Bord

Et bord er virkelig en allsidig interiørdetalj som brukes til forskjellige formål og bli plassertt på forskjellige steder i hjemmet. Hovedsakelig som en lettelseoverflate, men også for å skape en koselig følelse samt få ett stilrent hjem! I vårt utvalg av stilige bord finner du kategorierne nattbord, hjørnebord og salongbord - i alle slags former, farger og materialer. Velkommen inn!

Farge
Materiale
Lengde
Bredd
Høyde
Fargenyanse
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Farge
  • Materiale
  • Lengde
  • Bredd
  • Høyde
  • Fargenyanse
  • Pris
  • Butikk
  Viser 6 produkter
  Viser 6 produkter

  Bord - noe for enhver smak

  Hvis det er en ting som eksisterer for enhver smak, er det bordet. Det er slett ikke rart å finne et bord du liker. Det kan imidlertid være vanskelig å finne favoritter for alle rom samtidig. Kanskje det er slik at du først finner et kjøkkenbord som oppfyller alle dine krav, men at du har vanskelig for å finne et salongbord, et nattbord eller et sidebord? Kanskje er det i stedet at du har funnet det perfekte bordet for gangen, men at du må slite med å finne det rette spisebordet? Hvis du bare gir etter for tålmodigheten, vil perfekte bord dukke opp for hele hjemmet, men det vil ikke være bra hvis du stresser en beslutning.

  Hvert bord har sin plass

  Siden det er så mange forskjellige typer bord, er det et bord for ethvert behov. Enten du leter etter et bord som er lite og bør stå i et hjørne, eller om det er et stort bord som bør ta mer plass og oppmerksomhet, kan du være sikker på å finne det riktige bordet. Blant bordene våre finner du blant annet nattbord, sidebord og salongbord. De er trendy i skandinavisk design, og det er også på denne måten at vi har bord som passer for enhver smak. Noen av bordene er mye kjekkere i utseende enn andre bord, så hvis du vil ha et minneverdig bord, er det ikke noe problem å finne det. Hvis du heller vil ha et bord i en mer nedtonet design, kan du også finne det i vårt sortiment.

  Uendelige muligheter

  En ting som gjør det så morsomt med bare bord er at de gir så store muligheter når det gjelder interiørdesign. Bare fordi et bord beskrives som et "nattbord", trenger du ikke nødvendigvis å ha det ved sengen. Det er like greit å plassere det i et annet rom, hvis du synes det passer bedre der. Tabeller gir oss også uendelige muligheter når det gjelder farge og form. Det er fargerike bord, runde bord, svarte bord, mønstrede bord, trebord, glassbord og så videre. Det er morsomt å botanisere i området før du bestemmer deg. Det er ofte slik at hvis du har planlagt et rundt hvitt bord, kan du ende opp med å kjøpe et rektangulært glassbord med en spennende tre bunner eller lignende.

  Moderne formspråk gir en unik følelse

  Blant pleiebordene finner du en rekke klassisk utformede bord, men du finner også en rekke trendy bord der det moderne snakker sitt tydelige språk til betrakteren. Hvilken stil leter du etter? Er det at du vil ha noe supertrendy, eller synes du det er friskt med et mer klassisk bord i et stilig skandinavisk design som passer inn i et typisk skandinavisk hjem? Uansett er det gode muligheter for å finne veien rundt bordene våre, så bare begynn å se deg rundt!

  Finn riktig størrelse

  Å finne riktig størrelse på et bord er ikke alltid det enkleste. Noen liker større møbler mens andre synes det er mer koselig med små møbler. Heldigvis er det gode bord å velge mellom i forskjellige størrelser. Med andre ord, å finne et bord som passer til rommet du skal ha det i, sofaen det skal være foran eller lignende er ikke rart.

  Rimelig og praktisk

  I tillegg til å ha et bord som er pent designet og som passer inn i interiøret ditt, er det også viktig at du finner det rette når det gjelder pris og funksjonalitet. Noen bord er bare fine mens andre er bare praktiske. Vi foretrekker alle å ende opp med begge og slik at du får alt i ett. Er det vanskelig å finne et bord som oppfyller alle dine krav? Svaret på det spørsmålet er heldigvis nei!

  Stilig interiørdetalj

  Hvis du har plass til overs og føler at du kan satse på et bord som "bare" er fint, bør du selvfølgelig ikke nøle - det er bare å kjøre bil! I dag er det så mange deilige bord til gode priser, så det er enkelt å dekorere med stilige bord. Noen bord er fine som de er, men det kan være morsomt å legge noe lite på bordet. Du kan plassere en kul vase med trendy snittblomster, salongbøker eller annet moro på bordet. La fantasien flyte!

  Tidløs og skandinavisk

  Hvis du synes det er det morsomste med bord som holder seg innenfor rammen av tidløs og skandinavisk design, har du kommet til rett sted - vårt utvalg er fylt med bord i den stilen. Vi har blant annet sorte bord, glassbord, trebord og bord med marmor look. Velg selv om du vil ha et rundt bord, et firkantet bord eller et rektangulært bord. Her er alle varianter!