• Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Innebygd Bluetooth-høyttaler
  • 10x zoom

KAILA Sminkespeil LED Strip med Bluetooth-høyttaler Hvit 18x30 cm

  • Sminkespeil med LED-belysning som kan dimmes
  • Innebygd Bluetooth-høyttaler
  • 10x zoom
779.90 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
11,5 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
1920
Materiale
Kompositt
Speilmål
16,5x25 cm
Størrelse
18x30 cm
Veggfeste
Nei
Yttermål
18x29 cm
Vekt
550 g

Dette er speilet for deg som vil sminke deg og høre på musikk samtidig. Dette sminkespeilet har nemlig en innebygd Bluetooth-høyttaler, som enkelt kan kobles til smarttelefonen via Bluetooth-tilkobling. På baksiden av speilet er det knapper til å ta imot samtaler, endre volum, bytte sang, eller pause musikken med.

Speilet har et stilrent utseende, med nøytral hvit farge og en LED-lyssløyfe som rammer inn den 16,5x25 cm store speilflaten. Du kan dimme belysningen ved å holde inne knappen på speilflaten i noen sekunder. På den måten kan du stille inn den lysstyrken som passer best for deg. Det smarte designet til speilet gjør at du kan vri og vinkle speilflaten slik du vil, og den lave vekten gjør speilet lett å flytte rundt. Et lite speil med 10x zoom følger med. Det er perfekt når du vil kunne se nærmere på en del av ansiktet. Speilet drives av et innebygd batteri som lades opp gjennom ladekabelen som følger med.

Speilet kommer fra det svenske merket KAILA. Deres konsept bygger på den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri. KAILA tilbyr flotte interiørdetaljer til moderne hjem.

Speilbelysningen består av LED-dioder. Lyskildene kan ikke skiftes ut, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056985

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.