• Luksuriøs og funksjonelt sminkespeil i Hollywood stil
  • Elegant og trendy svensk desgin
  • Naturlig LED lys som er perfekt til makeup

KAILA Sminkespeil VII Svart - 30x36 cm

846 ,- 995 ,-
Du sparer 149 ,- (-15%)

På lager  Leveringstid  1-4 arbeidsdager

Spesifikasjon

Dybde
6 cm
Farge
Svart
Farge på speilglasset 
Transparent
Fargetemperatur
2800-3000K
Lyskilde
LED
Materiale
Metall
Speilmål
30x36 cm
Vekt (Gram)
1600

Husk også

INSPIRASJON FRA @BGAINSPO

Tagg @bgainspo for å få ditt bilde vist her. Bli Inspirert av andre sine fantastiske hjem.

Dette er et virkelig luksuriøst sminkespeil med seks dekorative og dimbare LED-lyspærer i en stilig svart nyanse. Belysningen gir en varm glød i 2800 - 3000k og aktivers ved å trykke på berøringsknappen. Lysstyrken justeres ved å holde inne berøringsknappen i noen sekunder. LED er en lyskilde som bruker mindre energi, har lengre levetid og gir et mer naturlig og jevnt lys. Sminkespeilet kan vinkles slik at du enkelt kan bruke sminke med mer presisjon. I tillegg til de mange funksjonene, har dette sminkespeilet en ekte Hollywood-følelse og blir en elegant detalj i hjemmet!

Sminkespeilet kommer fra det svenske merket KAILA. Konseptet deres er basert på den klassiske svenske designstilen som er preget av minimalisme, eleganse og funksjonalitet, med en moderne vri.

5V adapter inkludert.

Speilets belysning består av LED dioder. Lyskildene er ikke utskiftbare, men har en levetid som tilsvarer produktets livssyklus. Etter 50 000 timer anslås lysintensiteten til å bli redusert til omtrent 50% av den opprinnelige intensiteten. Elektrisk tilkobling med støpsel.Varenummer: 51044801
 
0
0

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Kjøpte også dette