Putevar

En pute eller flere i sengen – det er en smaksak, men et fint putevar er alltid å foretrekke. Putevaret både beskytter puten og blir en fin detalj i den oppredde sengen. Et putevar er et slags putetrekk du hviler hodet på hele natten, noe som gjør det viktig å velge et av fint materiale som du liker. Velg mellom putevar med ulike mønstre, farger og materialer for koseligere søvn, uansett om det er til èn pute eller flere!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  MYKE OG FINE PUTETREKK TIL PUTENE DINE

  Putetrekk av linHer finner du vårt sortiment med myke og fine putetrekk! Et putetrekk tres over putene du har i sengen, og har mange fordeler. Et putetrekk gjør puten både mer behagelig å hvile hodet på og mer estetisk tiltalende. Men et putetrekk gjør mer enn å bare være behagelig og pent å se på. Det beskytter også puten din, og er lett å ta av for å vaske, slik at du alltid kan sove på rene, friske puter. Uansett om du bare har én pute i sengen din eller flere, gir friske og myke putetrekk virkelig en følelse av hverdagsluksus. Å velge ut et fint putetrekk, vil forvandle putene i sengen din om til vakre detaljer som skiller seg litt ut blant resten av interiøret. Ved å variere mellom forskjellige putetrekk, kan du enkelt oppdatere soverommet og endre uttrykket i rommet. Ofte er det sengen som fanger øyet ditt først når du titter inn på et soverom. Sengen er virkelig noe som tar opp mye av plassen i rommet, og det er viktig å innrede den pent, slik at den blir et vakkert blikkfang. Et fint putetrekk er helt enkelt et must på soverommet!

  PUTETREKK GIR STORE VARIASJONSMULIGHETER

  Det beste med putetrekk er at det finnes så mange forskjellige å velge mellom, og du kan virkelig skape en koselig seng ved hjelp av forskjellige putetrekk. Putetrekk gir deg store muligheter til å være kreativ i oppredningen din! Med putetrekk kan du enkelt mikse og matche med forskjellige sengesett, avhengig av hvilken stil du er ute etter. Kanskje du vil re opp sengen i helhetlige fargetoner eller variere med putetrekk i forskjellige farger for å skape en mer dynamisk følelse i oppredningen din? Det er ofte slik at når du kjøper et dynetrekk, så følger det med et putetrekk i samme farge eller mønster. Men hvis du liker å sove med flere puter i sengen, kan du kjøpe flere putetrekk til å re opp sengen med. Hvis dynetrekket er mønstret, kan det være fint å re opp sengen med ensfargede, hvite puter bak det inkluderte putetrekket for å skape litt volum. Enda finere kan det bli hvis du dessuten varierer med forskjellige størrelser. Hvis du ønsker å skape en stor kontrast, kan du velge putetrekk i forskjellige farger. Putetrekk gir deg kort sagt store muligheter for å variere ut ifra hva du selv liker! Hvis du foretrekker det enkle, kan det være fint å re sengen med putetrekk i forskjellige nyanser av samme farge. Da skaper du en levende oppredning som ikke føles for kjedelig.

  Ved å matche forskjellige puter med fine putetrekk i forskjellige størrelser, kan du enkelt skape en oppredning som minner om en hotellseng, og få en koselig atmosfære på soverommet ditt. Mange ønsker å gjenskape hotellstilen hjemme. Et knep for å få til dette, er å benytte seg av mange puter med fine putetrekk i sengen! Å re sengen med mange puter i forskjellige størrelser, forsterker virkelig den dynamiske følelsen og bringer tankene direkte til hotellrom. Hvis det er slik at du ikke liker å sove med mer enn én pute, kan det være verdt det å re opp med flere for det estetiske formålet, og deretter bare legge dem til side når du skal sove.

  HVOR OFTE SKAL DU BYTTE PUTETREKK?

  Det følger ofte med et putetrekk hvis du kjøper et sengesett, men vi anbefaler å kjøpe med noen ekstra som du kan variere med. Det er ikke bare fint å variere og bytte ofte, det er også viktig. Å bytte ut sengetøyet ditt én gang i uken, eller i det minste hver fjortende dag, er en vanlig anbefaling, men det kan være lurt å bytte putetrekk oftere enn det. Vi hviler hodet på putetrekket i veldig lange perioder. Det rekker da å samles rester fra hudpleieprodukter, hårpodukter, svette og av og til spytt på putetrekket. Så dessverre holder ikke putetrekkene våre seg friske lenger enn noen netter. Det beste for ansiktet og huden din, er å bytte putetrekk annenhver dag eller hver tredje dag. Dette kan virkelig utgjøre en forskjell for huden din, og det høres jo faktisk mye bedre ut å hvile hodet på et rent putetrekk som dufter nyvasket enn et uvasket.

  VELG PUTETREKKET DITT MED OMHU

  Det er viktig å velge et putetrekk med omhu og i et materiale du liker, slik at det føles deilig og komfortabelt i sengen din. Du tilbringer mange timer med hodet hvilende mot en pute, så det er viktig at putetrekket føles bra for at du skal få en god natts søvn. Du velger putetrekket ut ifra smak og behag, men det er noen ting du kan tenke over. Putetrekk i bomull, lin eller sateng pleier å være populære alternativer. Lin er et materiale som puster godt, og som kan føles avkjølende hvis du ofte blir varm når du sover, men varmer også bra når det er kjøligere. Bomull er et materiale som absorberer fukt og puster, men kan samtidig føles varmende. Hvis du vil velge et materiale som er bra for huden og håret, kan sateng være et godt alternativ. Dette er fordi mykere materialer sliter mindre på håret, og er mindre anstrengende for huden. Putetrekk i lin bidrar til en mer jordnær og samtidig rustikk følelse i interiøret ditt, mens et i sateng med skinnende glans bidrar med en litt mer luksuriøs og elegant følelse. Med putetrekk av god kvalitet vil du garantert sove bedre om natten. Du er velkommen til å utforske vårt fine sortiment av putetrekk for en bedre søvn!