Himmelseng

Heng opp en vakker sengehimmel eller flere sengehimler på barnerom som faller fint over barnets seng. Du kan også lage et koselig lekehjørne med sengehimmelen som et telt. Sengehimmelen passer både over sprinkelsenger og barnesenger, og gir en trygg og koselig følelse i rommet. Velkommen til å bli inspirert i vårt utvalg av fine og eventyrlige sengehimler til barnerom og barnesenger!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  EN VAKKER SENGEHIMMEL PÅ BARNEROMMET

  Å ha en sengehimmel på barnerommet er noe som har vokst til å bli en stor trend – og det er ikke så rart. Å henge opp en vakker sengehimmel på barnetrommet tifører virkelig en magisk og koselig følelse på en og samme tid, samtidig som det gjør rommet finere. Heng opp sengehimmelen slik at det bølgende stoffet faller fint over barnesengen, eller bruk sengehimmelen for å skape et koselig lekehjørne.

  Å gjøre barnerommet til en trygg og leken plass er viktig. Barnerommet bør ha en blid og hyggelig atmosfære, ettersom barnet skal vokse opp og utvikle seg her. Med en sengehimmel kan du skape en følelse av et fint og eventyrlig miljø i rommet som gjør det ekstra morsomt å være der og leke.

  En fin sengehimmel er ofte populær hos barn i alle aldre. Den er koselig å sove under uansett alder og kan føles som en magisk lekeplass for det minste barnet. Dessuten passer den like bra over sprinkelsengen som den gjør over juniorsengen.

  Å dekorere med tekstiler på barnerommet er smart, ettersom tekstiler kan hjelpe til med å dempe både lyd og lys. En sengehimmel gjør at det nesten skapes et eget lite rom i sengen, som rammes inn av det fine stoffet. Det blir et miljø å hvile i, ettersom stoffet gjør det litt stillere og mørkere. Dette kan hjelpe barn som er sensitive med å sovne og sove bedre. At sengehimmelen også gjør sovehjørnet koselig og gjør rommet ekstra fint, er selvfølgelig også noe positivt.

  HVORDAN HENGER DU OPP EN SENGEHIMMEL?

  En sengehimmel har som regel en hempe på toppen som du kan feste med en krok i taket. Når du skal henge opp sengehimmelen din, kan det være verdt det å måle og sjekke rommets mål. Finn ut hvor langt ut fra veggen du vil at den skal henge og om du vil at den skal ligge litt på gulvet, eller om du vil ha noen centimeters avstand til gulvet. Hempen og kroken kan også tilpasses slik at sengehimmelen blir noen centimeter lengre.

  Det finnes også mange sengehimler som festes med et praktisk og sikkert stativ. Dette er et stativ som har en stabil konstruksjon som hviler mot gulvet, og som og monteres i hodeenden av sengen. Et stativ som passer til de fleste sprinkelsenger og vugger uten dekte gavler.

  Du kan velge å feste sengehimmelen din langs sprinkelsengens kort- eller langside. Å feste sengehimmelen langs de forskjellige sidene skaper ulike uttrykk i rommet. På langsiden blir senger mer innrammet og skjult, og på kortsiden blir det bare en del av enden som skjules. Ved å henge sengehimmelen fra taket skaper du alltid en vakker bølgende himmelseng.

  OBS! Det er viktig å regelmessig kontrollere festeanordningen. En sengehimmel må festes på riktig måte, og den må aldri risikere å falle ned over barnet, da dette kan være farlig. Bruk aldri en sengehimmel dersom det finnes en risiko.

  SENGEHIMMEL ELLER HIMMELTELT

  En sengehimmel kan brukes fra babyalder og opp noen år. Sengehimler er veldig fine å ha over både sprinkelsenger og juniorsenger, men sengehimmelen har flere bruksområder enn dette. Du kan forvandle den til et magisk himmeltelt på barnerommet og skape et lekehjørne der barnets fantasi får flyte fritt i leken. Kanskje du kan henge den i et hjørne og plassere noen puter på gulvet under for et koselig lesehjørne? Sengehimmelen kan bli et eventyrlignende slott, en hytte eller henges opp over et ballbasseng for et ekstra koselig lekehjørne. Her er det kun kreativiteten som setter grenser, og det finnes flere forskjellige variasjonsmuligheter. Med et himmeltelt kan du skape en lekeplass på barnerommet som blir noe utover det vanlige!

  HVILKEN FARGE VIL DU HA PÅ SENGEHIMMELEN DIN?

  Hvilken farge du velger på sengehimmelen din, spiller en stor rolle for hvilket uttrykk den vil gi i rommet. Du kan velge mellom flere forskjellige farger, og uansett om du søker en eventyrlig grønn sengehimmel, en blå eller en rosa sengehimmel, så finner du det hos oss. Forskjellige farger gir deg muligheten til å matche sengehimmelen ut ifra barnerommet, og på den måten skape en myk og fin følelse der inne. Alle sengehimler i sortimentet vårt fås dessuten i matchende farger på sengesett til barn og sprinkelbeskyttere, slik at du fint kan matche dem om ønskelig. Det finnes selvfølgelig også forskjellige materialer å velge mellom. Det finnes luftige sengehimler av 100 % økologisk bomull og sengehimler av rustikk lin, et naturmateriale som gir god luftsirkulasjon.

  Du kan også pynte sengehimmelen med forskjellige dekorasjoner – dette kan utgjøre en stor forskjell! Du kan for eksempel pynte med en vimpelgirlander med små, søte flagg eller med en lysslynge som gir et dust lys for en ekstra koselig følelse. Å dekorere sengehimmelen din med forskjellig tilbehør kan utgjøre en stor forskjell for hele følelsen på barnerommet. Det gjør at rommet oppfattes som veldekorert, og det blir morsommere for barnet.

  MILJØVENNLIGE SENGEHIMLER AV 100 % BOMULL ELLER LIN

  Når det gjelder barnetekstiler, er det viktig at de er laget av god kvalitet og holder høy standard. I sortimentet vårt finner du sengehimler som er sertifiserte i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som betyr at produktet oppfyller humanøkologiske krav og ikke inneholder noen kjemikalier som er skadelige for helsen eller miljøet. Et klimasmart valg som er bedre for alle!

  Noen sengehimler er også laget av 100 % økologisk bomull. For at bomull skal kunne betegnes som økologisk, må det oppfylle spesifikke kriterier. Det starter allerede ved dyrkingen av selve bomullsplanten. Økologisk bomull produseres helt uten bruk av et kjemisk-syntetisk plantevernmiddel, kunstgjødsel eller genetisk modifiserte frø. Hele produksjonsprosessen skal foregå uten miljøskadelige stoffer. Våre sengehimler av 100 % økologisk bomull eller naturmaterialet lin er et bedre alternativ for både miljøet og barnet ditt!