Lin gardiner

Lag en varm og koselig følelse med våre vakre lingardiner med jordnære farger. Det herlige med gardiner av lin, er at de passer i alle typer hjem, og stoffets struktur er helt annerledes enn det hos andre mer tradisjonelle gardiner. Velg en gardin av lin som passer til akkurat ditt hjem hos oss på BGA. Velkommen inn til vår magiske verden av lingardiner!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  LINGARDINER – ET TRENDY VALG

  Gardiner og andre tekstiler som er laget i limateriale har blitt en stor trend. Det er ikke så rart. Lin er et materiale som er litt rustikt i strukturen, og som kjennes jordnært. Derfor blir det veldig fint som gardinstoff, og dessuten passer det til alle interiørstiler. Den pene strukturen i gardinene skiller seg fra mange andre typer gardiner, og gjør lingardinen til noe helt spesielt.

  Lingardiner finnes i mange forskjellige farger, så det er ikke vanskelig å finne et par som tiltaler deg. Hvite lingardiner er et klassisk valg som alltid passer godt, og tar seg fint ut i hjemmet uansett sesong, men det finnes også mange andre farger å velge mellom. For eksempel lingardiner i beige som er et veldig stilfullt og trendy valg, eller grå lingardiner. Alle disse fargenyansene på lingardiner er farger som passer godt sammen med mye annet i hjemmet, og kan matches pent med mye annet. For den som setter pris på mer farger og kontraster, finnes det også mønstrede lingardiner eller fargeglade lingardiner som piffer opp hjemmet på en god måte!

  Hvis du er usikker på hvilken farge du skal velge, kan du ta utgangspunkt i de fargene som finnes i rommet rundt deg. Kanskje du vil plukke opp en farge fra noe annet i lingardinene dine. For eksempel fra pynteputene, eller bryte opp med forskjellige nyanser mot veggfargen.

  GROVE ELLER TYNNE LINGARDINER?

  Det finnes forskjellige lingardiner å velge mellom – både de som er laget av et grovere linstoff, og de som kommer i et tynt og luftigere linstoff. Hvilken type lingardin du bør velge, kommer an på hva du selv foretrekker. De ulike gardintypene kan gi rommet forskjellig uttrykk. Grove lingardiner rammer inn vinduet mer markant, mens tynne lingardiner føles lettere og luftigere. Kanskje det passer best med en grovere lingardin om høsten, og tynne, luftige lingardiner om sommeren? Med lingardiner er det enkelt å variere mellom de forskjellige typene.

  LINGARDINER SOM PASSER I ALLE HJEMMETS ROM

  Lingardiner er perfekt i ulike hjem, og uansett interiørstil kommer de til å forsterke atmosfæren i rommet. De passer i det landlige hjemmet, så vel som i det moderne. Det er flott med en så allsidig gardin, for da kan du enkelt bytte og variere stilen forskjellige steder ved hjelp av ulike detaljer, og du kan velge ut et par skikkelig pene gardiner som du alltid lar være grunnlaget for stilen i rommet.

  En annen flott ting med lingardiner er at de passer så godt i alle hjemmets rom. De er like fine på kjøkkenet som i stuen, og ettersom de finnes i så mange forskjellige farger og mønstre, kan du velge et par som passer godt til veggfargen i det aktuelle rommet. Kanskje du vil ha et par lette og luftige lingardiner i et tynt materiale på kjøkkenet, og et par grovere og tyngre med høyere trådtetthet i stuen? Du kan velge helt ut fra din egen smak! Uansett kommer lingardinen til å bidra med et tidløst uttrykk i rommet.

  HOLD LINGARDINENE DINE FRESHE OG RENE

  Det er viktig å ikke vaske lingardiner for ofte. Det kan ofte være nok å bare lufte lingardinene dine. Hvis du må vaske dem, er det viktig å gjøre det på et program for sensitive tekstiler – for eksempel 30 grader finvask eller lignende. Et tips kan være å vaske gardinene dine med et skånsomt vaskemiddel som lukter godt, så når du har vinduene åpne om sommeren, kommer den herlige sommerbrisen til å dra med seg en god duft fra gardinene. En ekstra herlig sommerluksus! Etter at du har vasket lingardinene dine, skal du ikke tørke dem i tørketrommelen. Det er best å la dem lufttørke, for å få de naturlige skrukkene som gir lingardinene sin rustikke og spesielle karakter.

  GARDINKAPPE ELLER GARDINLENGDE?

  Det finnes mye forskjellig å velge mellom når det kommer til gardiner. Både når det gjelder oppheng, materialer og modeller. To ulike alternativer blant lingardiner er gardinkapper og vanlige gardinlengder. En gardinkappe i lin er et veldig fint alternativ til et kjøkkenvindu som kanskje er over en kjøkkenbenk eller et rektangulært vindu i gangen. Det er selvfølgelig ikke bare på grunn av plassen rundt at du skal velge en gardinkappe. Den egner seg perfekt for akkurat disse vinduene, men en gardinkappe i lin er veldig pent og passer egentlig i alle typer vinduer. Hvis du har brede vinduer, kan du dessuten bygge på med flere gardinkapper ved siden av hverandre på en lang eller flere gardinstenger.

  En klassisk gardinlengde i lin er et tidløst og godt valg. Den rammer inn et vindu på en pen måte, og gir samtidig rommet mer dybde. Vakre gardinlengder i lin er dessuten perfekt når du leter etter en gardin som ikke føles for tung eller grov, da de til tross for ulik grovhet i strukturen bidrar med en trendy og stilsikker følelse i hjemmet ditt.

  LINGARDINER ER ALLTID ET SIKKERT VALG

  Noen ganger kan det føles vanskelig å velge riktig gardin, ettersom det finnes så mye forskjellig å velge mellom. Spesielt når det gjelder farger og mønster. Lingardiner er alltid et trygt valg uansett om du velger gardinlengder eller en gardinkappe i lin, så du kan føle deg trygg på at du får et par stilfulle og flotte gardiner. Lingardiner bidrar sterkt til et pent innredet hjem, og de gir en hjemmekoselig og lun følelse.