Fløyel gardiner

Gi hjemmet ditt den varme følelsen bare fløyelsgardiner kan gi! Her på BGA finner du et stort utvalg av gardiner i tykt fløyelsstoff. Våre fløyelsgardiner har tidløst design og henger fint i alle typer hjem. Den glatte korthårede overflaten demper dessuten ekko og beskytter mot lyder utenfra. Fløyelslengdene finnes i mange herlige farger og henger like fint på barnas soverom som i stua. Velkommen inn til BGA når du leter etter trendy gardiner av fløyel.

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  LUKSURIØSE OG ELEGANTE FLØYELSGARDINER

  Det er noe spesielt med tyngre gardiner i et tykt materiale. Hvordan de rammer inn et rom på en stilfull måte, og bidrar til den spesielle følelsen som bare en eksklusiv gardin i luksuriøst design kan skape. En gardin i fløyel er akkurat en slik flott gardin som er laget av tykt stoff. Fløyelsgardinen har en svært glatt og myk overflate med kort lugg. Den fine overflaten er både veldig estetisk tiltalende, samtidig som den også har mange praktiske fordeler.

  FLØYELSGARDINEN ER BÅDE PRAKTISK OG ESTETISK

  Fløyelsgardinen er velegnet på mange forskjellige måter. I tillegg til å være veldig tiltalende og stemningsskapende i et rom, fyller den også mange funksjoner. En fløyelsgardins primære funksjon er ikke å mørklegge, men fløyelsgardiner kan likevel være litt mørkleggende i et rom fordi de er grovere i materialet og ikke slipper gjennom så mye lys. Derfor kan de passe ekstra godt i et soverom hvor du noen ganger vil kunne mørklegge enkelt og forhindre at lyset slipper inn. Fløyelslengder kan også passe godt i stuen. Det kan være fint å skjerme av lyset litt om du for eksempel vil se på TV om dagen, så du slipper å bli irritert av at solen reflekteres i TV-skjermen. Hvor mørkleggende en gardin er, kommer an på hvilken veveteknikk gardinen er laget med. Den myke, glatte overflaten til en fløyelsgardin gjør også at gardinen blir litt grovere, noe som også kan virke lyddempende. En grovere og mer solid gardin kan hjelpe til med å holde uønsket lyd borte, og gjør rommet stillere. Det kan være deilig om natten hvis du for eksempel bor i sentrum, eller har mange støyende naboer rundt deg. Da er det i tillegg fint med en viss innsynsbeskyttelse, noe en fløyelsgardin kan gi deg.

  EN TYNGRE GARDIN GIR ET VAKKERT FALL

  Det finnes gardiner med ulike tyngder, og noen ganger kan det stå at en gardin er et visst antall gsm. Gsm er vekt i gram, og betyr egentlig hvilken vekt gardinen har per kvadratmeter stoff. Altså jo høyere gsm, desto tyngre er gardinen. En ekstra tung gardin, for eksempel 300 gsm, gir gardinen et svært vakkert fall. Tyngden får gardinen til å falle jevnt mot gulvet, og gir den et ekstra luksuriøst utseende. Hvis du velger en tynnere gardin, kan gardinen se lettere og mer svevende ut. Så hvilken tyngde du skal velge, kommer an på hvilken effekt du vil ha.

  FLØYELSGARDINER I MANGE FORSKJELLIGE FARGER

  Fløyelsgardiner har virkelig en vakker glans. Det beste er at de kommer i så mange forskjellige varianter, så det finnes noe som passer for alle. Vi synes ikke at du skal måtte velge bort fløyelsgardinen som alternativ bare fordi du ikke finner akkurat den fargen du ser etter. I sortimentet vårt finner du alt fra beige fløyelsgardiner, svarte fløyelsgardiner og klassisk hvite fløyelsgardiner. Hvis du ser etter noe mer fargerikt, finner du selvfølgelig det også. Kanskje det er et par rosa eller et par duse grønne gardiner du ser etter, for å få inn en herlig fargeklatt i hjemmet ditt? Velg mellom forskjellige nyanser i vårt store, men nøye utvalgte sortiment av vakre fløyelsgardiner.

  FLØYELSGARDINER MED MALJER

  Det er ikke bare forskjellige farger å velge mellom, det finnes også mange ulike typer oppheng på fløyelsgardiner. Fløyelsgardiner med maljer er et praktisk valg som er veldig enkelt å henge opp. Gardiner med maljer tres enkelt på en gardinstang. Det gjør dem lette å bytte ut, og du kan enkelt tilpasse gardinens fall på stangen gjennom å dra den mer ut i bredden. En fløyelsgardin med maljer er altså veldig enkel å sette opp ved vinduet, ettersom det eneste du trenger er en gardinstang på riktig sted, og dermed er du så godt som klar. Det innebærer også at en fløyelsgardin er svært enkel å bytte ut hvis du vil variere mellom forskjellige varianter, da det i utgangspunktet ikke er noen jobb med dem. Dessuten er de lette å trekke for vinduet og passer perfekt i rom der du noen ganger vil kunne stenge ute lyset på en enkel måte, for eksempel om du vil ta en ettermiddagshvil og solen skinner sterkt inn i rommet. Det som er viktig å tenke på, er at gardiner med maljer kun passer på en gardinstang, og ikke kan brukes til en takskinne.

  FLØYELSGARDINER MED MULTIBÅND

  Et annet alternativ er fløyelsgardiner med multibånd. Gardinlengder med løpebånd er et godt alternativ ettersom dette rommer mange forskjellige opphengingsalternativer i ett, og du får større variasjonsmuligheter. At en gardin er en flerbåndslengde, betyr at den kan henges på flere forskjellige måter – ved hjelp av hempene rett på stangen, med fingerkroker eller rynkebåndskroker/nålekroker. Det innebærer at flerbåndslengder passer på både gardinstang og på gardinskinner, avhengig av hvilket alternativ du velger. Hvis du velger en skinne, gir den deg også større variasjonsmuligheter for hvor høyt opp du kan plassere gardinen. Noen liker å henge gardinene sine fra taket, noe som virkelig gir den eksklusive og luksuriøse følelsen hjemme – spesielt med et par fløyelsgardiner. Velkommen til å ta en titt på våre fløyelsgardiner i forskjellige farger og med ulike oppheng for å finne den fløyelsgardinen som passer best hjemme hos deg!