Gardinsnorer

Har du funnet den perfekte gardinlengden, men føler at noe mangler? Kanskje du vil piffe opp gardinene dine litt? Da er det en gardinholder du leter etter! En gardinholder, eller gardindusk, blir en vakker dekorasjon og gjør samtidig at gardinen henger på en vakker måte.

Velg mellom gardinholdere i forskjellige farger for å matche nettopp dine gardiner, og forsterk det elegante gardinopphenget ved vinduet ditt!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  GI GARDINENE DINE DET LILLE EKSTRA MED EN GARDINHOLDER

  All ære til rette, stilrene gardiner , men av og til kan det føles ut som noe mangler. Forskjellig gardintilbehør er perfekt for å få til en personlig følelse ved vinduet ditt, og nettopp gardinholdere er virkelig en dekorativ detalj.

  Det finnes mye forskjellig gardintilbehør, og det er ikke alltid slik at du kommer på de forskjellige typene. Det er synd, ettersom en gardinholder er et eksempel på et tilbehør som vil bli et vakkert supplement til gardinene. Gardinholderen hektes ofte på en krok i veggen og knytes ved gardinens midtpunkt på lengden. Det gir gardinene en fin silhuett og holder dem på plass ved siden av vinduet. Med en gardinholder får gardinene et vakker fall, og vinduet får en elegant innramming.

  EN GARDINHOLDER LAGER ET FINT LYSINNSLIPP

  Noen vinduer kan være plassert på et litt mørkere sted og ha dårlig lysinnslipp i løpet av dagen. Du ønsker kanskje likevel å henge opp et par gardiner i et tykt materiale på grunn av den luksuriøse og sofistikerte følelsen som følger med gardinene. Tykke og lange gardiner er ofte litt bredere, og av og til kan de bli hengende foran vinduet og stenge ute alt lys. Selv i et rom som har mye lysinnslipp kan vi ønske å beholde så mye av lyset som overhodet mulig. Det kan føles veldig trist om solstrålene ikke finner veien inn en fin sommerdag. Hvis du ikke vil gå glipp av mer lysinnslipp enn nødvendig, er en gardinholder et perfekt alternativ. På lange, feiende gardiner, som ofte går fra taket til gulvet, er det vanlig å bruke en såkalt gardinholder for å få en fin form på gardinene, og for å skyve stoffet bort fra døråpninger eller få gardinene til å henge ved siden av vinduet. Gardinholderen tilfører rommet ditt et mer personlig preg samtidig som du får bedre lysinnslipp.

  Samtidig som gardinholderen fyller mange gode funksjoner, er den også en veldig fin detalj som løfter den elegante følelsen til gardinene dine ytterligere og gjør hjemmet veldig koselig. En gardindusk passer spesielt bra til tykke gardiner, som mørkeleggingsgardiner, eller en luksuriøs gardin av fløyel, men du kan selvfølgelig velge å matche den med en tynn gardin også.

  Hvis du har mange dekorasjoner i vinduet, vil du kanskje ikke at gardinene skal henge foran tingene. Da kan det hjelpe med en gardinholder.

  GARDINHOLDERE – GIR HJEMMET DITT ET BOHEMSK PREG OG EN LUKSURIØS FØLELSE

  For deg som tiltrekkes av en bohemsk interiørstil kan gardinholderen være et valg som bidrar til den jordnære interiørstilen. I mange moderne hjem er den bohemske stilen, noen ganger med et innslag av den skandinaviske, veldig populær. Overflod av vakre stoffer som myk fløyel i duse, flotte farger bidrar sterkt til den bohemske følelsen. Tilbehør til gardinene, som vakre gardindusker, kommer bare til å forsterke denne følelsen ytterligere. Den bohemske stilen handler ofte om å skape en avslappet stil med et personlig preg i hjemmet ditt.

  Men en gardinholder trenger ikke nødvendigvis gi en bohemsk følelse. Det handler også om hvordan resten av innredningen er rundt vinduene dine. En gardinholder kan også forsterke den sofistikerte og luksuriøs følelsen i hjemmet ditt. Eksklusive gardiner i tunge stoffer med vakre gardindusker kan virkelig bringe tankene til et luksuriøst Hollywood-hjem.

  TENK OVER HVOR OG HVORDAN DU VIL FESTE GARDINHOLDERNE DINE

  Før du skaffer deg en gardinholder, kan det være lurt å tenke gjennom i hvilke rom de kan tilføre noe. I noen rom ønsker du kanskje muligheten til å dra for gardinene raskt og enkelt, som for eksempel på soverommet eller barnerommet. Selv om det er relativt enkelt å bare løfte gardinen ut av gardinholderen eller å knyte opp forskjellige gardindusker, kan det også føles litt for omstendelig. Da kan det være bedre å ha gardinholderne i et annet rom. Gardinholdere passer perfekt på kjøkkenet eller i stuen, siden vi ikke drar for gardinene så altfor ofte her, og gjerne ønsker å slippe inn litt koselig lys.

  Å bruke nettopp gardindusker er et populært alternativ. Det vanligste er å henge dem rundt bredden av gardinene. Dette blir kjempefint, men du kan også være kreativ og henge gardinduskene på andre måter. Du kan la gardindusken henge på siden av gardinene, som for eksempel ytterst på gardinstangen, slik at dusken henger langs ytterkanten av gardinene som en fin detalj, eller du kan henge den ved innerkanten av gardinene. Da får du en annerledes detalj, som fortsatt er like iøynefallende.

  GARDINDUSKER I FORSKJELLIGE FARGER

  Du kan velge mellom mange forskjellige gardinholdere i ulike farger. Det gir deg muligheten til å finne et par dusker i en fargenyanse som matcher gardinene dine! Du kan også enkelt friske opp et par nøytrale gardiner med en fargeklatt ved å velge en gardinholder i en fargerik nyanse. Å bryte opp med forskjellige farger i interiøret ditt kan skape en dynamisk følelse i hjemmet. Du vil kanskje bytte ut gardinene med jevne mellomrom for å fornye følelsen i hjemmet, men det å vaske og stryke gardiner hele tiden kan være litt slitsomt. Med stilige gardindusker blir det enda enklere å variere og fornye følelsen. I hjemmet er det de små tilbehørene og detaljene som utgjør den store forskjellen. Fine og funksjonelle gardintilbehør er et utmerket eksempel på dette!