Vegglamper

Vegglampen er kanskje ikke den vanligste typen belysning i folks hjem i dag, men for deg som har korridorer og store områder i hjemmet, er vegglampen det mest optimale valg av belysning. Vegglamper er også fine å sette over sengen, eller ved siden av sofaen.

Her på BGA finner du kanskje markedets beste utvalg av vegglamper og veggbelysning i en rekke stiler. Med andre ord er det noe for alle her-uansett om du foretrekker den moderne, rustikke eller århundreskiftestilen i hjemmet ditt.

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  VEGGLAMPE – PERFEKT FOR DEG SOM HAR BEGRENSET MED PLASS

  Trenger du mer lys hjemme, men har lite plass på gulvet og sidebenkene er allerede fulle av andre interiørdetaljer? Du har kanskje en vegg som er helt tom, men synes det er vanskelig å vite hva du skal plassere der? Da er vegglamper det perfekte alternativet for deg! Når vi prøver å få inn mer belysning i hjemmet vårt, er det lett å glemme vegglampen. Dette til tross for at det er en veldig funksjonell og dekorativ type belysning som ser fin ut på veldig mange plasser i hjemmet.

  VIKTIGHETEN AV GOD BELYSNING – BÅDE FUNKSJONELT OG DEKORATIVT

  Du trenger ikke å velge bort veggbelysning selv om du har mye plass til overs og ønsker å innrede med annen belysning i tillegg. En vegglampe er også dekorativ, og det skader ikke med flere lyskilder i hjemmet ditt, så det kan være en fordel å kombinere flere forskjellige. God belysning i hjemmet er viktigere enn det du kanskje tror. Ved å kombinere forskjellige typer lamper, skapes et interessant miljø i hjemmet ditt samtidig som det blir veldekorert med en koselig følelse. Vegglamper er perfekte til punktbelysning og for å kunne rette fokuset på noe spesielt. Andre lamper, som for eksempel taklamper, gir derimot et mer spredt, sterkt lys, mens stålamper kun lyser opp plassen hvor de står. Hvis du ønsker å skape en koselig følelse hjemme, kan det være en god idé å slukke taklampen, men fortsatt la en lampe på veggen være tent. Dette skaper en herlig stemningsbelysning.

  God belysning påvirker oss mye i hjemmet. Under de mørkere årstidene kan god belysning som skaper en hyggelig stemning hjemme, bidra til at vi føler oss bedre. Også under årets lyse måneder er det deilig å kunne tenne litt stemningsbelysning etter at solen har gått ned. God belysning forenkler dessuten forskjellige gjøremål i hverdagen, som for eksempel rydding og matlaging. Du ser hybelkaninene tydeligere, og det blir mindre anstrengende for øynene å følge oppskrifter med god belysning. Også ved hjemmekontor og studier er god belysning selvfølgelig et must. Hvis du trenger å reparere noe når det er mørkt ute, er det perfekt å kunne sitte i en koselig lenestol ved en vegglampe for god punktbelysning, slik at du ikke trenger å anstrenge øynene for mye. For ikke å snakke om hvor anvendelige vegglamper er, og på hvor mange steder du kan plassere dem. Husk å supplere den nye vegglampen din med en kompatibel lyskilde – for eksempel en LED, som er et mer energismart valg.

  EN LAMPE PÅ VEGGEN KAN PLASSERES PÅ MANGE STEDER

  Veggbelysning har mange forskjellige bruksområder og i tillegg til å være praktisk, er den også veldig dekorativ. Å plassere en vegglampe i gangen er perfekt dersom du har mye plass på veggen her, og kanskje må prioritere gulvoverflaten til møbler og oppbevaring. En lampe på veggen kan også henges over sengen som nattlampe, og er perfekt når du skal lese om kvelden. Det finnes noen vegglamper som passer på baderom. Der trengs det som regel en vegglampe over skapet eller speilet. Hvis du leter etter en baderomlampe, er det viktig å lese informasjonen som følger med lampen for å se om den tåler å plasseres i et våtrom. I stuen kan det bli fint med en vegglampe som en fin veggdekorasjon i kombinasjon med vakre bilder over sofaen. En lampe på veggen er ganske enkelt en allsidig lampe som i de flest tilfeller er undervurdert, men som er et must i hjemmet!

  VELG MELLOM FORSKJELLIGE FINE VEGGLAMPER

  Vegglamper er virkelig en fin interiørdetalj og vi hos BGA tilbyr et stort sortiment med forskjellige vegglamper. Dermed kan du enkelt finne en som matcher interiøret ditt. Forskjellige lamper tilfører hjemmet ulik karakter og det er gøy å lete blant forskjellige lamper for å finne den som er perfekt for nettopp deg. Har du en industriell stil og drømmer om en svart vegglampe av metall med skinndetaljer? Eller så liker du kanskje den luksuriøse og sofistikerte interiørstilen, og er på jakt etter en messinglampe med en opalhvit glasskule? Uansett hvilken stil du har i hjemmet ditt, kan vi hos BGA love at vi har noe for deg – det spiller ingen rolle om du leter etter en stilig vegglampe i hvitt eller en vegglampe i retro-design som skiller seg litt mer ut. Du kan også velge mellom forskjellige størrelser på enkelte modeller. Noen er i store størrelser som gjør dem til skikkelige blikkfang i hjemmet, mens andre er i et mer diskré, lite design. Uansett er det bra å ha en lyskilde som gir mye lys, uansett hvor stor eller liten lampen er. Du gir rommet enkelt et løft med en vegglampe!