Sengekapper

Med en sengekappe kan du enkelt gi sengen et løft og re opp på en mer dekorativ måte. Sengekapper er soveromstekstiler som enkelt gir soverommet en mer eksklusiv og koselig følelse. Våre sengekapper kan brukes til å skjule kjedelige sengeben eller til oppbevaring under sengen, og gir rommet et ryddigere inntrykk. Kanskje du vil ha en mer romantisk sengekappe med volanger, eller en stilig rett sengekappe? Her finner du vårt utvalg av trendy sengekapper!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  SENGEKAPPEN – ET VELDIG PENT OG DEKORATIVT SOVEROMSTEKSTIL

  Med en fin sengekappe, også kalt sengeskjørt, er det enkelt å gi soverommet et løft! Sengen står virkelig i fokus på soverommet. Så å utsmykke den med en sengekappe og gjøre den ekstra fin, er virkelig en god idé. En sengekappe gir rommet et ryddig uttrykk, og får soverommet ditt til å minne om et hotellrom. Og hvem vil vel ikke ha det så luksuriøst hjemme? Sengekapper skjuler stygge sengeben og gir deg muligheten til å gjemme oppbevaringsbokser og lignende under sengen, noe som virkelig forsterker den ryddige følelsen. En glatt og rett sengekappe ser virkelig luksuriøs og stilig ut, og passer inn i ethvert hjem! Sengekapper går ofte i nøytrale fargetoner som er enkle å matche med annet interiør på soverommet ditt. Du kan også fint matche en sengekappe med en sengegavl i samme farge for et helhetlig uttrykk. Å re segnen din med myke og herlige sengesett, vakre puter, et sengeteppe og en elegant sengekappe blir virkelig pent. Når du jobber med forskjellige soveromstekstiler, kan du skape volum i oppredningen.

  SENGEKAPPER SOM ER BRA FOR BÅDE DEG OG MILJØET

  I sortimentet finner du sengekapper som er svanemerket og sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, noe som garanterer at produktet er testet og fri for stoffer som kan være skadelige for helsen. Dette betyr at sengekappene våre både er miljøvennlige og bedre for deg og helsen din! En sengekappe holder også sengen din frisk lenger. De aller fleste sengekappene kan vaskes, men du kan som regel holde sengekappen din frisk gjennom å lufte den og fjerne eventuelle enkeltflekker med flekkfjerning. Når du ikke vasker tekstilene dine for ofte, får de lengre levetid.

  I sortimentet vårt finner du også sengekapper laget av bomull. Bomull er et naturfiber, og tekstiler laget av dette er slitesterke. Bomullstekstiler puster og absorberer fukt bra. Derfor er sengetekstiler laget av bomull et godt valg. De er komfortable å ha nært kroppen, og det er lurt å ha slitesterke materialer i sengen med tanke på hvor mange timer vi bruker der hver natt.

  TING DU BØR TENKE PÅ NÅR DU KJØPER EN SENGEKAPPE

  Når du har bestemt deg for å kjøpe en fin sengekappe, er det et par ting det er viktig å huske på. Først og fremst hvilket materiale du er ute etter, hvilken farge og hvilken modell på sengekappen du ønsker. Sengekapper er som regel laget av luftige og fine materialer som lin eller bomull. I sortimentet vårt finner du dessuten flere forskjellige fargenyanser på sengekapper. En beige sengekappe er et trendy valg som bidrar til et jordnært interiør, mens en hvit sengekappe er et friskt og tidløst valg. Det finnes også sengekapper i mange forskjellige størrelser. En sengekappe på 180 cm er det vanligste og som regel det mest populære, men vi tilbyr også mange andre størrelser! Du leter kanskje etter en sengekappe på 140 cm eller en litt mindre størrelse, som for eksempel en sengekappe på 105 cm? Det er viktig å velge det samme målet som på sengen for at sengekappen skal passe perfekt og holde seg på plass. Det er også viktig å sjekke sengekappens høyde. Hvis du for eksempel har en kontinentalseng, kan du trenge en sengekappe som er høyere, slik at den dekker hele sengen. Hvis du har en madrass på sengeben, trenger du kanskje ikke en som er like høy. En vanlig høyde på sengekapper pleier å være 45 cm, ettersom dette passer til de fleste senger, men det beste er å sjekke selv ved å måle sin egen seng hjemme! Ved å klikke deg inn på en spesifikk sengekappe, kan du lese mer om nettopp denne og hvilke mål den har.

  SENGEKAPPER PASSER TIL ALLE SOVEROM!

  Sengekapper er et veldig pent soveromstekstil som passer like bra på de voksnes soverom som på barnerommet. Sengekappen som detalj passer til mange forskjellige senger og stiler. Uansett om du vil ha muligheten til å gjemme unna oppbevaringsbokser, skjule sengebena eller bare fornye stilen på soverommet, så er en sengekappe et bra og stilig valg! Når du skal re fint opp, er det smart å begynne nedenfra og jobbe seg oppover. Og hvis du velger å bruke en sengekappe, blir den det første steget.

  En fin sengekappe bidrar virkelig mye til den oppredde sengen. Ved å velge ut en fin sengekappe, setter du tonen for hele den oppredde sengen din! En rett sengekappe er veldig moderne, og tilfører sengen din et luksuriøst uttrykk. Samtidig har en sengekappe ofte et veldig friskt og distinkt utseende. Deretter kan du velge å matche sengekappen med forskjellige sengetekstiler for å skape forskjellige inntrykk på soverommet. Og det finnes som sagt mange ulike sengekapper å velge mellom. Når du skal re opp på soverommet for de voksne, vil du kanskje ha en stilig sengekappe i en nøytral fargenyanse – kanskje en beige eller hvit sengekappe? Deretter kan du matche denne med rustikke sengetekstiler av lin for en jordnær og voksen stil. Hvis du rer opp på barnerommet, vil du kanskje heller velge en sengekappe i en mer fargerik nyanse, og matche den med mønstrede sengetekstiler for en mer leken stil! Uansett hva du leter etter, er du velkommen til å ta en titt i sortimentet vårt med fine sengekapper!