Stolputer & Sitteputer

En stol- og sittepute er både praktisk og fin, samtidig som den piffer opp stolen og gjør den til en slags sittepute, slik at du sitter mer bekvemt. Stolputer og sitteputer er perfekte når du vil sitte lenge ved kjøkkenbordet for å nyte en vellaget middag, når du bare vil fornye en krakk i hjemmet på en enkel måte, eller oppdatere utemøblene lite grann! Våre sitteputer og stolputer passer like godt på kjøkkenet som på soverommet, i stua og på utemøblene ute på terrassen. Velkommen til å finne den perfekte stolputen og sitteputen i ulike farger og størrelser i vårt sortiment.

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  SITTEPUTER – EN DETALJ SOM GJØR MYE FOR KOMFORTEN

  Det er en spesiell luksus å samles med mennesker du er glad i, og å nyte en lang middag. Men noe som ikke er like hyggelig, er å la gjestene dine sitte på harde, ukomfortable stoler – da er sitteputer redningen din!

  Samtidig som en sittepute forbedrer opplevelsen av en god middag, blir det også en fin detalj i spisestuen din. En sittepute gjør hvilken som helst stol mer komfortabel, og du kan velge mellom mange forskjellige farger, former og mønstre. Med en sittepute har du muligheten til å virkelig uttrykke personligheten og interiørstilen din. Vi har en rekke små og store, kvadratiske og runde sitteputer. Firkantede puter følger ofte stolens naturlige form og dekker hele sitteflaten. Runde puter er et trendy alternativ ettersom de skaper en fin kontrast mot den firkantede stolen. En rund sittepute passer også veldig bra på en krakk, og gjør den mer komfortabel. Det finnes også flere godt polstrede sitteputer, og jo tykkere de er, desto mykere kan de være.

  Forestill deg en stilig spisegruppe på et fint kjøkken. Hvis kjøkkenstolene i spisegruppen står tomme, kan de føles en anelse kjedelige og ikke så innbydende. Suppler stolene dine med et par fine og myke sitteputer. Det blir virkelig prikken over i-en, og gir bordet ditt et mye koseligere og innbydende uttrykk. Sitteputer forbedrer virkelig møbelets utseende. Hvis du har en spisegruppe som ikke skiller seg så mye ut, og savner litt farge i interiøret ditt, kan du for eksempel velge et par fargerike sitteputer. Eller hvis du har stoler som går i en mørkere nyanse, kan du velge et par beige eller hvite seteputer for å løfte frem stolene og gi dem et friskt preg. Stolputer er en morsom detalj som du enkelt kan variere og forandre følelsen rundt spisebordet ditt med. En bonus er at sitteputer også beskytter stolene dine mot riper fra for eksempel metalldetaljer i klær eller knapper på jeans.

  SITTEPUTER HAR MANGE BRUKSOMRÅDER

  Å innrede med sitteputer trenger ikke å stoppe ved spisebordet – plasser et par sitteputer i lenestolene i hagen, på balkongmøblene, en sofa av tre, på en hard skrivebordstol – ja, overalt! Et par puter gjør sittemøblene myke og herlige å sitte på. Så plasser sitteputene både innendørs og utendørs! Når man sitter komfortabelt, flyter jobben eller studiene ved hjemmekontoret mye enklere. Og det vil sannelig også bli satt pris på under kaffepausen i hagestolene. Samtidig som sitteputene gir mykhet der det trengs, blir de en like fin detalj i disse miljøene som ved spisegruppen. Puter kommer garantert til å gi hvilket som helst rom et løft, uansett hvor du plasserer dem. Sitteputer er også perfekte for hunden å hvile på, eller når du vil sitte komfortabelt på gulvet eller bakken for å sysle med noe. Du kan også ta med deg noen store sitteputer ut og ligge på dem hvis du vil hvile på gressplenen en herlig sommerdag.

  Før du tar ut sitteputene eller andre puter, kan det være smart å lese på produktet først om de er vannavvisende, og om de kan vaskes. En sittepute av myk tekstil er både behagelig å sitte på og lett å vedlikeholde, ettersom de kan vaskes ofte i vaskemaskinen. Derfor passer disse som regel godt utendørs som hageputer. Følg alltid vaskerådene som står på sitteputene dine for at de skal beholde kvaliteten sin, og for å få et godt resultat.

  PUTER ER EN DETALJ SOM FRISKER OPP HJEMMET DITT!

  Sitteputer er virkelig en liten detalj som gjør mye for helheten, og de er like fine som de er funksjonelle. Et pluss er at sitteputer er et billig alternativ når du enkelt vil friske opp hjemmet ditt. Sitteputer er enkle å bytte ut, og du kan skaffe dem i forskjellige farger og mønstre som du bytter ut i tråd med sesongen, noe som kan være morsomt. Stolputene kan dessuten fylle ulike funksjoner gjennom forskjellige årstider. Stolputene kan varme om vinteren, samtidig som du slipper å sitte på en hard og kald stol. Og om sommeren slipper du å oppleve å bli fastklistret til stolen, samtidig som du sitter mykt og komfortabelt.

  Når du skal velge sitteputer, er det veldig viktig å undersøke målene for å sikre en optimal passform. Det beste er hvis sitteputene dine har omtrent samme mål som sitteflaten på stolen, ettersom en passende setepute gir best komfort. I sortimentet vårt finner du blant annet stolputer med knyting som holder puten på plass samt puter i forskjellige fargenyanser. Leter du etter en trendy beige stolpute eller en elegant rød? Kanskje en tidløs grå pute? Vi har også store sitteputer som måler hele 45 x 120 cm – disse passer perfekt på benker! Vi hos BGA er stolte over å kunne presentere et stort sortiment med sitteputer – her kan du være sikker på å finne et par som passer like bra på stolene dine som de er komfortable, samtidig som de passer til din personlige smak!