Badekåper & ponchoer for barn

La barnet ditt få svøpe seg inn i en deilig og varm badekåpe etter dusjen eller en dukkert i havet. En badekåpe eller badeponcho til barn tørker, varmer og beskytter. Våre myke badekåper og ponchoer til barn fungerer som et håndkle med hette, men også litt som en koselig cape - både til barn og baby! Velkommen til vårt utvalg av myke fine badekåper og badeponchoer til barn som passer like godt til koselige kvelder i sofaen som til strandturer.

Farge
Fargenyanse
Materiale
Bredd
Lengde
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Fargenyanse
  • Materiale
  • Bredd
  • Lengde
  • Pris
  • Butikk
  Viser 2 produkter
  Viser 2 produkter

  VARME & MYKE BADEKÅPER OG PONCHOER FOR BARN

  Skjem bort barnet ditt og la dem svøpes inn i en myk og koselig badekåpe etter badet eller dusjen! Badekåper og ponchoer er et populært valg på grunn av den effektive absorberingsevnen. Badekåper og badeponchoer passer like bra om morgenen som til kveldskosen og kan pakkes med til forskjellige anledninger. Det er helt klart et must å ha liggende hjemme til barnet.

  Vi vil selvfølgelig at de små skal få det aller beste, og vi tilbyr derfor et sortiment med badekåper og ponchoer i myke materialer av høy kvalitet. Våre badekåper og ponchoer både varmer og er behagelig myke mot huden.

  BADEKÅPER OG PONCHOER MED HETTE FOR BARN

  I sortimentet vårt finner du morgenkåper og ponchoer til barn i forskjellige aldre. Myke og komfortable badetekstiler for barn fungerer like bra til barn i alle aldre, men det finnes litt forskjellige størrelser som passer til forskjellige. En badekåpe passer til barn som er litt eldre, mellom 6–8 år, og en badeponcho passer perfekt til de yngre barna mellom 3–6 år. Ettersom badekåpene har et justerbart belte, er det også en mulighet for å vokse litt i dem. Én ting har både badekåpene og ponchoene til felles: De er laget av myk, vaffelvevd 100 % bomull. Dette er et mykt materiale som er ekstra behagelig og komfortabelt mot huden. Alle har også en koselig hette, noe mange barn bruker å sette pris på, ettersom det blir ekstra koselig.

  PERFEKT Å PAKKE MED SEG BÅDE TIL STRANDEN OG SVØMMEHALLEN

  Det finnes mange situasjoner hvor en badekåpe eller en badeponcho settes stor pris på. Det er selvfølgelig perfekt å svøpe barnet ditt inn i en varm badekåpe etter dusjen eller badet, men du kan også pakke den med deg til stranden og svømmehallen. Å kle barnet i en morgenkåpe av myk bomull er en sikker måte å holde dem varme og tørre på.

  Etter en dukkert i sjøen, som kan være litt kjølig, er det ekstra koselig å kunne ta på seg en varm badekåpe eller badeponcho som har ligget i solen og blitt varmet opp mens man badet. Hvis man fryser, er det ekstra behagelig å bli innpakket i en myk badekåpe av vaffelstoff. Hvis det er en veldig varm dag med stekende sol, kan den også beskytte barnet fra å brenne seg i solen, men den bør ikke erstatte solfaktor. Perfekt ved lek i sanden og lignende!

  Badekåpen er veldig praktisk å pakke med seg både til badeland og til svømmeopplæringen i svømmehallen. Mellom dukkertene er det deilig å kunne varme seg i en behagelig bomullskåpe. Da blir det enklere å lytte til svømmelæreren på den kalde benken eller å spise et måltid i restauranten i svømmehallen.

  DET BLIR EKSTRA MORSOMT MED FARGER

  I sortimentet vårt kan du velge mellom badekåper og ponchoer i forskjellige farger. Hvis du velger favorittfargen til barnet ditt, blir det et ekstra koselig og spennende øyeblikk for dem å få ta på seg den fine badekåpen. Det er ofte populært blant både foreldre og barn. Det kan dessuten være ekstra morsomt å matche fargen med andre i familien. Eller kanskje du vil kjøpe flere farger for å enkelt skille mellom badekåpene hvis du har flere barn i samme alder? Du kan kanskje til og med la barne velge ut hvilken de selv ønsker blant alle fargene. Det blir ekstra gøy! Foretrekker barnet ditt en grønn badekåpe eller en rosa badeponcho?

  EN KOSELIG STUND OM KVELDEN OG SENE MORGENER

  Akkurat som for oss voksne er avslapping og restitusjon også viktig for de små. Det er bra for å få den energien som trengs til å løpe rundt og leke igjen neste dag. Om kveld, etter dusjen, kan det være deilig å hoppe inn i en myk badekåpe og slappe av litt i sofaen før det er på tide å ta på pyjamasen. For et barn som helst ikke vil kle på seg igjen kan en badekåpe være en redning i nøden!

  På lange og late helgemorgener er det også koselig å kunne gå rundt i morgenkåpen ekstra lenge. Da kan frokosten nytes i fred og ro før det er på tide å starte dagen på ordentlig.

  TIPS – SY BELTE OG NAVNEMERKE FAST I BADEKÅPEN

  Beltet sitter ofte løst på morgenkåpen til barna og kan lett mistes. Det er så kjedelig når det forsvinner, så et tips er å sy beltet fast til badekåpen med noen enkle sting. Da kan du være sikker på at du ikke mister det. Hvis du er ekstra praktisk anlagt, kan du også sy fast en navnelapp for å gjøre badekåpen eller badeponchoen ekstra personlig. Det er utrolig lurt å pakke med seg badekåpen til forskjellige anledninger.

  MILJØVENNLIGE PRODUKTER TIL BARNA

  Vi er stolte over å kunne tilby miljøvennlige badetekstiler til barn. Disse er svanemerket og sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Sertifiseringen garanterer at produktene er testet og fri for stoffer som kan være skadelige for helsen og fri for skadelige kjemikalier. Det betyr at disse badekåpene og badeponchoene er et skånsomt valg som verken er skadelig for ditt barns helse eller miljøet. Helt enkelt et bedre valg!

  Du er velkommen til å ta en titt i sortimentet vårt av myke og koselige badekåper og ponchoer – perfekt til barn i forskjellige aldre.