Bordlamper

En bordlampe gjør det enkelt å få mer belysning inn i et rom og skaper en fantastisk atmosfære. Den sprer en harmonisk glød og blir samtidig en fin detalj i hjemmet ditt. Plasser bordlampen i et hjørne eller et sted der den utfører en funksjon. Kanskje du trenger en nattlampe? Eller en leselampe ved lenestolen? Bordlamper fungerer også utmerket i vinduskarmen som en vinduslampe! Velkommen til vårt utvalg av stilige bordlamper!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  BORDLAMPE – BELYSNINGEN DU IKKE MÅ GÅ GLIPP AV

  Når du innreder hjemmet ditt, må du ikke glemme belysningen. Det finnes mange forskjellige typer lamper, og en type du ikke bør gå glipp av, er bordlamper. Bordlamper er både en fin detalj i interiøret ditt og gjør at du får bedre lys hjemme. God belysning er viktig og gjør det mulig å skape en koselig atmosfære i hvert eneste rom i hjemmet. Hvis du har en tom flate i hjemmet, for eksempel på en benk eller et sidebord, passer det perfekt å plassere en bordlampe der. Du kan for eksempel plassere et fint sidebord med en stilig lampe i et mørkt hjørne for å lyse opp. En bordlampe skaper en koselig atmosfære og sprer et fint lys i rommet.

  En bordlampe er både funksjonell og dekorativ, og du skal ikke måtte gå på kompromiss mellom det dekorative aspektet og det funksjonelle. Men det kan være lurt å tenke på hvilken funksjon som er viktigst for deg når du leter etter en lampe. For selv om lampen både er dekorativ og funksjonell, kan forskjellige lamper passe bra til forskjellige bruksområder. Hvis du skal bruke lampen som arbeidslampe, har du kanskje behov for en lampe som lar deg rette lyset dit du vil. Og hvis du vil ha lampen på en sidebenk, leter du kanskje etter en bordlampe med en lampeskjerm som gjør at lampen sprer et myk fint lys? En bordlampe fungerer også perfekt som vinduslampe!

  DET ER VIKTIG MED GODE BORDLAMPER

  Alle rommene i hjemmet ditt trenger en eller annen form for belysning, og for at det skal bli hyggelig, trengs det kanskje mer enn kun én type lampe. En bordlampe er et enkelt knep for å få inn mer belysning, ettersom de er så enkle å plassere. Lys skaper trygghet og bidrar til en koselig atmosfære i hjemmet ditt. I tillegg er det en veldig fin interiørdetalj. Det er også veldig pent med belysning i forskjellige høyder. Bordlamper gir deg muligheten til dette, ettersom du kan plassere dem på forskjellige overflater. En bordlampe gir ofte et mer diffust lys, ettersom de lyser gjennom en lampeskjerm av stoff, glass eller papir og dermed slipper gjennom et mykt lys. Det finnes også bordlamper som gir et mer retningsbestemt lys, for eksempel hvis det er snakk om en lampe på fot som du har muligheten til å vinkle og et lampehode uten skjerm som lyser mer på et og samme sted. Da har du muligheten til å rette lyset dit du vil ha det. Du trenger både et diffust og rettet lys i hjemmet ditt. Dette kan du oppnå ved å blande forskjellige typer belysning og bordlamper. Når du ønsker å lage den perfekte hyggebelysningen, kan det passe å dempe lyset og rette fokuset mot bordlampene og andre små lamper som gir et fint og mykt lys.

  BORDLAMPER KAN BRUKES TIL BÅDE FUNKSJON OG STEMNING

  Det beste med bordlamper er at de helt enkelt kan brukes både som funksjonsbelysning og stemningsbelysning. Små lamper som sprer et diffust lys er perfekte å plassere rundt om i hjemmet, og å tenne når du ikke trenger et retningsbestemt lys. Det finnes også bordlamper som passer perfekt når du trenger et retningsbestemt lys. Funksjonell belysning gjør de daglige gjøremålene dine enklere, og det gjør det enklere for deg å fokusere. Et tips hvis du skal bruke lampen din som skrivebordlampe, er å plassere den på venstre side dersom du er høyrehendt, slik at du slipper skygger fra hånden din når du skriver. Eller motsatt hvis du er venstrehendt. Hvis du sitter og jobber lenge ved skrivebordet ditt om dagene, er det lurt å tenne en taklampe for å ikke skape en altfor stor kontrast mellom lyset ved skrivebordet og resten av rommet. Det gjør at det ikke blir så anstrengende for øynene. Faktum er at det nesten alltid er viktig med god belysning i rommet. Det kan hjelpe oss til å fokusere bedre, og fremfor alt til å se bedre.

  IKKE GLEM Å KJØPE MED EN LYSKILDE

  I sortimentet vårt har vi mange forskjellige bordlamper. Når du velger en bordlampe, er det viktig å sjekke om du trenger å kjøpe med en lyskilde, og i så tilfelle hvilken modell du trenger. Noen av modellene blant bordlampene våre har innebygd LED-belysning. Da trenger du ikke å kjøpe med en ekstern lyskilde. LED-belysningen har dessuten ofte veldig lang levetid. LED-lamper er i dag blant de mest populære alternativene, og er også et energismart valg.

  Noen bordlamper er også kompatible med dimbare lyskilder. Dermed kan du tilpasse belysningen etter den styrken du selv ønsker. Ved å velge mellom forskjellige lyskilder, kan du finne den som passer best for deg. Ikke glem å lese informasjonen som følger med bordlampen du vil kjøpe for å se hvilken type lyskilde som passer til den.

  DET ER ENKELT Å FORNYE HJEMMET MED EN BORDLAMPE

  Hvis du etter en stund skulle bli lei av bordlampen din, er det enkelt å bytte lampeskjermen for å få litt variasjon i hjemmet ditt. Det er gøy å fornye hjemmet – å bytte plass på noen interiørdetaljer og å sysle rundt med forskjellige ting. Av og til kan man fort bli lei av tingene i sitt eget hjem – men man kan ikke bytte ut alt. Da er det bra at man enkelt kan fornye hjemmet sitt med noen så enkle midler som bare det å bytte ut en lampeskjerm. Dette tilfører en helt ny følelse i hjemmet! Det er enkelt, men har samtidig stor effekt. Det er gøy å matche bordlamper og lampeskjermer med andre tekstiler i hjemmet for å få en helhetlig rød tråd i interiøret.