Bomullsgardiner

Gardiner av bomullsmaterial har ikke bare en struktur som føles bra, men de henger også fantastisk vakkert ved vinduet. Hos oss på BGA finner du et stort utvalg av lange og korte bomullsgardiner av både bomullsblanding og ren bomull. Velg en farge eller et mønster som passer til akkurat ditt hjem og bli forbauset over hvordan rommet forvandles etter opphenging. Våre vakre bomullsgardiner passer like bra på soverommet som i stua. Velkommen inn og bli inspirert av våre vakre gardiner av bomull!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  KLASSISKE BOMULLSGARDINER ER ALLTID ET GODT VALG

  Nye gardiner er perfekt for å ramme inn et vindu hjemme på en pen måte, og gardiner er like mye funksjonelle som dekorative. Bomullsgardiner er et godt valg av gardin. I hjemmet skaper bomullsgardiner stemning. De er lette å bytte ut for variasjon, og gardiner er en enkel måte å skape en ny atmosfære i hjemmet på. Bomullsgardiner er også fine på den måten at de ikke hindrer lyset i å komme inn, men fortsatt gir en viss innsynsbeskyttelse, noe som skaper en trygg og komfortabel følelse i hjemmet. Nettopp derfor er bomullsgardiner noe som fungerer i alle typer hjem og i forskjellige rom.

  Bomullsgardiner kommer i mange ulike design, og det finnes mange bomullsgardiner med spennende mønster, forskjellige strukturer og ulike farger å velge mellom. Det blir enda bedre av at gardiner er så enkle å henge opp og bytte ut. I sortimentet vårt av bomullsgardiner er det enkelt å finne fine gardiner som akkurat du liker.

  MØNSTREDE BOMULLSGARDINER

  Bomullsgardiner finnes i mange ulike design. Du kan velge mellom stilrene ensfargede bomullslengder eller flotte bomullsgardiner med pent mønster. Mønstrede bomullsgardiner er perfekt for å få inn enn litt mer personlig følelse i hjemmet, og du kan enkelt tilpasse mønsteret etter ulike årstider. Kanskje du vil ha et par blomstrete bomullsgardiner i lyse farger om sommeren, for deretter å bytte til et par som går i mørkere nyanser mot høsten. Gardiner er veldig enkle å henge opp og bytte ut, og det gjør det veldig lett å forandre atmosfæren hjemme og tilpasse stilen til deg selv.

  HENG OPP DOBLE BOMULLSGARDINER

  Gardiner i bomull kommer i både tykke og tynnere modeller. Det er ekstra fint å kombinere disse. Noen ganger vil vi ha en tynn gardin fordi det er lett og delikat. Det gir et veldig godt lysinnslipp, men samtidig litt innsynbeskyttelse. Hvis du kombinerer den tynne bomullsgardinen med en i tykkere bomullsstoff som henger mer på siden, får rommet mer tyngde og en lunere atmosfære. Doble gardiner, altså en tykk gardin og en tynn gardin som henges opp sammen, er vanlig på hotellrom. Det har også blitt en stor trend i hjemmet, og det er ikke så rart – hvem vil vel ikke ha den luksuriøse følelsen av å sove på hotell når man er hjemme også? Du henger lettest opp doble gardiner med en gardinskinne som har to spor. Da kan du henge den tykke bomullsgardinen i sporet lengst fremme, og den tynne bak. En luftig og tynn gardin som stikker frem bak den tyngre er praktisk på flere måter. Du kan enkelt trekke for den tykke gardinen når du vil mørklegge rommet. Når du drar den til siden, har du enda en fin, tynn gardin lengst inn som gjør rommet ekstra koselig, men samtidig fortsetter å beskytte litt mot innsyn! Det er veldig pent med doble gardiner, og det gir rommet en mer luksuriøs følelse. Dessuten er det en perfekt metode for å få plass til mer tekstiler i ett og samme rom. Når man legger til mer og mer tekstiler i et hjem, får rommet mer dybde. Doble gardiner er perfekt i både stuen og på soverommet, og i andre rom der du har store vinduspartier ettersom du både får den mørkleggende effekten som du selv kan tilpasse, og en fin innsynsbeskyttelse som ikke dekker for mye av lysinnslippet.

  BOMULLSGARDINER I ULIKE MODELLER

  Bomullsgardiner er noe som passer i alle rom hjemme, spesielt ettersom bomullsgardiner finnes i mange forskjellige modeller og med ulike oppheng å velge mellom. Du kan enkelt titte på forskjellige modeller for å finne den som passer best i det rommet du trenger en gardin til. Kanskje du har et vindu hvor det ikke er så mye overflate rundt, for eksempel over en kjøkkenbenk, eller et smalere vindu? Der kan det passe perfekt med en gardinkappe laget av et luftig og lett bomullsstoff. Hvis det er slik at du vil ha et par tynne gardiner i stuen, passer kanskje et par luftige bomullslengder veldig godt? Det finnes også bomullsgardiner som er litt tykkere, så selv om de ikke er laget for å mørklegge, kan de fortsatt forhindre at veldig sterkt lys finner veien inn uten å mørklegge helt. Det finnes rett og slett en bomullsgardin for alle rom!

  Det finnes også gardiner med ulike å oppheng å velge mellom. Hvis du velger en gardin med multibånd, kan du velge mellom både gardinskinne og gardinstang, så du får flere opphengingsmuligheter, mens en bomullsgardin med maljer er veldig enkel å henge opp. Både gardinkapper og gardinlengder med maljer passer perfekt i rom der du vet at du kanskje vil dra for gardinene ofte, siden maljene gjør det veldig enkelt. De passer også i rom hvor du vet at du vil bytte gardiner så hyppig.