• Sminkespeil som kan vinkles
  • Justerbar LED-belysning
  • Kompakt størrelse med yttermål på 28x35 cm

KAILA Sminkespeil Hollywood 9 Sølv 25x30 cm

  • Sminkespeil som kan vinkles
  • Justerbar LED-belysning
  • Kompakt størrelse med yttermål på 28x35 cm
1899 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8 cm
Farge
Sølv
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
3000-6000K
Lyskilde
LED
Materiale
Metall
Speilmål
25x30 cm
Størrelse
28x35 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
28x35 cm
Vekt
1740 g

Dette sminkespeilet kommer til å ha en selvskreven plass på sminkebordet. Den stilrene sølvfargen gjøres komplett av 9 LED-lys som på en vakker måte rammer inn den 25x30 cm store speilflaten. LED-belysningen gir et jevnt lys når du sminker deg, og for ekstra fleksibilitet kan du stille inn fargetemperatur og dimme belysningen til den lysstyrken du vil ha. For å justere belysningen bruker du touch-knappene på forsiden av speilet. "M"-knappen justerer fargetemperaturen, og du kan velge mellom varmt, kaldt og naturlig lys. "P"-knappen brukes til å endre lysstyrken med. Det er også en av-/på-knapp for å slå av og på speilbelysningen.

Sminkespeilet kan vinkles, og på en enkel måte stilles i den posisjonen du foretrekker når du gjør deg klar for dagen. Speilet kobles til strøm med støpsel.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr klassisk svensk interiørdesign av høy kvalitet. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056941

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.