Dra-på-laken

Et strekklaken er et laken som festes sikkert rundt madrassen ved hjelp av elastikk i kantene og som holder seg på plass hele natten. Invester i noen få påtrekkbare laken, slik at du ikke trenger å våkne med lakenet viklet rundt beina midt på natten. Et fleksibelt laken som også lar deg sove komfortabelt - perfekt. God komfort er viktig når det gjelder søvn, så ta en titt på vårt utvalg av påtrekkbare laken nedenfor!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  DRA-PÅ-LAKEN – ET PRAKTISK OG KOMFORTABELT LAKEN

  Her finner du vårt utvalg av herlige dra-på-laken! Dra-på-laken er et mer praktisk alternativ blant de ulike typene laken. De gjør det enklere å re opp sengen og ligger på plass gjennom hele natten. Et dra-på-laken festes enkelt rundt madrassen ved hjelp av elastiske strikker i kantene som gjør at lakenet ikke glir rundt. Du slipper dessuten de vanskelige foldene som kan oppstå når du rer opp med vanlige laken, og som kan oppfattes klumpete. Hvis du vil sove på et mykt og glatt laken, kan vi anbefale at du tar en titt i sortimentet vårt. Her kan du velge blant formsydde laken av myk bomullssateng i flere forskjellige størrelser. Denne materialblandingen er perfekt for en god natts søvn, ettersom satengkvaliteten føles myk og god å sove på, mens bomull absorberer fukt, puster og føles behagelig mot huden. Dessuten er bomull et naturlig fiber, og tekstiler laget av dette, er ekstra slitesterke. Når du skal velge ut et laken, bør du tenke grundig gjennom hvilket materiale du skal velge. Du skal tilbringe mange timer på lakenet ditt. Det er derfor viktig at det både føles behagelig og er av ypperste kvalitet. Når du sover komfortabelt på myke dra-på-laken av bomullssateng, vil du nok gjerne ligge og slappe av litt ekstra om morgenen!

  ET ENKELT LAKEN SOM FORBEDRER SØVNEN DIN

  God komfort er veldig viktig når det gjelder søvnen din. Takket være dra-på-lakenets praktiske elastikk i kantene som enkelt festes rundt madrassen, holder lakenet seg på plass gjennom hele natten. Det betyr at du slipper å våkne med lakenet surret rund bena midt på natten, eller at lakenet samler seg sammen til en stor klump i sengen. Formsydde laken er med andre ord perfekt for deg som vrir og vender mye på deg i søvne! Dra-på-laken i riktig mål reduserer også risikoen for ukomfortable folder. I sortimentet vårt finner du dra-på-laken i flere forskjellige størrelser, uansett om du leter etter et laken til en dobbeltseng eller enkeltseng. Et dra-på-laken på 180 x 200 cm er kanskje det mest populære, ettersom det er en vanlig størrelse på madrassene mange av oss har hjemme, men du finner også dra-på-laken på for eksempel 80 x 200 cm, 105 x 200 cm og 140 x 200 cm. Det finnes altså dra-på-laken som passer til mange forskjellige senger. Velg et laken med de samme målene som madrassen for optimal passform. Å investere i et praktisk, formsydd laken som ligger på plass gjennom hele natten er smart ettersom det gjør at du kan sove mer komfortabelt!

  HVORDAN BRETTE ET DRA-PÅ-LAKEN

  En annen bra ting med dra-på-laken er at de også er lette å oppbevare i skapet eller garderoben. Du synes kanskje det høres vanskelig ut å brette sammen et dra-på-laken? Det er faktisk veldig enkelt. Det finnes et enkelt knep som du kan følge for å slippe å klumpe sammen lakenet til en ball og trykke det inn i garderoben – noe som vil føre til at lakenet blir rynkete. Du holder lakenet i hver hjørne på langsiden, bretter lakenet og trer det ene hjørnet over det andre. Deretter plukker du opp det tredje hjørnet nede, bretter det inn i de andre to for deretter å plukke opp det fjerne hjørnet og brette det inn. Rett deretter ut de to flikene som henger ned, legg ut lakenet på et bord og brett inn kantene litt. Avslutningsvis kan du brette lakenet tre ganger og brette det inn fra kortsiden til en valgfri størrelse. Resultatet blir at lakenet ikke tar så mye plass i skapet, eller i bagen hvis du en eller annen gang skulle trenge å pakke med deg et laken. Og når det skal brukes, er det hverken rynkete og klumpete. Veldig enkelt!

  BEDRE BÅDE FOR DEG OG MILJØET

  Å ta miljøsmarte valg er bedre for både deg og hjemmet ditt. Vi bruker mange timer i sengen hver natt, og derfor er det spesielt viktig å ta bærekraftige valg som også er bra for helsen din når du kjøper sengetøy. I sortimentet vårt finner du dra-på-laken som er svanemerket og sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Dette garanterer at produktet er testet og fri for stoffer som kan være skadelige for helsen din og miljøet. Du kan altså være trygg på at du velger et kvalitetssikkert produkt uten usunne kjemikalier når du kjøper et laken fra oss på BGA!

  SKAP EN FIN OPPREDNING – ARBEID NEDENFRA OG OPP

  Noen kan føle at det er litt vanskelig å få til en fin oppredning, men å re opp sengen trenger overhodet ikke å være spesielt vanskelig. Det du bør tenke på om du skal få til en vellykket oppredning, er å arbeide nedenfra og opp med forskjellige soveromstekstiler. Hvite, friske laken er et fint grunnlag i den oppredde sengen som kan matches med mye.