Gardiner

I tillegg til å bidra sterkt til en fantastisk helhetsfølelse og en koselig atmosfære, bestemmer gardinene også reglene for hvordan lyset skal slippes inn. Vil du ha tynne gardiner som lar lyset skinne igjennom, eller gardiner av tykkere fløyelsstoff for å skape en mer dempet og koselig følelse? Liker du mønstrede eller stilige ensfargede gardiner? Uansett om du leter etter en gardin eller flere, har vi det du leter etter - velkommen til vårt utvalg av vakre gardiner!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Gardiner - rask løsning for å livne opp ting!

  Med et par nye gardiner setter du stilen for rommet, og det er neppe en bedre måte å få en følelse av at det føles nytt og friskt hjemme. Det er en grunn til at så mange mennesker velger å bytte gardiner ofte - det gir ganske enkelt inntrykk av at det skjer noe i hjemmet. Det er få andre interiørdetaljer som gir den følelsen så raskt og med så enkle midler, så mange takk til gardiner av alle slag som de forgyller hverdagen vår!

  Klassisk, trendy og smakfull

  < p> Blant gardinene våre er det ikke vanskelig å finne den rette. Vi har alle de nyeste trendfargene, og vi har både mønstrede og umønstrede gardiner å tilby. Hvilken stil ønsker du for øyeblikket? Er den nedtonet og hvit? Litt mer vågalt i en rosa eller grønn tone, kanskje? Klassisk blå? Kanskje elegante fløyelsgardiner? Velg og vrak, det er mye farge, struktur, mønster og følelse.

  Et snev av trend og eleganse i ett

  Med de riktige gardinene er det lett å få nøyaktig den følelsen man leter etter i et bestemt rom. I dag trenger du ikke velge mellom trend og eleganse, men i dag kan du finne gardiner som oppfyller alle dine ønsker. Enten det er gardiner som følger en trend som er forbigående, eller om det er gardiner som er designet på en måte som matcher en mer vedvarende trend, er det morsomt hvis de føles elegante og godt laget.

  Gardiner - prikken over i’en. !

  Bare gardiner er en klassiker når det gjelder å bringe en ny atmosfære inn i hjemmet. Noen ganger trenger du bare å gi hjemmet ditt en ny holdning. Kanskje er det slik at det er behov for litt mer kinkighet i hjemmet ditt? Er det omvendt? Vil du kanskje gå fra stilige, lyse og hvite til mørkere farger og tyngre tekstiler? Fløyel er et godt valg for deg som ønsker en tyngre og mer "voksen" følelse i hjemmet ditt, mens lettere stoffer i lyse farger gir en følelse av et mer ungdommelig hjem. Selvfølgelig er det fint å kombinere lyse stoffer med tyngre og mørke farger med lyse, men det er ikke alltid så lett å finne den rette blant alt som tilbys i dag. Test deg selv og våge å prøve nye ting i interiøret ditt - det blir så mye mer spennende da!

  Finn den rette følelsen hjemme

  Start med det du vil ha for følelsen i rommet og plasser deretter de riktige gardinene i riktig sammenheng. Noen ganger er det godt å starte fra noe så lite som gardiner og bygge hele interiøret deretter. Det trenger ikke å være slik at du nødvendigvis plasserer gardiner i en større sammenheng og får dem til å matche, men du kan la andre ting matche gardinene. Når du lar gardiner sette stilen, blir det morsomt å plassere noe annet i rommet. Kanskje du har en svakhet for eksempel for eksempel pasteller eller en bestemt farge? Da er det morsomt å kunne investere alt i bare fargen, eller fargene, som du synes føles perfekt i hjemmet ditt.

  Bland forskjellige materialer for en kul effekt

  En god tips er å investere i forskjellige materialtyper når det gjelder gardiner og andre stoffer du har hjemme. For eksempel, hvis du har et tykkere gardin i corduroy, kan det være veldig fint å bryte av med et lettere lingardin. Det samme gjelder fløyel, som er en stor favoritt for mange. Det er flott å blande fløyel med lyse bomullsstoffer eller lignende.

  Uten tips kan gi et stort løft!

  Å gå litt utenfor komfortsonen når det kommer til interiørdesign er viktig hvis du vil at noe skal skje, og hvis du vil skape en dynamisk interiørdesignstil. Det kan være at du vil ha en sjanse til mer farge enn du er vant til, eller det kan handle om å få inn flere mønstre og flere farger. Å kombinere litt av hvert på en modig måte betyr at du kan investere i mer spennende gardiner og andre ting for hjemmet som føles spennende. Jo mer du tør å investere, jo mer stolt blir du - et hjem bør gjenspeile deg og din personlighet, ikke nødvendigvis de aller siste trendene!

  Lette å henge gardiner på?

  Det svaret på det spørsmålet er et rungende ja! Det er mye lettere å henge gardiner enn du tror. Det går på en gang, og det er også på den måten at det i dag er så mange gode gardintilbehør å bruke, om nødvendig. Det spiller ingen rolle om det er gardiner som skal henge på soverommet eller på kjøkkenet, det blir raskt fikset uavhengig av stilen på gardinene.