• Coffee Table Photo Album i lysegrå tekstil
  • Stilren svensk design fra KAILA
  • HAU'OLI – lykke på hawaiisk
5.0 4

KAILA HAU'OLI - Coffee Table Photo Album (60 Svarte Sider / 30 Ark)

  • Coffee Table Photo Album i lysegrå tekstil
  • Stilren svensk design fra KAILA
  • HAU'OLI – lykke på hawaiisk
279.20 ,- 349.00 ,-
Du sparer 69.80 ,- (-20%)

(4 anmeldelser)
Velg variant:
BLACK WEEK!    -20%
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Albumfarge
Grå
Antall sider
60
Albumarkenes farge
Sorte
Beskyttende pergamynblad
Nei
Størrelse albumark (BxH)
21x28 cm
Syrefritt papir
Ja
Type album
Lime inn selv
Yttermål (Bredde x høyde x ev. dybde)
26x31,6x4,6 cm

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Varemerke: KAILA

HAU'OLI betyr ”lykke” på hawaiisk, og dette stilrene Coffee Table Photo Albumet passer derfor perfekt til å fylle opp med dine mest gledelige minner!

Albumet er utformet som en eske, hviket gir det et litt eksklusivt preg. Det eksklusive preget forsterkes også av det tekstilkledde omslaget i en elegant lys grå nyanse. Når du åpner albumet møtes du av et vakkert og diskré trykk på omslagets innside, samt en ringperm med 30 svarte ark (60 sider) – klart til og fylles med dine kjæreste minner.

Dette trendy fotoalbumet kommer fra KAILA, et nytt svenskt varemerke med fokus på stilren svensk design og kvalitet. Konseptet deres bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet – men med en moderne twist. KAILA tilbyr flotte innredningsdetaljer til rimelige priser, for det moderne hjemmet.

KAILA er et nytt svensk merke med fokus på stilig svensk design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr stilige interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Varenummer: 51040534

0
0

Anmeldelser

Elise

Jeg eier 3 fotoalbum og elsker dem alle, det ser så stilig og fint ut i bokhyllen og kvaliteten føles bra. Jeg vil fortsette å kjøpe flere fotoalbum når jeg tar flere bilder!

2021-01-25
Leah

Har ønsket meg denne boken veldig lenge og er så fornøyd med hvordan den er! Vil til å kjøpe delvis som interiør - delvis for å lage flere album. Så fint at de har forskjellige tekster på seg som du kan tilpasse innholdet til.

2021-01-28
Ingrid

Et vakkert fotoalbum som gir plass til fantasien når du limer inn og klipper bilder. Albumet er moderne og finnes der det pryder sin plass.

2021-02-24
Mari

Fint album! Fornøyd :)

2021-04-19

Skriv en anmeldelse