Dyner & Puter

Deilige dyner og puter gir en god natts søvn! Her finner du dyner som passer til både enkelt- og dobbeltsenger, og hodeputer med forskjellig fyll av blant annet myk og luftig ballfiber eller luksuriøs dun. Putevar med matchende størrelser og dynetrekk til disse dynene og putene, finner du blant våre sengesett. Velkommen inn – og sov godt!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Tepper og puter - luftige og myke

  Å sove godt er en av de viktigste delene av ditt velvære. Det er ikke bare sengen og madrassen som må være av høy kvalitet for at du skal sove godt, men det er like viktig at dynene og putene er av god kvalitet. Myke og myke dyner og puter gjør det koselig å krype i sengen og etter at du har sovet godt, er det fantastisk å møte en ny dag!

  Hvilken størrelse skal jeg velge på dynen?

  Når det gjelder størrelsen på dynen, er den slik at du kan velge fritt. Hvis du har en enkeltseng, er det imidlertid best å ha en dyne som er tilpasset den størrelsen. Når det gjelder dobbeltseng og dyner, er det slik at noen foretrekker å ha en dyne hver mens andre foretrekker å ha en stor dyne tilpasset en stor dobbeltseng. Hvilken du velger er helt opp til deg. Vi liker alle forskjellige, så det er bare å begynne med deg selv og det du liker.

  Puter - myke eller faste?

  Puter finnes i alle mulige varianter, og om du liker myke eller solide varianter, er det gode valg her hos oss. Mange synes at det er fint og praktisk å ha en myk og fast pute å veksle med. Hvis du for eksempel har problemer med nakken, kan det være smart å velge en pute som er litt fastere mens en myk pute er koselig i andre stillinger.

  Invester i høy kvalitet

  Å investere i høy kvalitet når det gjelder både dyner og puter er en god investering. Når du sover godt, blir livet umiddelbart mye lettere, så det er av stor betydning å være forsiktig når du velger puter og dyner.

  Hvilket materiale som passer meg?

  Valget om du skal ha dun, syntetisk bomull eller annet materiale på dynen og putene er ikke alltid så lett. Heldigvis er det et veldig stort utvalg som gjør det enkelt for alle å velge, uansett hvilket materiale du liker best. Det beste er at du kan blande akkurat slik du vil. Det er også slik at noen vil ha for eksempel polyester om vinteren og bomull om sommeren. Så er det bare å ha to sett med puter og dyner. Det viktige er at du føler at det er godt materiale og at du ikke trenger å svette eller fryse.