Vaskekluter

Her finner du vårt utvalg av praktiske vaskekluter! Vaskekluter er små mindre håndklær som er utmerket til å vaske ansiktet eller et barns følsomme hud med. De er absorberende og likevel lette, samtidig som de har en myk følelse. Vaskekluter er et klimasmart valg siden de lett kan vaskes og brukes om og om igjen.

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  FINE VASKEKLUTER AV MYK FROTTÉ

  Velkommen til vårt sortiment med vaskekluter! Vaskekluter er veldig små håndklær som er absorberende, lette og samtidig utrolig myke. Vaskekluter er et praktisk must til baderommet, og er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Dermed kan du kjøpe et par som matcher resten av interiøret inne på badet. Det er morsomt å ha noen ulike alternativer for å enkelt kunne matche vaskeklutene dine med andre baderomstekstiler. Hvorfor ikke gjøre vaskeklutene til en del av interiøret ditt og oppbevare dem pent på baderommet? Du kan for eksempel brette dem pent sammen med store håndklær på en baderomshylle. Eller du kan rulle dem samme og oppbevare dem i en liten kurv for en skikkelig spafølelse! Ved å matche vaskelutene med håndklær og badehåndklær på baderommet ditt, skaper du en fin rød tråd, og det dannes detaljer som utgjør blikkfanget på badet. Det er verdt å bruke litt tid på gjøre baderommet koselig. Du bruker mye mer tid her inne enn det du faktisk tror, og for mange er det et rom der dagen både starter etter at man har våknet om morgenen, og avsluttes før du kryper ned i sengen. Å ha fine og praktiske baderomstekstiler lett tilgjengelig, kommer til å gjøre det enklere for deg.

  HVA KAN DU BRUKE VASKEKLUTER TIL?

  Hvis du aldri har hørt om vaskekluter før, så lurer du kanskje på hva det egentlig er? Vaskekluter er små i størrelsen, og har mange forskjellige bruksområder. Myke vaskekluter kan brukes til mye, og både voksne og barn har stor nytte av en vaskeklut. Hvis du er voksen, er det perfekt å oppbevare noen vaskekluter ved siden av servanten til morgen- og kveldsrutinen. Myke vaskekluter kan brukes til å vaske ansiktet mykt og skånsomt. Kanskje du vil unne deg selv en koselig kveldsrutine hvor du gir deg selv litt velfortjent pleie, og bruker vaskekluter for å enkelt rengjøre huden din nøye. Til tross for at vaskeklutene er utrolig myke, kan frottéen brukes til å eksfoliere huden. Dette bidrar til å fjerne døde hudceller når du vasker ansiktet med klutene. Vaskeklutene rengjør altså i dybden, noe som kan bidra til en finere hud.

  Vaskekluter er også perfekte å bruke på små barn og babyer, og er nesten et must å alltid ha i nærheten. Pakk ned noen vaskekluter i stellevesken, og legg noen på stellebordet slik at du alltid er beredt. De er myke og gode mot sensitiv hud, og takket være den gode oppsugingsevnen, er de like nyttige til å tørke seg rundt munnen med ved spisebordet, som de er ved bleieskiftet eller å ha med seg på utflukter. Vaskekluter er også smart å ha for hundeeieren. Vaskeklutene fungerer perfekt til å tørke skitne poter rene etter en regnfull tur. Takket være vaskeklutenes praktiske størrelse, er de enkle å alltid ha i nærheten når du trenger å tørke noe. Og de er enkle å pakke med seg uansett hvor du skal.

  MYKE OG BEHAGELIGE VASKEKLUTER AV EKSTRA GOD KVALITET

  Når det gjelder vaskekluter, eller baderomstekstiler generelt, er det viktig å velge produkter av god kvalitet. Det er viktig at de er laget av et materiale som føles behagelig og mykt mot huden. Vaskekluter og håndklær skal ha god oppsugingsevne, samtidig som de skal føles deilige å tørke seg med. Men de må også være av førsteklasses kvalitet, slik at de beholder den behagelige overflaten etter mange vask. Vi hos BGA er stolte over å kunne presentere et pent sortiment med vaskekluter av 100 % bomullsfrotté som føles gode mot huden, og som er tilgjengelige til en god pris. Bomullsfrotté er et materiale som har veldig god oppsugingsevne. Bomullen gjør dessuten vaskeklutene ekstra slitesterke. Dette betyr at du ikke trenger å gå på kompromiss med verken estetikk eller funksjon.

  ET MER MILJØVENNLIG VALG

  Hvis du vil gjøre et miljøsmart valg, er vaskekluter av stoff det beste valget blant de ulike typene vaskekluter. Dette fordi disse kan gjenbrukes flere ganger. Du vasker enkelt vaskeklutene dine på 60 grader, og dermed er de som nye igjen. Hvis du har muligheten, anbefaler vi å tørketromle vaskeklutene dine for et ekstra mykt resultat. I sortimentet vårt kan du dessuten finne vaskekluter som er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at produktet er testet og fritt for stoffer som kan være skadelige for helsen. Hvis du velger våre vaskekluter, gjør du et miljøsmart valg som samtidig er bedre for deg og helsen din!

  Vaskekluter er et perfekt alternativ for å slippe å bruke engangsartikler. Hvis du fukter vaskeklutene dine og tilsetter en mild såpe eller litt olje, får du et mer miljøvennlig alternativ til våtservietter. De er ekstra vennlig mot huden din, og du får en effektiv rengjøringsserviett. Fordi vaskekluter er så anvendelige, kan det være bra å ha flere og oppbevare et lite lager. Du trenger kanskje ikke kjempemange, men nok til å variere mellom vaskene. Du bør alltid bruke en ren vaskeklut. Vi tilbyr flerpakninger med vaskekluter i forskjellige farger. Hvorfor ikke kjøpe et par i forskjellige nyanser? Det blir litt ekstra gøy å variere mellom forskjellige. I sortimentet vårt finner du rosa, grønne og hvite vaskekluter – ja det finnes mange forskjellige å velge mellom! Kanskje du vil kjøpe forskjellige vaskekluter til forskjellige bruksområder? Klassisk hvit til barnet, beige vaskekluter til deg selv og et par grå til hunden? At vaskeklutene våre fås i forskjellige farger, gjør det dessuten enkelt å matche dem med håndklær i samme fargenyanse fra sortimentet vårt. Alle fordelene og bruksområdene til vaskekluten gjør det rett og slett til et produkt du ikke bør velge bort – ta en titt produktene over for å få finne fine vaskekluter som passer for deg!