Gardinkapper

Her finner du vårt utvalg av fine gardinkapper! En gardinkappe er perfekt for innramming av et vindu, spesielt hvis det er et mindre vindu eller hvis du ikke har mye veggplass rundt vinduet. Gardinkapper tar ikke mye plass, men er veldige fine detaljer som gjør mye for helheten. I tillegg er de enkle å henge opp. Velg mellom forskjellige stiler for å finne en gardinkappe som passer hjemme hos deg!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  RAM INN VINDUET DITT MED EN FIN GARDINKAPPE!

  Velkommen til sortimentet vårt med fine gardinkapper! En gardinkappe er en liten gardin som ofte henger liggende over øvre del av vinduet. Til tross for at en gardinkappe ikke tar så mye plass, fyller den en stor rolle når det gjelder interiøret i hjemmet ditt. En gardinkappe rammer pent inn vinduet ditt, og du kan velge mellom flere forskjellige farger og mønstre. Vi har både rette gardinkapper og gardinkapper med mer bølger i seg. En gardinkappe med en bølgende fald har et litt mer romantisk uttrykk, mens en gardinkappe i en rett modell tilfører et litt mer stilig og elegant preg til hjemmet ditt. Uansett om du vil ha klassiske volanger eller en mer rett gardinkappe, vil den tilføre en hjemmekoselig og god følelse! Hos oss kan du velge mellom mange forskjellige gardinkapper, slik at du kan være sikker på at du vil finne en som passer nettopp deg!

  Gardinkapper er et klassisk alternativ som passer inn i mange rom, men et rom der gardinkapper ofte passer perfekt, er på kjøkkenet. Kjøkkenet har ofte et lite vindu over kjøkkenbenken, og da passer det utmerket med en gardin som ikke henger så langt ned. Gardinkapper passer også bra i rom hvor du ønsker å slippe inn mye lys, ettersom en rett, liten gardin ikke dekker for mye av vinduet, slik at dagslyset fortsatt slipper inn. Hvis du har mange dekorasjoner på vinduskarmen, som for eksempel planter, passer det veldig bra med gardinkapper. Gardinkappen blir da ikke i veien, men får likevel vinduet ditt til å føles innrammet og koselig. Det er mye som er positivt med gardinkapper! De er også veldig praktiske hvis du har dyr som liker å klore på tekstiler eller småbarn som kanskje kryper rundt på gulvet. En gardinkappe er ikke i veien, og risikerer derfor ikke å bli revet ned. Det er dessuten enklere å støvtørke vinduskarmen og støvsuge rundt vinduet når det ikke finnes noen gardinlengder på sidene av vinduet!

  En gardinkappe kan være å foretrekke hvis du ikke har så mye veggplass rundt vinduet ditt, og hvis du ikke ønsker å stenge inne vinduets overflate altfor mye for å beholde lysinnslippet. Hvis du har små vinduer, kan et tips være å feste gardinkappene dine et stykke over vinduet. Det gjør at gardinkappen bare dekker en liten del av vinduet, og gir illusjonen av et større og lengre vindu! Det beste er alltid å måle før du kjøper en gardin, uansett modell. Undersøk hvilke mål vinduet ditt har, og hvor mye plass det er rundt. Sammenlign deretter disse målene med målene på gardinkappen du er interessert i. Dersom den er for liten, kan du enkelt henge opp to gardikapper på en lang gardinstang. Hvis den er for lang, kan du bruke oppleggingsbånd, også kalt sømfix, for å enkelt korte ned gardinkappen.

  EN GARDINKAPPE SOM PASSER NETTOPP DEG

  Vi tilbyr mange forskjellige gardinkapper. Du leter kanskje etter en gardinkappe med blomstermønster, eller en gardinkappe i rustikke og naturlige materialer som bomull og rami? Hvis du foretrekker en moderne interiørstil, kan kanskje en stilig beige gardinkappe med en linlignende struktur være noe for deg? Eller kanskje du vil ha en mønstret gardinkappe i fargerike nyanser for å lage kontraster i hjemmet ditt? Vi kan love at det finnes en gardinkappe som passer inn i ethvert hjem uansett hva du leter etter!

  Noe som er fantastisk med en gardinkappe, er at den er så enkel å variere med. Kanskje du vil ha en lys gardinkappe til våren med et herlig blomstermønster som vekker sommerfølelsen, for deretter å bytte til en mørkere nyanse mot høsten som gjør hjemmet litt koseligere? Med tekstiler – og da spesielt gardiner – er det enkelt å oppdatere seg og innrede etter sesongen. Med en gardinkappe er det lett å tilføre hjemmet ditt en ny følelse. Og til tross for at en gardinkappe ikke tar så mye plass, vil du bli forbauset over hvordan den kan forandre inntrykket i et helt rom.

  BRUK GARDINKAPPER FOR Å BESKYTTE MOT INNSYN

  Hvis du har veldig store vinduer eller bor på bakkeplan, kan du bruke gardiner for å beskytte mot innsyn. Da henger du gardinkappen slik at den skjuler nedre delen i stedet for den øvre delen av vinduet. Denne typen gardiner kalles for cafégardiner, og er en smart måte å begrense innsynet på. Hvis du henger en gardinkappe i nedre del av vinduet, er det veldig pent å matche gardinkappen med lengre gardinlengder på siden. Et tips kan da være å velge gardiner av et tynnere materiale som er mer gjennomsiktig, slik at lys fortsatt kan finne veien inn!

  FLERE MULIGHETER FOR OPPHENGING

  Det finnes gardinkapper med forskjellige muligheter for opphenging, slik at du enkelt kan finne det som er enklest for deg. I sortimentet vårt finner du gardinkapper med både gardinringer og multibånd. En gardin med multibånd har flere alternativer i én og samme gardin! Det betyr at du kan tre gardinstangen direkte i hullene, gjennom den ferdigsydde kanalen på gardinen eller feste fingerkroker på gardinen som du deretter henger på stangen. Du velger selv den metoden som passer best for deg! Den vangliste måten å sy gardiner på, er med en såkalt kanal som du enkelt trer gardinstangen gjennom, eller at gardinen har gardinringer. Gardinringer er praktiske, ettersom de allerede sitter på gardinen, og du enkelt trer gardinsangen gjennom dem. Det er lett å tro at disse forskjellige modellene bare påvirker selve opphenget, men faktum er at det også påvirker gardinens fall. Gardinringer gjør gardinen mer bølgete, mens en kanallengde som er lengre enn selve stangen gjør at gardinen blir mer rynkete. Hvis du klikker deg inn på gardinkappen du er interessert i, kan du lese mer om hvilket oppheng den har!