Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Skoleplakater med gamle motiv

6 Produkter

Gi veggene karakter med fine skoleplakater!

Velkommen til vårt lille galleri med vakre skoleplansjer i forskjellige utførelser! En skoleplansje tilfører garantert karakter til veggen din, og den passer perfekt hjemme hos en bevisst innreder som er ute etter en herlig vintagefølelse. I sortimentet finner du både fine tegninger fra skolebøker utgitt på 1800-tallet og detaljerte illustrasjoner av insekter og fugleegg.

Plakatene kan med fordel festes i en enkel posterhenger for et originalt uttrykk, men de passer også utmerket i en tynn og enkel ramme. Vil du gå for en fullstendig vintagelook, har vi sjarmerende rammer som er behandlet for å se slitte og gamle ut.

I dag googler vi oss fram i jungelen av kunnskap. Hvis vi lurer på noe, tar vi fram smarttelefonen eller laptopen og finner bilder og tekst på et blunk. Før i tiden ble dette gjort mye mer stilfullt. Enten bladde man i tykke bøker, eller man studerte en detaljert skoleplakat som forestilte menneskekroppen, planter eller ulike dyr. Antakelig var man ikke en gang klar over hvor vakre disse bildene var!

I mange tilfeller har en del informasjon på disse plansjene endret seg i takt med ny forskning, men sjarmen og karakteren som motivene utstråler er sterkere enn noensinne. Derfor er det ikke rart at plansjene gjerne figurerer i stilsikre menneskers hjem, gjerne sammen med en fin posterhenger eller en stilren ramme. Mange velger å matche det gamle designet med moderne interiørdetaljer, noe som er en uslåelig kombinasjon! Et hjem som holdes utelukkende i vintagetema er gjerne vakkert, men det kan også føles litt mørkt. Derfor er det ordentlig fint å bryte med moderne pastellfarger, kritthvite vegger eller klare aquanyanser.

Uansett om du liker litt makabre motiv av menneskelige hodeskaller eller mer overfladiske og uskyldige, kan du være sikker på at disse lekre skoleplansjene blir et skikkelig fint innslag på veggen, oppstilt på en bildelist eller stående i mindre rammer på en skjenk eller et skrivebord. Ettersom motivet skiller seg ut fra mange moderne motiv, kan du også være stolt av din evne til å velge veggdekor etter karakter.

Har du spørsmål vedrørende våre skoleplakater? Ikke nøl med å kontakte vår dyktige kundeservice! Vi ønsker at du skal oppleve personlig kundebehandling og bli godt fornøyd med kjøpet ditt.