Laken

Å krype til sengs med nye rene laken, er virkelig en koselig og luksuriøs følelse. Med fine laken er det enkelt å piffe opp soverommet - kanskje leter du etter et fargerikt laken eller et mer stilig som passer til mange forskjellige dynetrekk? Velkommen til å titte på vårt utvalg for å finne noe som appellerer til deg, og som samtidig gjør den oppredde sengen koseligere!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  FRISKE OG HERLIGE LAKEN TIL Å SOVE PÅ

  Finnes det noe bedre enn å krype ned i en nyoppredd seng med herlige, myke dynetrekk og friske laken etter en lang dag? Laken og andre sengetekstiler av førsteklasses materialer er viktig for at sengen skal føles myk og herlig å sove i. Et laken bør velges med omhu. Det skal være behagelig mot huden, og samtidig slitesterkt ettersom det brukes i mange timer hver natt.

  Noe som er viktig å tenke på ved valg av laken, er hvilket materiale du vil ha. Vi tilbyr et sortiment med herlige laken laget av fin bomullssateng av høy kvalitet. Denne materialkombinasjonen er perfekt til laken. Sateng er en veldig luksuriøs kvalitet som er myk og behagelig å sove på, mens bomull er et slitesterkt materiale som puster godt, suger opp fukt og føles deilig mot huden. Det er ganske enkelt en perfekt blanding for at du skal få en god natts søvn på et mykt, men samtidig slitesterkt laken!

  Komfort er det viktigste når det gjelder søvn, og at du ligger komfortabelt i en seng med sengetøy som føles bra, er en god start. God komfort kan gjøre at du føler deg mer avslappet, noe som igjen bidrar til bedre søvn. Å velge tekstiler til soverommet er med andre ord noe du bør tenke nøye gjennom. Noe annet som er viktig, i tillegg til materialvalg, er å velge et laken med de riktige målene, slik at det ligger på plass gjennom hele natten. Ved å velge et laken med de riktige målene, kan du sove godt, vel vitende om at lakenet kommer til å ligge på plass selv om du vrir og vender på deg i søvne. I sortimentet vårt finner du flere forskjellige laken i forskjellige størrelser. Dermed kan du finne et som passer til nettopp din seng. Det er også viktig å velge et godt laken i god kvalitet. Å velge soveromstekstiler av god kvalitet er viktig, og friske, fine laken av høy kvalitet skaper virkelig en følelse av luksus! Du er velkommen til å ta en titt i sortimentet vårt med fine og prisgunstige laken.

  MATCH LAKENET DITT MED FORSKJELLIGE SOVEROMSTEKSTILER FOR EN FINT OPPREDD SENG

  Når det gjelder det å re opp sengen, er det mange forskjellige veier å gå, men å velge et hvitt laken er alltid en god begynnelse. Klassiske, hvite laken er både friske og enkle å matche med mye annet. Hvis du vil ha en helhetlig oppredning i én fargetone, kan du velge sengetekstiler i duse farger, som for eksempel hvitt, beige, grått eller en annen lys nyanse. Ellers kan du kan bryte opp med mønstrede dynetrekk og andre fargerike soveromstekstiler for å skape kontraster. Variasjonen innen sengetekstiler er utrolig bred, og det finnes både klassiske mønstre og stilrene farger. Uansett om du vil ha en stilig seng som minner om en hotellseng, en leken oppredning eller en mer uformell, rustikk oppredning, er hvite laken et godt grunnlag å begynne med! Det er viktig å re sengen pent, ettersom du vil kunne slappe av på soverommet og ta det med ro. Det er her du både skal starte dagen og avslutte den. Det er derfor viktig å ha en innredning og oppredning som både gir en harmonisk start på dagen og en avslappende stund om kvelden. Å re opp med soveromstekstiler som er innbydende å krype ned i, og som gjør at du vil ligge litt ekstra lenge om morgenen, er veldig viktig.

  GJØR ET MILJØSMART VALG NÅR DU VELGER LAKENET DITT

  I sortimentet vårt finner du miljøvennlige laken som er svanemerket og sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Denne sertifisering garanterer at produktet er testet og fri for stoffer og farlige kjemikalier som kan være skadelige for helsen. Det betyr at disse lakenene er et alternativ som er bra for både miljøet og deg selv, slik at du kan sove godt med god samvittighet!

  NYVASKEDE LAKEN ER BÅDE FRISKT OG VIKTIG

  Det er ikke bare en fantastisk følelse å krype ned i en ren og frisk seng. Det er faktisk viktig å vaske sengetøyet sitt regelmessig, og å re opp med rent og friskt sengetøy. Men hvor ofte bør du bytte laken? Å bytte laken og sengetøy hver uke, eller i det minste hver fjortende dag, pleier å være en generell regel å gå ut ifra for å opprettholde god sengehygiene. Når vi sover, mister vi hudceller. Vi svetter og det kan dannes bakterier. Som oftest er dette ufarlig, men det er viktig å bytte laken regelmessig for å forhindre forekomsten av støvmidd. Vi bruker mange timer hver natt i sengen, så det er ikke så rart at det oppstår en del smuss. Ved å re opp med rent sengetøy og bytte laken med jevne mellomrom, holder du sengen din så ren og frisk som overhodet mulig.

  Når du bytter sengetøy, er det også viktig å vaske det brukte sengetøyet på minst 60 grader for å fjerne alle bakterier og smuss – noe du kan gjøre med alt sengetøy fra vårt sortiment. Prøv å få det inn som en rutine at du skal re opp med rent sengetøy regelmessig – både for helsens skyld, men også fordi det er utrolig deilig å krype ned i en ren, oppredd seng som dufter friskt av et herlig vaskemiddel, og som føles myk og behagelig mot kroppen!