Vaskehandsker

Unn deg en luksuriøs stund med hjemmespa! Her finner du vaskevotter og skrubbevotter som er perfekte til en mer luksuriøs dusj, ansiktsvask eller hvorfor ikke fantastisk kroppsmassasje? Vaskevotter og skrubbevotter hjelper deg med å eksfoliere kroppen din og fjerner døde hudceller fra kroppens øvre lag, noe som gjør deg myk og glatt etter dusjen!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  VASKEVOTTER – PERFEKT TIL HJEMMESPA

  Noe som trengs på alle baderom, men som ikke alle tenker på, er vaskevotter! En vaskevott er noe som er veldig praktisk til alle typer kropps- og ansiktsvask. Du lurer kanskje på hva som skiller en vaskevott fra en vaskeklut? En vaskevott er omtrent som en vaskeklut, men vaskevotter har et design som en vott. Dermed sitter den godt på hånden, og holdes på plass på hånden under bruk. Det er helt enkelt nødvendig med begge to, ettersom de kan fylle litt forskjellige funksjoner. Som vanlig med tekstiler, trenger ikke det ene å utelukke det andre. Jo flere, desto bedre! Å oppbevare fine og praktiske baderomtekstiler på badet er et must, og en vaskevott er virkelig noe du bør skaffe deg. En vaskevott har mange funksjonelle formål. Du kan bruke vaskevotter både til å rengjøre ansiktet eller kroppen grundig, og du kan bruke den til å skrubbe huden din mildt og skånsomt. Hvis du bruker en lett fuktet vaskevott, gir den en god, men skånsom skrubbende effekt på huden og fjerner døde hudceller. Hvis du fukter vaskevottene rikelig med vann, blir de mykere, og med såpe kan de brukes til en behagelig kroppsvask. Vaskevottene kan altså brukes til både våt- og tørrskrubb. Det er ganske enkelt en smakssak. En vaskevott kan også brukes for å massere ømme muskler varsomt, og kan stimulere blodsirkulasjonen. Ved å bruke en vaskevott, får du en dyprengjørende effekt, noe som kan føles litt luksuriøst. Hvorfor ikke sette av en kveld hver uke til litt hjemmespa hvor du skrubber huden med en vaskevott og deretter smører deg inn med hudpleieprodukter? Resultatet kommer til å gi deg en myk og fin hud! Bruk vaskevotten din sammen med en mild såpe eller mykgjørende dusjolje for en skånsom rengjøring. Det er få ting som er bedre enn å føle seg avslappet og frisk etter en herlig dusj.

  FØRSTEKLASSES VASKEVOTTER AV BOMULLSFROTTÉ

  I sortimentet vårt finner du vaskevotter av myk frotté som er laget av 100 % bomullsfrotté. En blanding av både bomull og frotté gjør at vaskevotten får god oppsugingsevne, og at den føles behagelig mot huden. Du kan velge mellom flere forskjellige farger, slik at du fint kan matche vaskevotten din med resten av interiøret på baderommet ditt. Alle vaskevottene har en fin liten hempe i det ene hjørnet, slik at du kan henge dem opp som en fin liten detalj! Hvorfor ikke matche vaskevotten din med håndklær og badehåndklær i samme farge inne på badet? Eller hvis du liker kontraster bedre, kan du bryte opp ved å velge forskjellige farger – noe som vil gi baderommet ditt en mer levende karakter. Alle våre baderomstekstiler kommer i mange forskjellige farger, men alle kan fint matches med hverandre. Uansett om du ønsker en grå, hvit eller rosa vaskevott, finner du det hos oss! Noe som er viktig når det gjelder baderomstekstiler, er at du ikke skal trenge å velge mellom estetikk og funksjon. Vi tilbyr vaskevotter av god kvalitet som også fyller et like stort funksjonelt formål. Å velge en god vaskevott kommer til å gjøre den til din favoritttekstil!

  LAG EN FIN SPAKURV – PERFEKT Å UNNE DEG SELV ELLER Å GI BORT SOM GAVE

  En vaskevott bringer virkelig tankene til spa og tid til selvpleie. Hva med å ordne et lite spasett som du oppbevarer i en skuff på baderommet, slik at den stunden aldri er langt unna? Gjør det til en rutine å sette av en time eller to til deg selv et par ganger i uken. Forbered en liten skuff med en vaskevott, vaskekluter og pleieprodukter til kropp og hår. Vaskevotten er et must i spa-skuffen, og kan brukes til både kropp og ansikt for å gi en behagelig, dyp rengjøring. Å pleie seg selv er positivt for ditt ytre – men kanskje fremfor alt det indre. Det kan nesten anses som terapi å få ha denne stunden for seg selv. Å innrede et pent baderom med praktiske baderomstekstiler, hvor alt du trenger alltid er i nærheten, vil bidra til en herlig og avslappende følelse. Gjør baderommet ditt til en plass hvor du gjerne blir værende ekstra lenge under morgen- eller kveldsrutinen. Å gi bort et fint spasett med en vaskevott er dessuten den perfekte gaven. Kanskje til en venn på bursdagen deres, eller til en forelder som du vil skjemme litt ekstra bort? Det blir sannsynligvis satt pris på av alle og enhver.

  GJØR ET MILJØSMART VALG OG VELG VASKEVOTTER AV BOMULLSFROTTÉ

  Å gjøre miljøsmarte valg er alltid bra, og kanskje spesielt når det gjelder produkter som du bruker ofte. Våre vaskevotter er sertifiserte i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Det betyr at vaskevottene våre er uten skadelige stoffer og kjemikalier som kan påvirke miljøet eller helsen din negativt. Alle vaskevottene våre kan også vaskes på 60 grader, og du kan dermed vaske dem regelmessig. Det betyr at du kan gjenbruke vaskevotten din flere ganger og unngå engangsprodukter, noe som gjør dem ekstra klimasmarte. Å velge vaskevotter av bomullsfrotté er positivt fordi de har en lengre levetid enn produkter som er laget av plast, som oftere må byttes ut, samt at vaskevotter av stoff ikke slipper ut plastartikler i avløpet. Ta en titt i sortimentet vårt og velg en vaskevott som er bra både for deg og miljøet vårt.