• Sminkespeil som kan vinkles
  • LED-belysning med dimmer
  • Trådløs lading til smarttelefoner

KAILA Sminkespeil Hollywood 12 med Trådløs Lader Hvit 30x41 cm

  • Sminkespeil som kan vinkles
  • LED-belysning med dimmer
  • Trådløs lading til smarttelefoner
2499 ,-
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dimmer
Ja
Dybde
8,5 cm
Farge
Hvit
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
6000K
Lyskilde
LED
Lumen
960
Materiale
Metall
Speilmål
30x41 cm
Størrelse
35x45 cm
Watt
14
Yttermål
36x47 cm
Vekt
2760 g

Dette er et flott sminkespeil med en ekstra luksuriøs finesse – den støtter nemlig trådløs lading av smarttelefoner! Når lampen er slått på plasserer du telefonen på tiltenkt sted på speilet, for å lade den med 5V2A (10W). Det er kjempepraktisk for travle morgener når du vil ha telefonen i nærheten når du gjør deg klar foran speilet. Funksjonen fungerer for alle smarttelefon-modeller som støtter trådløs lading.

Det loddrette designet med elegant hvit farge er veldig stilig, samtidig som den smarte konstruksjonen lar deg vinkle speilflaten til den stillingen du foretrekker. Speilet har LED-belysning i form av 12 lyspærer som omgir den 30x41 cm store speilflaten. LED-belysningen kan dimmes, og for å stille inn lysstyrken holder du touch-knappen på speilflaten nede i noen sekunder. Strømtilkobling gjøres gjennom stikkontakt.

KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr klassisk svensk interiørdesign av høy kvalitet. Designstilen kjennetegnes av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med moderne vri.

Speilets belysning består av LED-dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som er like lang som produktets. Etter 50.000t er lysstyrken sannsynligvis redusert til ca. 50% av opprinnelig styrke.

Varenummer:
51056943

 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.