Gardiner med løpegang

En gardin med multibånd - en såkalt multibåndslengde - har flere forskjellige opphengingsfunksjoner. Heng multibåndslengdene rett på gardinstangen, eller bruk fingerkroker eller ringer. Hvilken type gardinstang du har spiller ingen rolle, og multibåndslengder kan også settes på en gardinskinne - her snakker vi multifunksjonalitet! I vårt utvalg finner du både vakkert mønstrede og stilig ensfargede multibåndslengder av flere forskjellige spennende materialer - velkommen!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  "Multi" i ordets rette betydning!

  Med multibåndlengde får du gardiner som kan brukes akkurat slik du vil. Disse gardinene gir deg bare noe så fantastisk som flere valg uten at du trenger å gjøre en eneste ting for å gjøre det enkelt å henge dem. Gardinene tar seg av dette på egen hånd ved å være utformet slik de er.

  Tilpass deg din stil

  Med multibåndlengde er det enkelt å tilpasse gardinene til din spesielt hjem og stil. Noen foretrekker å bruke fingerkroker, mens andre synes at skjulte løkker er fine. Foretrekker du en annen måte å henge gardiner på? Så er det bare å kjøre på den - alle kan finne veien til å henge gardiner med multibåndlengde.

  Ulike stil for forskjellige rom?

  Synes du det er gøy med litt annerledes stil i forskjellige rom hjemme? Liker du å teste deg selv og bytte interiør ofte? Da er multibåndlengde det perfekte valget for deg! Du kan bevege deg rundt de samme gardinene i forskjellige rom, hvis du vil. Kanskje det er du som har kjøpt et par gardiner til soverommet som du da merker passer bedre i stua eller på kjøkkenet? Så er det bare å bytte rom, uansett hvilken type gardinstang du har. Det er alltid gøy å ha mange forskjellige alternativer når det gjelder interiørdesign, så benytt anledningen til å ta valg som gjør det så enkelt som mulig for deg å føle deg fri når det gjelder plassering av både multibåndlengde og andre interiørdetaljer. < /p>

  Mye å velge mellom

  Det er alltid gøy å ha mye å velge mellom når det gjelder gardiner. Vi har en rekke forskjellige varianter som passer i alle typer boliger. Enten du ønsker å være ekstra trendy, eller hvis du ønsker klassisk og stilig stil, er det multibåndlengde som passer deg her hos oss. Vi har gardiner for enhver smak, noe som gjør det enkelt å finne den rette her hos oss - ta en titt og velg dine favoritter! Det beste er at i tillegg til gardiner, selger vi også for eksempel tepper, putetrekk og mer som du kan matche med dine nye flerbåndslengder.