Sengeteppe

Med et fint sengeteppe til dobbeltseng kan du raskt og enkelt skape en harmonisk atmosfære og en luksuriøs hotellfølelse på soverommet ditt! Et sengeteppe har også den praktiske funksjonen å beskytte dyner og puter om dagen. I vårt sortiment kan du velge mellom sengetepper i forskjellige herlige materialer, farger og tykkelser. Velkommen til å botanisere blant vårt utvalg av sengetepper!

 

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Sengeteppe - koselig og behagelig

  Å gjøre det koselig og behagelig i sengen ved hjelp av et fint sengeteppe er en enkel måte å få soverommet til å føles ekstra deilig! Du kan bytte mellom forskjellige sengetepper i forskjellige årstider slik at det passer og matcher temperaturen og generell følelse når det gjelder vær, hvis du vil. På denne måten kan du handle mer enn bare et sengeteppe, og det blir selvfølgelig morsomt!

  Praktisk og morsomt med fine sengetepper

  Tekstiler som er både morsomme, stilige og praktiske får tommelen opp - hva er vel bedre enn multifunksjonalitet når det gjelder interiørdesign? Sengetepper har alt du kan ønske deg, så invester i et fint sengeteppe for en ny følelse på soverommet.

  Rask måte å friske opp soverommet på!

  Med riktig sengeteppe oppdateres det raskt i rommet og med en fin farge kan du enkelt matche fargen på sengeteppet, hvis du vil. Det er ofte smart å begynne med en eller annen tekstil når du skal bestemme hvordan du skal dekorere et rom med farger og følelser. Du kan også sørge for at du starter med grunnfargen på soverommet og deretter velger et sengeteppe i en aksentfarge for et rolig, trendy og helhetsinntrykk.

  Mange flotte farger!

  Heldigvis finnes det sengetepper for enhver smak, så det er noe som passer inn i alle stiler og alle typer boliger. Når du velger farge på et sengeteppe, er det flere forskjellige ting du må ta hensyn til. Passer det inn i resten av innredningen på soverommet? Er det i riktig kvalitet og materiale? For eksempel, hvis du har tunge fløyelsgardiner på soverommet ditt, er det fint å matche med et tyngre sengeteppe. Hvis det i stedet er slik at soverommet ditt har lettere stoffer og en følelse i interiøret, er det fint å investere i et sengeteppe som er i lettere materiale.

  Luksuriøst og elegant

  Ettersom et sengeteppe får rommet til å føles både luksuriøst og elegant, blir det et stort løft på en rask og jevn måte. Det er også slik at en interiørdetalj som et sengeteppe er en god idé for deg som bor i en liten leilighet i storbyen. Å ta på et sengeteppe betyr at sengen lett kan fungere som både soveplass og sofa. Bare kast på sengeteppet for å skape et moderne og avslappet sted hvor du kan sosialisere.

  Hvilken størrelse skal jeg velge?

  Hvis du finner et lite sengeteppe som egentlig ikke dekker sengen, kan det være en idé å kjøpe to av det samme og legge det litt uforsiktig på sengen. Det ser veldig fint ut og du får både en litt trendy slurvet stil og et sengeteppe i ett. Hvis du bare vil ha ett sengeteppe, kan du bare velge et som passer til størrelsen på sengen din. Husk at det er viktig å bestemme om du vil ha et sengeteppe som dekker hele sengen og når helt ned til gulvet, eller om du vil ha et kortere teppe. Kanskje er det for eksempel at du vil kombinere et sengeteppe med et sengeteppe? Da blir det superfint med et mindre sengeteppe. Kanskje du vil ha et sengeteppe til en seng uten bein? Da vil det definitivt være best hvis du velger et sengeteppe som dekker madrassen da det får det til å se kult, trendy og avslappet ut.

  Hotellfølelse i hjemmet!

  Hvis det er en ting som er luksuriøst, er det å skape en følelse av hotell på soverommet ditt. Den friske, rene og hvite sprø stilen som ofte finnes på hotellrom du vil ha i hjemmet, og det gjøres enkelt med det riktige valget av sengetepper og sengetøy. Velg et mykt sengeteppe som gir akkurat den rette følelsen for at det skal føles skandinavisk stilig, luksuriøst og rent.

  Ulike sengetepper for forskjellige stiler

  Kanskje du ikke liker den minimalistiske, hvite og "friske" stilen? Vil du heller ha et soverom med en litt kjøligere stil som skiller seg ut? Invester deretter i et sengeteppe i en mørkere farge som gir rommet et annet preg.

  Beskytt dyner og puter

  Sengetepper skaper et harmonisk inntrykk, og det føles også mer ryddig når du velger å bruke sengetepper. Det er også slik at et sengeteppe beskytter puter og dyner i løpet av dagen, slik at du både kan gi stilen din til soverommet med det riktige valget mens puter og dyner er rene for natten!