvilket patentnummer den ble tildelt. Nederst finner du formgiveren Eugene Kellys navn og en underskrift av en advokat. Rundt motivet går det en tynn, svart linje. Siden plansjen finnes i flere ulike utførelser, finner du enkelt en som passer i nettopp ditt hjem. Kompletter gjerne med en ramme fra vårt store sortiment!

Patenttegning - Coca Cola-flaske – Poster trykkes i vårt eget printstudio på et 230 grams premiumpapir som er FSC-sertifisert og aldersbestandig. Vi har valgt den kraftige tykkelsen og den matte overflaten fordi det gir en kvalitetsfølelse og et pent trykk uten refleksjoner. Siden papiret kommer fra et holdbart skogbruk og vi trykker opp produktene selv, minsker det vår påvirkning av miljøet.

Ramme medfølger ikke, men kan bestilles til.

Kjekt å vite

Trendy poster som med fordel kan matches med andre motiv for å lage en stilig gallerivegg. Ferdigstill innrammingen med en av våre fine rammer eller posterhengere

Plakaten trykkes på et 230 grams premium-papir som er FSC-sertifisert og har god holdbarhet.

Bilderamme inngår ikke, men kan bestilles ved siden av.

Varenummer:
51015243

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.