Sengetøy

Re opp sengen på en stilig måte! En pent oppredd seng gir soverommet et harmonisk og ryddig inntrykk, og stilmulighetene med sengetøy er nesten uendelige. Trendy mønstre eller klassiske, stilige farger - hva passer til stilen din? For ikke å snakke om alle de herlige materialene du kan velge mellom. Her finner du vårt utvalg av deilige og stilige sengesett, og praktiske og stilige sengetepper til å pynte soverommet ditt med!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Sengetøy - mer enn bare funksjon

  Når du føler at du vil fornye hjemmet ditt litt, er det perfekt å investere i nytt nydelig sengetøy. Med sprø friske materialer, deilige farger og stilig design tar sengetøyet ditt soverommet til nye ufattelige høyder! Har du tidligere hovedsakelig brukt lyse farger som hvit, off-white og kanskje lys grå? Så kan du prøve å kjøpe svart, blått eller kanskje blomstret sengetøy. Det er alltid gøy å fornye deg selv!

  Invester i høy kvalitet

  Sengetøy er tilgjengelig i alle slags forskjellige prisklasser og materialer. Vårt tips er å investere i høy kvalitet. Det er bedre å ha færre senger å bytte mellom enn å ha for mange som bare hoper seg opp. Er det også slik at det står mellom enten å kjøpe for eksempel et nytt dynetrekk for en dyrere pris, eller å kjøpe to som er av dårligere kvalitet, det første er alltid det beste. Heldigvis finnes det godt sengetøy av forskjellige slag til rimelige priser. Med andre ord trenger du ikke være fattig bare fordi du velger å kjøpe sengetøy laget av fine materialer og gode merker.

  Match med andre tekstiler?

  Liker du når alle tekstilene på soverommet matcher hverandre? Da bør du investere i det! Siden det er lett å få forskjellige tekstiler til å matche hverandre både når det gjelder farge og stil, er det også enkelt å matche uten problemer. Hvis du derimot ikke tror det nødvendigvis må matche, er sjansen for å finne den rette enda større! Hvis du investerer i for eksempel mørkegrønn blandet med litt svart, rustbrun eller kanskje en grønn farge i en annen tone, livner du opp stemningen og gir interiøret en helt annen dynamikk. Enten du vil matche tepper, gardiner, sengetepper, dynetrekk og andre tekstiler på soverommet, eller om du hovedsakelig vil matche sengetøyet, kan du finne det rette i vårt sortiment. Bare se deg rundt og velg tekstilene du faller for mye for!

  Lag en hotellfølelse med nytt sengetøy

  Liker du den friske følelsen av hotellrom i din egen interiørdesignstil? Da bør du investere i sengetøy i hvitt eller off-white. Det spiller ingen rolle om du vil ha bredstripede satengplater i hvitt eller om du vil ha et dynetrekk i steinvasket bomull som er i off-white-hotellfølelsen vil utvilsomt dukke opp uansett hvilket du velger. For å øke følelsen av luksus, kan du legge til et hvitt sengeteppe og hvite pynteputer. Selvfølgelig kan en luksuriøs hotellfølelse også oppstå hvis du velger andre farger på sengetøyet - det er opp til alle å bestemme!

  Kule trender og høy komfort i ett

  Med sengetøy kan du enkelt kombinere komfort og trend i ett og samme produkt. Komfortabelt og stilig sengetøy som også er i trendy farger og mønstre løfter ethvert soverom. Det beste er at det er mulig å fikse en ny og frisk følelse på soverommet bare ved hjelp av små ting som sengetøy i forskjellige former. Er du lei av ensfarget? Invester i mønstret sengetøy! Føler du at det er for mye av det gode på soverommet? Velg deretter sengetøy i "rolige" farger og / eller mønstre. Uansett hva du velger å gjøre, vil det være en oppdatering som er både morsom og raskt løst!

  Hvilket materiale?

  Valg av materiale er viktig når du skal kjøpe sengetøy. Når det for eksempel er dynetrekk, er det helt klart at alle har forskjellige smaker. Noen liker det når det er supermyke ark mens andre liker det når det er litt mer sprøtt materiale. Det er ingen tvil om at det er viktigere at sengetøyet du velger er komfortabelt fremfor at det ser bra ut. Velg materialet du vet vil gi deg den beste søvnen. Er det slik at du deler seng med en partner som er av en annen oppfatning når det gjelder materialvalg, kan du alltid ha forskjellige laken slik at alle kan sove godt!

  Koselig atmosfære på soverommet

  Denne tingen om å skape en koselig atmosfære på soverommet er viktig for alle. Det er ikke bare det at du skal sove godt på soverommet, du skal også føle at det er et sted hvor du blir avslappet så snart du kommer inn i rommet. Å kunne ligge i sengen og lese om ettermiddagen burde føles like koselig som å krype ned for natten. Dette er ikke vanskelig å fikse, alt som kreves er at du finner en måte å dekorere rommet på riktig måte. Her er det gode tekstiler, stilige fargekombinasjoner, vågale og trendy valg som gjelder. Så er det gjort!