Overmadrass

Forleng madrassens levetid med noen år ved å beskytte den med en madrassbeskytter. En beskyttelse til madrassen holder den frisk og ren, samtidig som den reduserer slitasje på madrassen og er lett å ta av for å vaskes. Velkommen inn til på vårt utvalg av madrassbeskyttere!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  OVERMADRASS OG MADRASSBESKYTTER – GIR SENGEN DIN LANG LEVETID

  Å kjøpe en overmadrass og en madrassbeskytter til sengen din er et must! Hvem vil vel ikke sove i en frisk og flekkfri seng? Med et madrassovertrekk holder du sengen din velpleid og ren lenger, samtidig som det reduserer slitasje på både seng og madrass. Dette er bra for både deg selv og miljøet. Å kjøpe en overmadrass og en madrassbeskytter som beskytter sengen din, er veldig smart og forlenger sengens levetid betraktelig. I sortimentet vårt kan du dessuten finne overmadrasser som er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at produktet er testet og fri for stoffer som kan være skadelige for helsen, og at det er allergi- og miljøvennlig.

  Overmadrasser og madrassbeskyttere fås i flere forskjellige størrelser, slik at du kan finne et i akkurat den størrelsen du selv ønsker. Både vanlige overmadrasser i størrelsene 180 x 200 cm og 90 x 200 cm, medium størrelser som 105 x 200 cm og ekstra store overmadrasser i størrelsen 210 x 200 cm! Ta en titt i sortimentet vårt av overmadrasser i forskjellige størrelser for å finne akkurat det du selv ønsker, og det som passer til sengen din hjemme.

  Det er mye som er positivt med forskjellige madrassovertrekk. I tillegg til den åpenbare beskyttende funksjonen, kan noen overmadrasser regulere temperaturen, gjøre sengen mer allergivennlig og sikre den mot væske dersom man skulle være uheldig. Dette kan for eksempel være veldig bra på barnerommet når barnet trener på å slutte med bleie. Mange overmadrasser har også muligheten til å absorbere fukt. Dette gjør at du sover mer komfortabelt samtidig som overmadrassen din suger opp svette og smuss. En madrassbeskytter beskytter sengebunnen mot smuss, væske og støv, både på oversiden og på sidene. Den kan dessuten motvirke forekomsten av midd i madrassen. En annen positiv ting er at overmadrasser og madrassbeskyttere gjør det enkelt å holde sengen din ren. Vi bruker mange timer i sengen, så det er ikke så rart at det kan bli skittent der. Overmadrasser og madrassbeskyttere er enkle å ta av for å vaske, i motsetning til stoffet på sengen. Dessuten gjør de slik at du ikke trenger å støvsuge sengen like ofte. Å kjøpe en overmadrass og madrassbeskytter er altså et veldig godt valg, ettersom det finnes morsommere ting i livet å gjøre enn å vaske og rydde. Våre overmadrasser og madrassbeskyttere kan vaskes på 60 grader.

  OVERMADRASS ELLER MADRASSBESKYTTER – HVA ER HVA?

  Det er lett å blande sammen overmadrasser og madrassbeskyttere. Du lurer kanskje på hva som er forskjellen? Overmadrassen legger du direkte på madrassen i sengen, og legger deretter et laken over. Dette fungerer som en ekstra beskyttelse til madrassen din. En madrassbeskytter er ofte laget av stretchfrotté, og tres over selve sengebunnen, under madrassen. Det beskytter både oversiden og sidene rundt sengebunnen. Begge beskyttelsene er å foretrekke, og det ene utelukker ikke det andre. Å beskytte madrassen og sengebunnen din med forskjellige madrassovertrekk, forlenger både levetiden og kvaliteten.

  Både madrassbeskyttere og overmadrasser kommer i flere forskjellige størrelser, og har elastikk i kantene for en perfekt passform. En overmadrass er ikke synlig under lakenet, men en madrassbeskytter er litt mer framtredende. Derfor fås disse i forskjellige farger, slik at du kan velge et som passer resten av interiøret ditt! En hvit eller svart madrassbeskytter er nøytrale valg som kanskje kan passe til fargene i sengen din. Men du kan også velge blant madrassbeskyttere i beige eller grått, som også er tidløse valg som passer fint til mange andre farger i hjemmet ditt.

  OVERMADRASSEN BIDRAR TIL ØKT KOMFORT I SENGEN!

  En overmadrass kan være et bra alternativ for deg som synes at sengen din er litt for hard. Det finnes mange forskjellige overmadrasser, og noen har litt mer polstring. Dette gjør at de oppleves som mykere. De fleste overmadrassene våre er pent quiltet, formsydd og polstret. Dette gjør at overmadrassen øker komforten i sengen, og gir deg et ekstra behagelig underlag! En overmadrass omfavner deg og gir deg den myke overflaten som du har savnet i sengen din!

  Våre overmadrasser har dessuten formsydde hjørner og elastiske hjørnebånd, slik at du kan være trygg på at overmadrassen holder seg på plass gjennom hele natten, og ikke glir rundt. Dermed kan du sove mer komfortabelt, og du slipper å ligge på et klumpete underlag. Å prioritere god komfort er noe alle burde gjøre! Det få ting som slår det å våkne opp uthvilt, og å ha mer energi i løpet av dagen. Dette vil du oppleve hvis du har gode søvnrutiner og sover komfortabelt.

  RE OPP SEGNEN FOR BEDRE SØVN – BEGYNN FRA BUNNEN AV

  Det er viktig med en seng som føles innbydende og koselig å slappe av i, og som fremfor alt er komfortabel og føles trygg å sove i. Det finnes mange forskjellige måter å re opp sengen på. Mens noen foretrekker den mer avslappende og samtidig estetiske stilen, så foretrekker andre en pent oppredd seng som kan minne om en hotellseng. Uansett hvordan du vil re opp sengen din, er det viktig å begynne med en madrassbeskytter og en overmadrasss i bunnen. Deretter kan du re sengen oppå i en stil som passer for deg. Et godt grunnlag er viktig for å slippe å måtte erstatte dyre sengedeler som følge av stygge flekker eller lignende. Smarte sengetøy gjør dessuten sengen din mer allergivennlig, noe som selvfølgelig også er veldig viktig. Når du har sikret madrassen og sengebunnen din, kan du sove trygt, vel vitende om at du har tatt et mer miljøvennlig valg, og ikke trenger å bekymre deg for uhell, støv, midd eller smuss. Alt for bedre søvnkvalitet.