• Trendy Coffee Table Album i svart tekstil
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Fin utskrift med albumtittelen: ...

KAILA ... - Coffee Table Photo Album (60 Svarte Sider / 30 Ark)

  • Trendy Coffee Table Album i svart tekstil
  • Stilig svensk design fra KAILA
  • Fin utskrift med albumtittelen: ...
429.90 ,-
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Albumfarge
Svart
Antall sider
60
Albumarkenes farge
Sorte
Beskyttende pergamynblad
Nei
Størrelse albumark (BxH)
21x28 cm
Syrefritt papir
Ja
Type album
Lime inn selv
Yttermål (Bredde x høyde x ev. dybde)
26x31,6x4,6 cm

Når ord er overflødige, så kan bildene og minnene snakke for seg selv. Da kan du få et fotoalbum med tittelen: ... Dette Coffee Table Photo Album har et annet og leken - men samtidig veldig stilig - design som gjør det like mye til en fin og trendy interiørdetalj som til et praktisk fotoalbum. Fotoalbumet er elegant kledd i svart tekstil og den ordløse tittelen er blankt trykt på forsiden av albumet. I det nederste venstre hjørne av albumet finner du også en utskrift med underteksten A selection of random stuff.

Albumets stilige design forbedres ytterligere av det faktum at det er designet som en eksklusiv boks som du åpner for å få tilgang til innholdet. Inne i fotoalbumet er det en ringperm med 30 sorte ark (60 sider) som du kan fylle med blandede bildeminner. Du limer inn bildene dine på sidene selv, noe som gir deg både fleksibilitet og rom for kreativitet.

Dette trendy fotoalbumet kommer fra KAILA, en ny svensk merkevare med fokus på stilig svensk design og kvalitet. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen, som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet - men med en moderne vri. KAILA tilbyr fine interiørdetaljer til rimelige priser for det moderne hjemmet.

Varenummer:
51045868

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.