Baderomshyller

(0)

Praktisk oppbevaring er alltid smart, og spesielt på badet der vi gjerne vil ha favorittproduktene våre lett tilgjengelig. Kanskje du leter etter en vegghengt dusjhylle i messing til badet ditt, eller en kurvhylle i svart? Ta en titt på sortimentet vårt og velg mellom fine baderomshyller som ikke bare er praktiske, men også veldig stilige!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  BADEROMSHYLLER – SMART OPPBEVARING

  Smarte oppbevaringsmuligheter er alltid viktig, og spesielt på badet er det en fordel å ha tingene sine praktisk og enkelt oppbevart. På badet kan man tilbringe både rolige stunder og mer stressende morgener, og det er uansett deilig med innredning som gjør at du enkelt kan finne det du leter etter. Baderomsskap er en type praktisk oppbevaring som rommer veldig mye, men en baderomshylle er et veldig godt supplement som er litt mer praktisk.

  En baderomshylle lar deg oppbevare favorittproduktene dine lett tilgjengelig og synlig så du aldri trenger å lete lenge, noe som kan gi deg en bedre morgenrutine! Samtidig som en baderomshylle er svært praktisk, er det også en stilig interiørdetalj.

  EN BADEROMSHYLLE FUNGERER TIL MANGE TING

  En baderomhylle kan fylle mange funksjoner på badet. Du kan bruke den for å oppbevare hygieneartikler, sminke og andre produkter lett tilgjengelig. Du kan også henge en dusjhylle i dusjen for oppbevaring av såpe og sjampo, eller du kan innrede med en hylle på badet som du kan dekorere med for eksempel en grønn plante og annet tilbehør. En baderomshylle gjør det enkelt å få inn flere stilige interiørdetaljer. Det er ekstra å flott å la et duftlys, noen sammenrullede små håndklær eller trendy duftpinner stå fremme på en pen baderomshylle. Oppbevaringsløsningen på badet bør være solid og stabil, slik at de andre interiørdetaljene kan få skinne på egen hånd. Det er morsomt og spennende å velge mellom baderomshyller i ulik design. Kanskje passer en industriell baderomshylle i svart best på badet ditt, eller hva med en elegant dusjhylle i messing? Det skal ikke så mye til for å få til et pent baderom. Små detaljer utgjør en stor forskjell, og de kan løfte baderommet ditt svært mye.

  BADEROMSHYLLER I DUSJEN

  Baderomshyller kan settes opp på mange steder i rommet. Et populært sted pleier å være i dusjen for å slippe å stable alle sjampoflasker og såper på badekarskanten eller gulvet. Det kan lett bli sånn at det samler seg en rekke forskjellige produkter på samme sted, og spesielt hvis dere er flere i husholdningen. Da er det praktisk med en baderomshylle for å enkelt kunne sortere ulike produkter. Da kan du velge en dusjhylle med flere rom så kanskje hvert familiemedlem kan ha sin egen plass. Akkurat i dusjen er det deilig å kunne finne det du trenger enkelt, gjennom å oppbevare det på en hengende dusjhylle.

  Hvis du skal sette opp en hylle i dusjen, er det viktig å velge en hylle med smart design som samtidig tåler vann. Kurvhyller er praktisk å bruke i dusjen, siden det åpne kurvdesignet gjør at vannet ikke samler seg i hyllene.

  SMART MED EKSTRA OPPBEVARING PÅ BADET

  Baderomshyller er en nødvendighet i alle baderom, men de er ekstra praktiske på små bad. I mindre rom må vi ofte utnytte overflatene maksimalt for å få så mye som mulig ut av rommet. Da er det ekstra praktisk å sette opp hyller på veggene for å få flere muligheter til oppbevaring, Med vegghyller får du mer ledig overflate på gulvet, og samtidig fine detaljer på veggene. Mindre hyller er dessuten ekstra praktiske, og du kan sette dem opp på overflater på badet som ellers ikke hadde blitt brukt.

  Før du kjøper en baderomshylle, er det viktig å undersøke hvor stor hylle du får plass til. Det enkleste er å først velge ut et sted på badet der du vil ha en hylle, og deretter måle hvor mye overflate du har til rådighet. Hvis du har mye veggoverflate du kan bruke, vil du kanskje matche flere forskjellige hyller sammen. Et tips kan være å kjøpe flere dusjhyller og sette dem i forskjellig høyde, slik at også barna i familien når opp. Du kan også skape morsomme mønstre og et pent design gjennom å sette opp baderomshyller i ulike høyder. Det kan også hende at du trenger en hylle med mange forskjellige høyder, men så finnes det ingen hylle som passer. Da kan du kjøpe flere mindre hyller og matche dem sammen. Det kan for eksempel bli veldig flott å sette fire hyller rett over hverandre på badet.

  ULIKE BADEROMSHYLLER FOR ENHVER SMAK

  I sortimentet vårt finner du mange ulike baderomshyller i god kvalitet. Uansett hvorfor du leter etter en hylle, kan du finne en som passer deg. Vi tilbyr dusjhyller i forskjellige farger og størrelser som er laget av rustfritt og slitesterkt stål, noe som egner seg godt i våtrom. Kanskje du bare vil ha en liten baderomshylle som supplement til annen oppbevaring, eller en større baderomshylle på veggen din. Velkommen til vårt sortiment av baderomshyller som gjør hverdagen enklere for både barn og voksne!