Duker

Dekorer bordet med en stilig duk! En duk på bordet passer både til hverdag og fest, og er et enkelt triks for å skape en hyggelig og varm atmosfære ved bordet. En kjøkkenduk beskytter også skjøre bordflater og minimerer ubehagelig klirring fra bestikk. I vårt utvalg finner du både rektangulære, kvadratiske og runde duker i alle mulige materialer og farger. En rund duk er kanskje mest klassisk. Leter du etter herlig mønstrede eller moderne og stilig rynkede duker? Velkommen inn og bli inspirert!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  Duker - Smakfullt til hverdag og fest

  Er du sulten på en rund duk? Kanskje du i stedet leter etter en duk som er rektangulær? Uansett er det morsomt å pifte det opp hjemme med hjemmetekstiler som duker. Er du som oss og liker når det skjer noe i borddekkingen? Da bør du definitivt investere i en duk! Med den rette duken får du selve grunnlaget for den perfekte duken, ettersom en duk fungerer som et kunstners lerret. Å fikse en fin, spennende, dynamisk, trendy og kul duk handler like mye om kunst som om å male et oljemaleri. Er du ikke enig? La fantasien løpe løpsk og ikke vær redd for å tenke utenfor boksen når det gjelder dekor!

  Lett å finne den riktige stilen

  Duker er tilgjengelig i omtrent alle farge og stil, så det er noe for enhver smak. Det morsomme er at mange duker kan fungere uansett hvilken type duk du har lyst på. Enten du investerer i en festlig dekor, et dekor til barnefesten eller et dekor for mandag kveld, er det mange fine duker som er perfekte til alt. Blant våre duker finner du litt av hvert som passer både på kjøkkenbordet og spisebordet. Hvis du vil ha duken din på en annen type bord, er det bare å kjøre på!

  Moro med nye trender innen tekstiler!

  Hjemtekstiler er morsomme av flere forskjellige grunner. Det er rett og slett både praktisk og morsomt. De er også gode da du kan få mye moro for pengene, og det er også morsomt fordi du kan flytte dem rundt i forskjellige rom for et nytt preg, hvis du har lyst. Dette er veldig sant for duker. Hvis du finner en favoritt, kan du bruke den i forskjellige rom og til forskjellige bord. På denne måten kan du gjenbruke duken din på flere forskjellige måter, og det er alltid gøy når du kan gjøre det!

  Gi kjøkkenet et mykt inntrykk med en duk

  Det pleide å være mye mer vanlig at duker ble brukt. De siste årene har det vært trendy med mindre tekstiler og mer stilig, minimalistisk og "industriell" design. Dette gjør det ekstra morsomt nå som duker begynner å komme tilbake som en trend. I dag er det på tide å blande minimalisme med litt mer ekstravagant og dristig stil. Det løses enkelt ved for eksempel å blande en hvit duk med catchy lysestaker fra et loppemarked eller kule store blomster i en maksimal vase.

  Fin helhetsfølelse med en duk

  Noen interiørdetaljer er morsommere enn andre, og det er også slik at forskjellige detaljer i interiøret gir hjemmet en annen følelse. Med en duk skapes det en hyggelig atmosfære, et mykt inntrykk og en fin helhetsfølelse for både duket og rommet. Invester i å kjøpe noen forskjellige duker i forskjellige stiler ettersom det er både trendy og stilig. Da har du lite å velge mellom, noe som er fint.

  Perfekt til det slitte bordet

  En fin duk kan brukes til å dekke slitasje og lignende. Hvis du har et bord du liker godt og som trenger en ansiktsløff, kan du bruke en duk til du har tid til å friske det opp med sliping, maling eller lignende. For noen er en ny duk nok til at det gamle bordet skal føles fint igjen. Det er også slik at du kan ha et bord der du ikke liker bordplaten, men synes at bordbena er fine. Selv da er det perfekt med en duk!

  Festlig atmosfære med duk

  Det er alltid morsomt å livne opp hjemmet på forskjellige måter og hva som er mer festlig enn å bruke en fin duk ? En fin måte å feire helgen på kan være å bruke duken så snart det er fredag. Da fungerer det som et tegn på at det er en helg og koselig å se frem til. Det er så mye du kan gjøre hjemme for å skape litt stemning til de forskjellige rommene. Vi tror at hjemmetekstiler generelt og duker spesielt gjør nettopp det, noe som betyr at vi synes alle bør teste hvordan det føles med duk, selv om du ikke har hatt det før - tør å ta en sjanse!

  Lag din unike stil med kjøkkentekstiler

  Det er ganske enkelt å sette ditt eget preg på hjemmet ditt, men selvfølgelig er det slik at noen ting i interiøret er lettere å fikse enn andre ting. Hvis du for eksempel setter på duker, er det vanligvis lettere å finne et par du liker mye enn å finne den perfekte lenestolen, sofaen, sengen eller den perfekte flisen. De små detaljene skaper hjemmefølelsen og det å skape din unike stil med kjøkkentekstiler av forskjellige slag er både morsomt og viktig for at du skal føle deg komfortabel. Test deg selv litt for å se hva du er komfortabel med. Vil du ha en lang duk, eller vil du bare at den skal dekke bordplaten? Du får ikke vite det før du har testet deg selv!