Badekåper

Her finner du vårt brede utvalg av badekåper i forskjellige størrelser for både menn og kvinner. Å kunne svøpe seg inn i en myk morgenkåpe er en herlig og avslappende følelse, både etter kveldsbadet og en deilig, lat morgen. En badekåpe tørker, varmer og føles omfavnende på én og samme tid. Du er velkommen til å finne den nye favorittbadekåpen din hos oss på BGA!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  KOSELIGE OG VARMENDE MORGENKÅPER

  Badekåpen er et plagg som følger med oss hele livet, noe som egentlig ikke er så rart. Den koselige og varmende følelsen fra en badekåpe er noe de aller fleste anser som hverdagsluksus, og det er deilig å kunne svøpe seg inn i den i mange situasjoner. Behagelige og deilige badekåper er populære blant både barn og voksne, og fås i mange forskjellige størrelser, slik at den passer for alle. 

  EN MORGENKÅPE TIL ENHVER ANLEDNING

  Det finnes mange anledninger hvor en morgenkåpe vil bli satt stor pris på. Å starte dagen med en myk morgenkåpe er en deilig start på dagen. Å kunne nyte en kopp kaffe i fred og ro, og å spise en god frokost i en deilig morgenkåpe er virkelig koselig. Uansett om du er et morgenmenneske eller ikke, vil du våkne på den beste mulige måten.

  En koselig badekåpe passer også perfekt om kvelden før det er tid for å krype ned i sengen. Å ta seg tid til å nyte et bad eller en varm dusj er alltid godt, men det kan føles ubehagelig å bli møtt av kulde når det du skal gå ut av det varme baderommet. Da er det herlig å kunne svøpes inn i en varm badekåpe etterpå. En fin badekåpe kan gi en enda mer tydelig følelse av et hjemmespa. Kos deg i morgenkåpen din, ta på en ansiktsmaske og drikk en avslappende kopp te for litt deilig innhenting etter jobb.

  En badekåpe forenkler og gjør mange situasjoner i hverdagen mer komfortable. Men det er ikke bare i hjemmet en badekåpe kan være praktisk. Det finnes mange anledninger hvor en badekåpe kan være bra å ha. Du kan for eksempel pakke den med deg til stranden, hotellet eller svømmehallen. På stranden kan det være godt å svøpe seg inn i en koselig badekåpe dersom det er kaldt i havet eller innsjøen, og du fryser litt etter en dukkert. Da tørker du dessuten også raskere. I svømmehallen kan det være deilig mellom dukkertene og svømmeturene, som for eksempel dersom du skal spise mat. En badekåpe er lett å bare svøpe rundt seg og gjør at du føler deg litt mer påkledd. På hotellet kan det være koselig å pakke med seg en myk morgenkåpe som du kan kose deg i på hotellrommet. Nesten som en kosedress. En badekåpe med store lommer er dessuten bra å ha dersom du ønsker å kunne oppbevare noe i lommene for å være sikker på at de ikke skal forsvinne, som for eksempel lommeboken eller mobiltelefonen din.

  VELG KVALITET FRAMFOR KVANTITET

  En morgenkåpe av god kvalitet er det verdt å slå til på. Den kan brukes til mye, og du kan ha den i lang tid framover. Det er bedre både for miljøet og lommeboken din på lang sikt å kjøpe en badekåpe laget av førsteklasses kvalitet i stedet for flere forskjellige. Du vil få mye bruk for den, og en morgenkåpe av god kvalitet blir forhåpentligvis bare herligere med årene.

  Vi har jo som regel ikke så mye annet på oss under badekåpen. Det er derfor viktig at badekåpen ikke har noen ubehagelige sømmer, og at den er laget av et fint materiale av høy kvalitet som føles behagelig mot huden.

  EN BADEKÅPE FOR ALLE

  Morgenkåper er som nevnt et populært plagg, men hvilken type morgenkåpe man foretrekker, kan variere fra person til person. Morgenkåper fås i forskjellige materialer og farger. En morgenkåpe av frotté er et smart valg som absorberer fukt og tørker kroppen godt. Men hvis du er veldig frysen av deg, vil du kanskje heller ha en varmende badekåpe av velur som føles ekstra myk og god mot kroppen. Dersom du tvert i mot er litt varm av deg, vil du kanskje heller ha en tynn badekåpe av luftig bomull? Du foretrekker kanskje forskjellige materialer til forskjellige situasjoner. En morgenkåpe av myk velur passer kanskje bedre en tidlig, kald morgen når du skal ut på kjøkkenet for å hente morgenkaffen. En badekåpe av absorberende frotté passer derimot kanskje bedre etter kveldsbadet. Velur er et varmere materiale som føles veldig mykt mot huden, mens en klassisk badekåpe av frotté blir som et ekstra stort, tørkende håndkle rundt kroppen. Uansett hva du velger, kan du være trygg på at det blir et både stilig og komfortabelt valg.

  Det er ganske enkelt helt individuelt hva vi foretrekker, og dette gjelder ikke bare materialer. Hva vi fortrekker av farge, lengde og modell på badekåper varierer også. Du ønsker kanskje en rosa morgenkåpe av velur, en klassisk hvit morgenkåpe av frotté eller en mørk badekåpe med et tøffere uttrykk i et denimlignende bomullsstoff? Det er morsomt at det finnes et så bredt sortiment, slik at du enkelt kan finne en badekåpe som passer for nettopp deg, og som føles litt mer personlig.

  I sortimentet vårt finner du selvfølgelig morgenkåper til både damer og herrer, og i flere størrelser, slik at du kan være sikker på å finne en morgenkåpe som passer perfekt for nettopp deg. Noe som er positivt med en badekåpe er det justerbare båndet i midjen som gjør at du kan tilpasse den etter kroppen din, noe som betyr perfekt passform og komfort for alle forskjellige kroppstyper!

  Uansett hvilken årstid det er, er det deilig å kose seg i en koselig badekåpe. Vi tør påstå at det er verdens deiligste hjemmeplagg, så det er helt klart noe alle bør ha. Du er velkommen til å finne din nye favorittmorgenkåpe i sortimentet vårt!