Lyskilder

(3)
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Pris
  • Butikk
  Viser 3 produkter
  Viser 3 produkter

  LYSKILDER – ET MUST I HJEMMET

  Har du funnet den perfekte armaturen og trenger en god lyskilde? Da har du kommet til riktig sted! Belysning er en selvfølgelighet i hjemmet ditt. Det er jo selvfølgelig et must for å kunne se noe når dagslyset ikke lenger lyser inn, og det er også viktig for den koselige og hyggelige hjemmefølelsen. Visste du at det anbefales å ha rundt syv lyskilder i et rom? Riktig belysning gjør virkelig en stor forskjell, så det er ikke så rart! Når du plasserer en lyskilde der det trengs, gir det så mye mer enn bare nødvendig lys. Det skaper stemning og gjør hjemmet ditt hyggeligere. I sortimentet vårt finner du flere forskjellige lyskilder!

  INNRED MED BELYSNING

  Når du skal innrede med lyskilder, kan du plassere belysningen etter dine egne behov. Det finnes noen steder der belysning kan føles som en selvfølge – som i taket, i vinduet og kanskje på nattbordet ved sengen. Du lurer kanskje på hvor du bør få inn enda mer belysning? Saken er den at du kan få inn mye mer belysning i hjemmet enn det du kanskje tror. Plasser en gulvlampe ved siden av sofaen hvis du liker å sitte der og lese, heng en vinduslampe i et mørkt hjørne, sett en lampe i bokhyllen eller en bordlampe på et annet uventet sted og heng opp vegglamper på tomme vegger – resultatet blir bare koselig! I stuen kan et tips være å plassere en lyskilde som lyser opp i et mykt lys bak TV-en, da dette er behagelig for øynene.

  BELYSNING HAR EN POSITIV PÅVIRKNING PÅ OSS

  God belysning påvirker oss mer enn det vi skulle tro. Faktum er at det har en veldig positiv påvirkning på oss, og er derfor utrolig viktig. Mange mennesker sier at de føler seg bedre og koser seg mer når solen skinner, og det samme kan gjelde med god belysning i hjemmet. Lys i hjemmet skaper trygghet, kan hjelpe deg med å fokusere bedre ved studier eller jobb hjemme og kan også bidra med en koselig atmosfære til filmkvelden i sofaen som får deg til å føle deg avslappet. Det er altså behov for både funksjonelt lys og stemningsbelysning! Det beste er en blanding av både diffust og rettet lys i rommene dine. Du trenger selvfølgelig ikke ha alle lysene tent samtidig. Hvilke lys du tenner, avhenger av hva du gjør, og hvilket behov du har for belysning der og da.

  LED-LYSKILDE

  I sortimentet vårt har vi flere forskjellige LED-lyskilder. LED-pærer består av lysemitterende dioder. LED er en lyskilde som har mange fordeler, ettersom de er lyssterke og langvarige. LED er en energismart lyskilde som har lang levetid, og som derfor er bedre for miljøet. En LED-pære er altså et veldig godt alternativ! Her finner du LED-lyskilder med et varmt og hvitt lys på 2700K. Kelvin måles ofte i en skala som strekker seg fra 1000 til 10 000K, der en lavere verdi betyr en varmere fargetemperatur, og en høyere verdi tilsvarer et kaldt lys. I intervallet 2500–3500K er lyset altså mer varmt, og har et gulaktig skinn. Dette er det optimale for hjemmemiljøer ettersom vi er vant til glødelamper og halogenpærer! I sortimentet finner du også flere dimbare LED-pærer. Men husk at LED-pærer som er dimbare må være kompatible med en dimmer som er laget for LED. Hvis du setter en LED-pære i en armatur som ikke har en kompatibel dimmer, er det en stor risiko for at den ikke vil fungere. Ved å klikke på de forskjellige lyspærene og lyskildene, kan du se mer informasjon om det spesifikke produktet.