KAILA

 

KAILA – stilig svensk design

Rundt speil mot lys vegg / innredning stue

KAILA er et svensk merke som tilbyr pene og trendy interiørdetaljer til overkommelige priser. Ordet «KAILA» kommer fra det varme hawaiiske språket og betyr «stil». Et ord som på en enkel og dekkende måte oppsummerer merket KAILA – et stilig, ekte og livlig merke!

Designkonsept

KAILAs designkonsept preges i stor grad av den klassiske svenske designstilen som kjennetegnes av eleganse, minimalisme og funksjonalisme, men har også mange trendy elementer med spennende former og flotte farger. KAILA streber etter å kunne tilby produkter med en tidløs trendfølelse – interiørdetaljer som føles klassiske i et klassisk hjem, men også trendy i et trendy hjem.

Merkefilosofi

I henhold til KAILAs merkefilosofi skal stilrent design og kvalitet være tilgjengelig, og derfor ønsker de å tilby interiørdetaljer til rimelige priser som passer for alle hjem og smaker. Videre mener KAILA at det ene ikke trenger å utelukke det andre – eller det tredje for den saks skyld. Kvalitet, pent design og funksjonalitet skal alle kunne kombineres, og den eksklusive kvalitetsfølelsen skal kunne oppnås uten at det resulterer i en urimelig pris.

Et voksende utvalg

Utvalget til KAILA vokser stadig, og nye produktkategorier presenteres i hurtig tempo. For tiden består utvalget av trendy speil, eksklusive fotoalbum og pene posterklyper. Snart vil utvalget vårt også inkludere stilige bildehyller og mange forskjellige trendy og praktiske sminkespeil. 

Trendy speil fra KAILA

Kaila dråpeformet speil roségull

I KAILAs speilutvalg finner du blant annet de populære speilene deres uten ramme. Et speil som også er så tynt at det smelter elegant sammen med veggen din. Tidløs minimalisme som passer i alle hjem og rom! Du finner også det samme tynne, runde speilet med speilglass som er farget i en rekke forskjellige trendfarger som roségull, kaldgrått og elegant gull. Disse passer for deg som liker moderne design som skiller seg ut på en nøytral og stilren måte.

I tillegg til de populære speilene har KAILA også andre spennende speilformer i utvalget sitt, inkludert asymmetriske speil, dråpeformede speil, ovale speil og myke rektangulære speil. Alle disse speilene er også tilgjengelige i både klart og farget speilglass.

Eksklusive fotoalbum – KAILA Coffee Table Photo Album

KAILA Coffee Table Photo Album / grått fotoalbum

Den avslappende følelsen av å bla gjennom et fysisk fotoalbum vil sannsynligvis aldri gå av moten, og det å ha Coffee Table Books liggende hjemme som pene interiørdetaljer er skikkelig trendy. Hvis du kombinerer disse to tingene – funksjonen til fotoalbumet og den flotte stilen på Coffee Table-bøkene – blir resultatet et Coffee Table Photo Album.

I KAILAs utvalg av Coffee Table Photo Album finner du tekstilkledde fotoalbum med stilig design i en rekke nøye utvalgte og jordnære farger. Alle albumene har også forskjellige titler med meningsfulle eller kraftige ord og konsepter på hawaiisk eller engelsk. Albumene er designet som luksuriøse esker som man åpner for å se inneholdet, noe som gir dem en eksklusiv kvalitetsfølelse. På innsiden blir du møtt av en ringperm og 30 svarte ark (60 sider) som du kan fylle med favorittminnene dine. Albumtypen er lim-inn-selv, slik at du får stor fleksibilitet og mulighet for kreativitet når du lager ditt unike Coffee Table Photo Album.

Posterklyper fra KAILA

Svart metallklemme til postere

Med posterklyper henger du opp postere og bilder på en enkel, prisgunstig og trendy måte. Dette passer godt med KAILAs merkefilosofi, og derfor har de valgt å lansere et utvalg av metallklyper i mange forskjellige størrelser og i trendsikre farger som for eksempel matt svart, gull, sølv, regnbuefarget og rustikk messing.

Avhengig av størrelse selges metallklypene enkeltvis, i 2-pakning eller 4-pakning. Felles for alle posterklypene er det stilige designet og det gode, men likevel fleksible grepet når du åpner dem. Dette lar deg montere det aller tynneste papiret, men også postere som er litt tykkere. Alle posterklyper er også utstyrt med hull i toppen slik at du enkelt kan feste dem på veggen med en liten spiker.

Oppdag KAILA du også!

På denne siden finner du snarveier til alle produktkategoriene til KAILA: SpeilFotoalbum og Posterklyper. Ta en titt på utvalget og dykk ned i KAILAs trendy og livlige verden!