Mennesker

Portrettposters er både stilig og smakfullt, og det finnes noe for enhver smak. Liker du prints med romantisk stil? Trendy og stilig stil? Motiv med et budskap? Noe helt annet? Ta en titt på utvalget vårt lenger ned på denne siden. Vi har posters med mennesker i alle tenkelige stiler – for å sørge for at du skal kunne finne det motiv som passer deg.

Det blir veldig fint å kombinere flere forskjellige portrettposters på samme vegg. Du kan også blande inn andre typer motiv – det er du som velger hvordan du vil framheve dine posters.

Viser 1 - 100 av 131 produkter

Portrett og motiv av mennesker

Du finner mange fine prints blant våre portretter og motiver av mennesker. Her er det lett å bli overveldet av hvor mye fint som faktisk finnes, og som man kan henge opp på veggene sine! Hvorfor være sjenert og forsiktig ved innkjøp, når man kan slå seg løs og kjøpe flere ulike portrettbilder? Det er bare å sette i gang!

Vi har både klassiske portretter, moderne varianter, trendy motiver og farger der forskjellige mennesker spiller hovedrollen. Mange av disse er prints i svart hvitt, men vi har også fargetrykk som dukker opp litt her og der. Det er ikke spesielt vanskelig å finne den typen fargesammensetting som man selv liker best!

Mange ulike følelser som formidles

Når det kommer til denne typen motiver og prints, blir man ofte rammet på en annen måte enn for eksempel av et bilde av en papegøye. Det er ikke så merkelig, da det er mennesker som er motivet. Det er lettere enn noe annet å identifisere seg med en følelse som formidles av et annet menneske.

I den anledning skal du naturligvis ikke velge andre motiver enn dem som snakker til deg på riktig måte. Husk det når du velger! Av og til ser man noe som ser pent og kult ut, men samtidig føler man seg en anelse skremt av motivet. Utover det kan det også være et bilde som viser en person med høstløv i håret eller liknende. Og dersom man ikke liker høstløv, er det ingen god idé å velge en slik plakat, til tross for at selve portrettet kanskje faller i smak.

Vær altså nøye med å kjenne etter hvilken følelse plakaten gir deg, og vurder så om du skal kjøpe den eller ikke. Fordi vi har så mange forskjellige plakater, er det ikke vanskelig å finne en plakat med motiv av mennesker som man liker ekstra godt. Det finnes noe for alle og enhver!

Trendy eller mer klassisk?

Det er ikke bare selve følelsen av en plakat man skal tenke på når man velger hvilken man skal ha. Man skal også tenke på hvorvidt man vil ha en trendy eller mer klassisk stil på motivet. Vi tilbyr alltid begge deler og tar inn nye motiver hele tiden. Dette fører til at man kan finne både det ene og det andre her hos oss. Så ta en titt rundt for å se hva nettopp du synes hjemmet ditt trenger for tiden!

Noen trender faller man raskt for, mens man ikke faller for andre. Dette fører til at man kjøper dyre klassikere, som kostymer eller svarte og hvite plakater, for deretter å blande med mer trendy detaljer. Akkurat som vi gjør med klær, kan man gjøre med plakater. Du kan selv velge hvor klassiske og trendriktige du vil ha hjem.

Kjøpe flere eller holde seg til én?

Avhengig av hvor i hjemmet du skal plassere plakatene dine, passer det mer eller mindre bra med mange forskjellige plakater ved siden av hverandre. Noen ganger er det superfint med en hel bildevegg, mens det ved andre anledninger er mye finere med en ensom plakat. Her spiller naturligvis mange faktorer inn, som hvor stor veggen er, hvor stor plass man har i hjemmet, hvilken størrelse man velger på plakaten, og så videre.

Hvis du ønsker å kjøpe flere forskjellige plakater og plassere dem sammen, er vårt heteste tips at du legger dem ut ved siden av hverandre før du henger dem opp. På den måten kan du bedre se hvordan det kommer til å se ut etter at de henges opp på veggen, og det er jo råkult! Det er ikke bare å sette i gang å spikre, så det er bedre å vente til man har lagt dem ut.

Når man ser hvordan de passer sammen, kan man også velge hvilke man vil plassere hvor, noe som er viktig. Man kan ofte oppleve at plakatene man plasserer ved siden av hverandre, viser seg å passe mye bedre med noe annet mellom.

Hvilken størrelse skal jeg velge?

Dette er veldig individuelt, og der noen av oss verdsetter virkelig store plakater, setter andre heller pris på små varianter. Uansett hvilken man velger, så kommer våre portretter og motiver av mennesker til å passe godt inn. Det er så mange forskjellige varianter som gjør seg godt både i større og mindre format, og du har uten tvil kommet til riktig sted!

Føler du at det er et motiv som snakker til deg litt mer enn andre? Hvorfor ikke gå bananas og kjøpe den samme plakaten i forskjellige størrelser for å henge opp? Det kan være litt kult og uvanlig! Det er aldri feil å sørge for at man bringer unike ting inn i innredningen sin, og det er nettopp denne typen ideer som gjør at det kan bli en realitet!

Ramme eller ikke ramme

Nå kommer vi til det med rammer. Er det noe man skal ha, eller skal man ha velge bort ramme? Svaret avhenger naturligvis av hvem man spør, men det er noen ting som man objektivt sett kan si når det kommer til dette. Først og fremst så gir en ramme et mer fullkomment uttrykk enn en ensom plakat. Deretter er det opp til hver og en å avgjøre om man liker det eller ikke. Her skiller vi oss ut som med så mye annet.