Gardin med maljer

Gardiner er noe som gjør mye for et rom, og ved å legge til et par gardiner skapes en herlig stemning. For deg som ønsker en enkel og fleksibel løsning, er maljegardiner det perfekte alternativet! En gardin med maljer trer du ved hjelp av ringene rett på gardinstangen, og du kan enkelt justere gardinens fall ved å trekke den ut mer i bredden. Det fine bølgende fallet gir gardinen en veldig luksuriøs følelse. Gardiner med maljer er enkle å trekke for vinduet og passer derfor ekstra godt i rom der du noen ganger vil dempe lyset. Velkommen til vårt utvalg når du leter etter gardiner med maljer!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  GARDINER MED MALJER – ENKELT OG PENT

  Gardiner er som prikken over i-en i hjemmet ditt og gjør det komplett, og gardiner med maljer er et luksuriøst og samtidig enkelt alternativ blant de forskjellige variantene av gardiner. Det eneste som kreves for gardiner med maljer er en gardinstang som du trer gjennom maljene på gardinen – derav navnet. Det går veldig raskt å henge opp gardinen, og den enkle løsningen føles enda bedre når resultatet fortsatt er like fint. Ved hjelp av gardiner med maljer kan du tilføre varme og farger i rommet og endre atmosfæren i hjemmet ditt! Hvis du har et rom uten gardiner, vil du bli overrasket over hvor mye det tilfører, og hvor mye mer dybde et rom får når du henger opp et par gardiner. Hvis du bare ønsker en rask løsning – som likevel føles eksklusiv – er et par gardiner med maljer virkelig det beste alternativet blant alle gardinvariantene!

  Ved hjelp av en gardin med maljer er det enkelt å fornye og skape det inntrykket du ønsker i hjemmet ditt. I hjemmet ditt har du muligheten til å la personligheten din skinne, og gjennom noen gardiner med maljer er det enkelt å vise hvilken interiørstil du har. Uansett om du er en person som liker å følge trender, eller om du satser på et mer tidløst interiørdesign, er hjemmet ditt en plass hvor du kan utfolde deg og kreativiteten din. Kanskje du er en sprudlende person som vil ha et par mønstrede og fargerike gardiner, eller kanskje du er en litt mer jordnær person som dras mot naturlige materialer som lin og bomull? En annen positiv ting med gardiner med maljer er at de passer i ethvert rom i hjemmet. I stuen blir de en elegant detalj, og inne på hjemmekontoret kan de beskytte datamaskinen mot sollys, ettersom de ofte er laget av et litt grovere materiale. Det karakteristiske, bølgende fallet som gardiner med maljer får, blir virkelig en luksuriøs detalj i hjemmet ditt, og det kommer til å tilføre mye uansett hvor du velger å henge dem opp.

  SKAP EN HOTELLFØLELSE I HJEMMET DITT

  Gardiner med maljer har et like mye nyttig formål som de er pene. Det finnes gardiner med maljer som er laget av et grovere materiale, og med et veldig elegant og bølgende fall. Det finnes også gardiner med maljer som er av et tynnere materiale. Det finnes noe som passer for alle, så alle kan ta del i denne praktiske typen gardiner med maljer! Takket være maljene, kan du justere gardinens fall ved å dra ut gardinen mer på bredden av stangen. Jo mer du drar ut gardinen, desto større bølger får du. Hvis du ønsker å gi illusjonen av et stort vindu, kan et tips være å velge en gardinstang som er bredere enn vinduet, slik at du kan henge gardinene litt på siden. Da ser det ut som om vinduet er bredere enn det egentlig er. Gardiner med maljer har et veldig luksuriøst design uansett om de er tynne eller tykke, og kan virkelig skape en følelse som minner om et hotellrom, uansett hvor du velger å henge dem opp.

  Ettersom gardiner med maljer er enkle å trekke for, er det også enkelt å skjerme mot lys hvis du velger et par som er litt tykkere. Derfor passer grovere gardiner med maljer også i rom der du av og til vil ha det mørkt. Det å enkelt kunne trekke for gardinene foran vinduet når det er lyst ute, er en ren luksus når du ønsker å sove litt ekstra, eller når du trenger å gå og legge deg før solen har gått ned. Det er mange fordeler med å velge gardiner av et tykkere stoff. Det passer for eksempel godt i et rom der du vil forhindre forstyrrende støy. Gardiner i et kraftigere stoff kan bidra til et redusert støynivå, og gjør at lyd utenfra ikke høres like godt. Hvis det trekker fra vinduene dine, kan dessuten tykke gardiner hjelpe til med å forhindre at kulden trenger seg inn. På samme måte kan de også bidra til å holde temperaturen nede hvis du trekker for slik at solen ikke skinner inn på dagtid. Kort sagt praktisk og funksjonelt!

  VELG MELLOM MØNSTREDE OG STILIGE GARDINER MED MALJER

  I sortimentet vårt finner du mange forskjellige gardiner med maljer, og dermed har du mange forskjellige valgmuligheter. Hvis du har mange nøytrale farger i hjemmet ditt, vil du kanskje velge et par mønstrede gardiner med maljer som bryter fint av mot det sparsomme interiøret og skaper en kontrast. Eller tvert i mot – hvis du innreder hjemmet ditt med mye farge, vil du kanskje ha et par enklere gardiner med maljer i nøytrale farger. Kanskje du vil ha en fløyelsgardin som tilfører hjemmet ditt en følelse av luksus? Variasjonsmulighetene til gardinene er noe av det beste med dem, ettersom det er så utrolig morsomt å fornye hjemmet sitt. Uansett om du vil ha klassiske, hvite gardiner med maljer eller søte, blomstermønstrede gardiner med maljer, så finner du det hos oss. Er det slik at du har funnet de perfekte gardinene med maljer, men de er litt for lange? Da trenger du ikke å bekymre deg! Lange gardiner kan enkelt justeres ved hjelp av et kantbånd, slik at du kan få nøyaktig den lengden du selv ønsker – og det er overhodet ikke vanskelig. Et vanlig tips er at det skal være 1 cm glipe mellom gardinen og gulvet, slik at gardinen ikke skal se for lang eller for kort ut.

  Det finnes så mange forskjellige gardiner med maljer å velge mellom at det kan være vanskelig å bestemme seg for et par. Det beste da er at gardinene med maljer er utrolig fleksible og enkle å bytte ut for å variere. Du vil kanskje ha et par lyse gardiner til våren i en herlig pastellfarge, og et par mørke til høsten når du ønsker å ha det litt ekstra koselig hjemme. Å variere etter sesongen kan være veldig koselig, og resultatet kommer til å gi en følelse av en helt ny atmosfære i hjemmet. Gardiner med maljer gjør det enkelt å skape god stemning i hjemmet, og det er derfor det er så morsomt å enkelt kunne bytte mellom forskjellige for å skape nye inntrykk! Det trenger heller ikke være spesielt dyrt. Hos oss finner du fine gardiner med maljer til en god pris, slik at du ikke trenger å gå på kompromiss med estetikk og funksjonalitet!