Beklager, dette produktet er utdatert og ikke lenger aktivt

  • Stort elegant sminkespeil i Hollywood stil
  • Jevnt fint sminkelys fra LED belysning
  • Svensk stilren design fra KAILA
5.0 1

KAILA Sminkespeil VI Svart- 46x60 cm

931 ,- 1095 ,-
Du sparer 164 ,- (-15%)

Bestillingsvare, sendes fra oss ca: 15-30 arbeidsdager
Du finner liknende produkter nedenfor
(1 anmeldelser)

Spesifikasjon

Dybde
10 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
2800-3000K
Lyskilde
LED
Materiale
Metall
Speilmål
46x60 cm
Vekt (Gram)
4700

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Dette stilige sminkespeilet med 15 LED-lyspærer og en stor speilflate er det perfekte speilet for sminke! Det elegante Hollywood-speilet er i en svart nyanse og LED-lysene rammer den store speilflaten pent inn. Sminkespeilet kan vinkles slik at du kan speile deg fra forskjellige vinkler, noe som gjøre det lett å sminke deg

Den integrerte LED-belysningen gir en varm hvit glød i 2800 - 3000K. Belysningen slås på ved å trykke på berøringsknappen på skjermen og justeres ved å holde knappen nede i noen sekunder. LED er en lyskilde som trekker mindre energi og har lengre levetid.

Det elegante sminkespeilet i svensk design kommer fra KAILA, som er et nytt svensk merke. KAILAs konsept er basert på den klassiske svenske designstilen som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, men med en moderne vri.

5V adapter inkludert.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Elektrisk tilkobling med støpsel.Varenummer: 51044799
 
0
0

Anmeldelser

Rubina

I love my mirror. It's dimable and looks great on my dressing table. The only minor aspect I could criticize is that the lights are smaller than expected.

2021-08-28

Skriv en anmeldelse

Kjøpte også dette