Puter

Et hjem fullt av fargerike puter i ulike former om farger gjør hjemmet varmt og koselig. Hos oss på BGA finner du et stort utvalg av trendy puter med skandinavisk design for akkurat ditt hjem. Pynteputer, putetrekk, innerputer og runde puter er bare en liten del av det du kan forvente deg av vårt store og herlige utvalg. Velkommen inn til BGA når du leter etter den perfekte puten til ditt hjem!

Kategori
Farge
Form
Materiale
Størrelse
Fargenyanse
Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Kategori
  • Farge
  • Form
  • Materiale
  • Størrelse
  • Fargenyanse
  • Pris
  • Butikk
  Viser 1 - 100 av 142 produkter
  Viser 1 - 100 av 142 produkter

  LA PUTENE FÅ PLASS I HJEMMET!

  Vi hos BGA synes at putene er en av de morsomste detaljene i hjemmet. Med puter kan du enkelt skape riktig atmosfære i hjemmet og sette et personilg preg på interiørstilen din. At du kan mikse og matche med forskjellige puter i uendeligheter gjør det ekstra morsomt. Det finnes så mange forskjellige puter å velge mellom, og du kan for eksempel blande forskjellige former for å oppnå en dynamisk følelse. Det finnes alt fra runde puter og rektangulære puter. Å matche forskjellige former med hverandre blir morsommere enn bare to vanlige puter.

  Det er også morsomt å blande forskjellige størrelser. På en oppredd seng er det fint å for eksempel begynne med store puter bakerst og jobbe seg framover med puter i mindre størrelser. Du kan kanskje avslutte med en rund pute helt foran som blir prikken over i-en!

  For ikke å snakke om alle de forskjellige materialene som finnes. Det finnes rustikke puter av linmateriale, eksklusive puter av fløyel og mange forskjellige puter med mønstre. Putetrekk med et tuftet relieffmønster eller et dekorativt mønster med folder i fløyel. Variasjonsmulighetene er uendelige, og det er mye rom for å våge å blande og matche i hjemmet.

  FOR DEG SOM TILTREKKES AV STILIG INTERIØR

  Du som liker å ha det stilig trenger selvfølgelig ikke å blande inn mye forskjellig. Det blir nemlig minst like fint å holde det helhetlig med kun én fargetone i putene dine. Da kan et tips være å velge puter i ulike fargenyanser av samme farge. Som for eksempel en mørkegrå pute og en lysegrå pute, eller en beige og en brun. Da får du litt fargeforandringer i interiøret ditt, men fortsatt en helhetlig tone. Det kan også være pent å blande puter som er av forskjellige materialer, men som fortsatt går i samme fargenyanser. Bland stilig og luftig bomull med elegant fløyel, eller kanskje med et putetrekk i et tuftet mønster? Ikke glem de rustikke putene av linmateriale – disse passer i det moderne hjemmet så vel som det bohemske. Å blande puter av forskjellige materialer kan skape en følelse av volum.

  PUTER SOM PASSER PÅ MANGE FORSKJELLIGE STEDER

  Det er morsomt å dekorere med puter fordi du kan innrede med dem på så mange ulike steder. Puter er fine å plassere i mange forskjellige møbler i hjemmet. Først har vi de vanlige plassene som vi ofte tenker på når vi skal velge ut pynteputer, som for eksempel i sofaen og på den oppredde sengen. Dekorer med fine puter i sofaen for en myk og koselig komfort som du kan synke ned i, og re opp med fine pynteputer på sengen sammen med sengteppet for en vakker oppredning. Men ikke glem de andre stedene, som for eksempel i lenestolen for en ekstra hyggelig lesestund, i lekestuen på lekerommet og kanskje ved sitteplassen i entreen dersom du har det. Fine puter blir virkelig en dekorativ interiørdetalj som løfter hele rommet til et nytt nivå. En gammel og trist lenestol eller en enkel sofa kan øyeblikkelig få et nytt uttrykk og stil med piffige putetrekk! Du kan rett og slett ikke få nok av puter – og du kan ikke ha for mange.

  VARIER MED FORSKJELLIGE PUTER ETTER TREND OG SESONG

  Det er også gøy at puter, og spesielt putetrekk, er så enkle å bytte ut og tilpasse etter trend og sesong. Det er lett å variere mellom forskjellige putetrekk uten at det trenger å koste for mye. Du kan kanskje ha et par nøytrale i sofaen som du alltid har der og kjøpe noen fargerike som du varierer med for å fornye følelsen nå og da. Du har kanskje beige puter i sofaen og ønsker å få inn litt mer farge med noe grønt om høsten, for deretter å bytte til et par hvite puter om våren?

  PLUKK OPP SAMME FARGER I FORSKJELLIGE INTERIØRDETALJER

  Når du dekorerer et rom, er det gøy å plukke opp de samme fargene i forskjellige detaljer, og med puter er dette veldig enkelt. Du kan ta utgangspunkt i andre farger i rommet, som for eksempel veggfargen, pledd, eller kanskje gardinene, og matche putene dine ut ifra det. Dersom du heller vil skape konstraster med forskjellige farger, er det også enkelt med puter. I hjemmet vårt har vi muligheten til å vise hvem vi er. Du er kanskje en rolig person som tiltrekkes av jordnære design, eller har du en fargerik personlighet og tiltrekkes av glade kontraster i interiøret ditt? Prøv å ta inn mønstre, farger og materialer som du liker, og form hjemmet ditt ut ifra hva du selv synes er fint.

  VIKTIG Å TENKE PÅ I DET STORE SORTIMENTET AV PUTER

  Vi tilbyr et bredt sortiment av puter, noe som også gir et stort utvalg av forskjellige puter. Det er viktig å lese produktbeskrivelsen for å være sikker på hvilken type pute du kjøper. I sortimentet vårt finner du for eksempel mange putetrekk, og hvis du kjøper et trekk, må du også kjøpe med en innerpute for å få en fin pyntepute. Det finner du selvfølgelig her hos oss. Vi har forskjellige innerputer i flere størrelser med forskjellig fyll slik at du kan finne den som passer best for deg. Da er det også viktig å sjekke hvilke mål du trenger. Et tips kan være å velge en innerpute som er litt større enn selve putetrekket. Dette er for å få en ekstra fyldig pute. Altså, hvis du har et putetrekk som måler 45 x 45 cm, kan du velge en innerpute som i 50 x 50 cm. Uansett hvilken pute du velger, så husk å fluffe den opp med jevne mellomrom slik at den holder seg fyldig og fin.

  HVORDAN VASKE PUTER?

  For at putene dine skal forbli fine, og for å kunne bruke dem i lang tid, er det viktig at du holder dem rene. Noen ganger kan det jo være slik at en ulykke inntreffer, og at puten får en liten flekk fra drikke eller mat. Det trenger ikke å bety at putene dine er ødelagte, ettersom du ofte enkelt kan vaske putene dine. Putetrekk kan ofte tas av og vaskes i vaskemaskin. Følg alltid vaskerådene som følger med nettopp din pute, og sjekk ut hva som gjelder for forskjellige materialer slik at puten din holder seg fin og frisk i lang tid.