• Luksuriøs sminkespeil med generøs speiloverflate
  • 12 dekorative og justerbar LED glødelamper
  • Elegant og stilfull innredningsdetalj
4.0 1
KAILA Sminkespeil I Svart - 36x47 cm

KAILA Sminkespeil I Svart - 36x47 cm

  • Luksuriøs sminkespeil med generøs speiloverflate
  • 12 dekorative og justerbar LED glødelamper
  • Elegant og stilfull innredningsdetalj
1195 ,-
(1 anmeldelser)
Velg variant:
På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Dybde
8,5 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
2800-3000K
Lyskilde
LED
Lumen
1296-1584
Materiale
Metall
Speilmål
30x40 cm
Opphengning 
Stående
Watt
4
Yttermål
36x47 cm
Vekt
2900 g

Varemerke: KAILA

Dette er et sminkespeil i luksuriøs design med 12 dekorative LED-lyspærer i en fin svart nyanse. Lyspærene rammer stilfullt den sjenerøse speiloverflaten som måler 30x40 cm og gir en varm hvit glød i 2800-3000K. Belysningen slås på ved å trykke på berøringsknappen på skjermen og har en dimbar funksjon som du enkelt kan justere ved å holde knappen nede i noen sekunder. Speilet kan vinkles vertikalt slik at du enkelt kan sminke deg fra den vinkelen som passer deg best. I tillegg til de mange funksjonene, blir dette sminkespeilet en elegant detalj og skaper en ekte Hollywood-følelse i hjemmet ditt!

Sminkespeilet er fra det svenske merket KAILA. KAILA er et nytt svensk merke som tilbyr møbler av høy kvalitet i klassisk svensk design. Designstilen er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet med en moderne vri.

5V-adapter inkludert.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten.Elektrisk tilkobling med støpsel.

Varenummer: 51044789
 

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

0
0

Anmeldelser

Marte

Veldig fint og bra speil! Med dette speilet ser man ordentlig og det blir ekstra kjekt å ha til vinteren når det er mørkt ute. Det har dimmefunksjon og kommer ferdig montert så man kan bare ta det ut av esken og starte å bruke det. Minus en stjerne for at det ikke er oppladbart og man må ha i støpselet hver gang. Men speilet er veldig flott og dekorativt og er en pyntegjenstand I seg selv i hjemmet. Anbefales! (likte ikke at nettsiden har 5 stjerner som forhåndsinnstilt når man skal anmelde, da det kan generere flere stjerner enn hva folk egentlig ville gitt).

2021-07-21

Skriv en anmeldelse