Toalettveske

Velkommen til vårt utvalg av fine toalettmapper og sminkevesker. Å velge en bra toalettmappe eller sminkeveske er et smart valg, siden du kommer til å få mye nytte av den. En toalettmappe gjør det enklere for deg både når du er på farten i hverdagen og på en lang reise. Samtidig kan du også bruke den til veldig stilig oppbevaring på badet, eller som en fin, liten håndveske. Ta en titt på våre flotte og eksklusive toalettmapper nedenfor for å finne en som passer til akkurat deg!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  TOALETTMAPPER – FINERE OPPBEVARING AV FAVORITTPRODUKTENE DINE

  Et annet ord for toalettmappe kan være necessær. Visste du at dette ordet opprinnelig kommer fra fransk og betyr nødvendig? Ikke så rart – en god toalettmappe forenkler nemlig hverdagen på mange måter. Toalettmappen er et must i hjemmet og er praktisk til reiser så vel som til oppbevaring på baderommet.

  Du kan oppbevare toalettartikler, sminke og andre skjønnhetsprodukter i toalettmappen din. På baderommet er det mange som velger å bruke en toalettmappe til det de bruker ofte, som en liten toalettveske eller sminkeveske. Det gjør at du får mer struktur og orden på baderommet. Dette er ekstra smart hvis du mangler et baderomskap, eller hvis du ikke har så mye overflateplass. Da kan du praktisk oppbevare tingene dine i en sminkeveske og fortsatt ha et ryddig baderom! Å organisere ting er smart fordi du slipper å leve i et rotete kaos. Du får mer tid til andre ting når du ikke trenger å stå og lete etter maskaraen din eller barberhøvelen i en evighet.

  Hvis du velger en stor toalettmappe med lomme, får du en stor og smart plass til elekroniske artikler og andre ting som tar opp mye plass, som for eksempel en barbermaskin eller hårbørste. En liten toalettmappe er perfekt til praktisk oppbevaring av de tingene som ofte blir borte, som for eksempel pinsetter, neglesakser eller tilbehør og smykker.

  Det fine med toalettmapper er at det finnes så mange fine varianter at dem ikke gjør noe om de står fremme og er synlige. De blir bare en veldig fin detalj inne på baderommet. For den stilbevisste som liker å tenke et hakk lenger er det en morsom idé å velge en toalettmappe som går i samme farge som andre badetekstiler. Plasser toalettmappen på en baderomshylle der du også lar noen fine håndklær ligge pent sammenrullet. Da får du øyeblikkelig et enhetlig og stilig baderom!

  EN TOALETTMAPPE GJØR REISEN OG HVERDAGEN ENKLERE

  Hvis du skal ut og reise, er selvfølgelig et reiseetui et must. En toalettmappe hjelper deg med å holde orden i vesken, og gjør det enkelt for deg å pakke med deg alt som du kan tenkes trenge undre reisen i form av sminke og hudpleieprodukter. Det blir som et bærbart sminkeskap. Det er enkelt å bare sette fram ved vasken på hotellet, eller eventuelt i en hylle for å oppbevare favorittproduktene dine i nærheten uansett hvor du befinner deg. Uansett hvem du er, så har du god nytte av en toalettmappe. Og uansett om du er på forretningsreise eller en privat reise, så har du nytte av å enkelt kunne pakke med deg det du trenger i en liten toalettmappe. Da slipper du dessuten å bekymre deg for at parfymen eller barberskummet skal gå i stykker og lekke ut blant resten av bagasjen.

  Historien bak toalettmappen (eller necessæren) og hvordan den utviklet seg til et reiseetui, har bakgrunn i det faktum at toalettmappen på 1700-tallet ble brukt til oppbevaring av parfymer eller pastiller. Deretter ble den utviklet til en nødvendig veske for oppbevaring av toalettartikler for reisende.

  En toalettmappe gjør det ikke bare enklere for deg når du er på reise. Hvis du også liker å pakke med deg praktiske ting i hverdagen, er en toalettmappe i håndvesken veldig praktisk. Der kan du for eksempel oppbevare lipgloss, hodepinetabletter, våtserietter og andre toalettartikler eller sminke som du kan tenkes å trenge i løpet av dagen. En sminkeveske hjelper deg med å holde orden i håndvesken, og du finner lett det du trenger når du skal bruke det.

  MER ENN BARE EN TOALETTMAPPE

  Det er lett å feste seg til tanken om å kun bruke en toalettmappe som en toalettveske eller en liten sminkeveske, men det trenger faktisk ikke å stoppe der. Mange toalettmapper er så fine at de faktisk fungerer som en liten håndveske. De kommer i så mange forskjellige design og farger at du fint kan velge ut en som matcher antrekket ditt. Perfekt når du bare trenger å pakke med deg småting som nøkler, mobiltelefon og lommebok, og ikke trenger en stor håndveske. Forskjellige materialer passer til forskjellige stiler, men når det finnes så mange fine varianter, kan vi love at det er enkelt å finne en stilig en til nettopp deg! Du ønsker kanskje en toalettmappe i myk fløyel? Eller en i fin kreppet bomull?

  HVILKEN TYPE TOALETTMAPPE SØKER DU?

  Ettersom det finnes så mange toalettmapper å velge mellom, kan det være lurt å tenke gjennom noen ting før du velger toalettmappen din. Det finnes mange forskjellige modeller å velge mellom, avhengig av hva du ønsker å bruke toalettmappen din til. Du er kanskje ute etter en toalettmappe med fokus på funksjon, som har plass til alt du trenger til en lang strandferie. Du leter derfor kanskje etter en toalettmappe med mange lommer og en slitesterk innside som er lett å tørke av? Eller du er kanskje ute etter en toalettmappe som skal kunne stå framme på baderommet, og vil derfor velge en som er mer estetisk tiltalende. Da er kanskje materiale og farge det viktigste? Eller føles en toalettmappe med én stor lomme i stedet for mange små som et bedre alternativ?

  Noe som kan være viktig med en toalettmappe er å sjekke hvilke vaskeråd som gjelder. Av og til hender det nemlig dessverre at et produkt lekker litt, eller kanskje at boksen med pudder går i stykker og søles ut i toalettmappen. Da er det viktig med en toalettmappe som har en innside som kan tørkes av, slik at du enkelt kan rengjøre den. Noen ganger kan den til og med vaskes på lav varme, slik at du enkelt bare kan slenge den inn i vaskemaskinen. Sjekk alltid hvilke vaskeråd som gjelder for nettopp din toalettmappe.

  Det er utrolig fint at det finnes så mange forskjellige modeller av toalettmapper å velge mellom. Og ekstra fint er det at de kan fylle så mange bruksområder. Det finnes selvfølgelig også passende toalettmapper til både damer, herrer og barn. I sortimentet vårt finner du stilige, men eksklusive toalettmapper i fine farger som passer like bra til alle.