Oppvaskkluter

Hva ødelegger inntrykket mer enn en stygg og kjedelig oppvaskklut på et veldekorert og fint innredet kjøkken? Bytt ut de kjedelige engangsklutene med stilige oppvaskkluter av stoff som du kan bruke om igjen ved å vaske dem mellom gangene du bruker dem. Kjøkkenet ditt blir finere, og det er mer miljøvennlig - perfekt! Velkommen inn til oss på BGA og finn din neste oppvaskklut av stoff!

Butikk
Vis flere filter
  Filtre
  X

  Filter

  • Butikk
  Viser 0 produkter

  Beklager

  Fant ingen produkter

  TØRKE- OG OPPVASKKLUTER AV STOFF – ET BEDRE VALG

  Gjør et smart valg og velg rengjøringskluter som er laget av stoff i stedet for upraktiske engangskluter til kjøkkenet ditt! En oppvaskklut er selvfølgelig et must på kjøkkenet. Den gjør det enkelt å tørke opp søl etter mat på bordet eller vannsprut i oppvaskkummen, men en god oppvaskklut har flere bruksområder enn dette! Oppvaskfiller og -kluter av stoff er perfekte til rengjøring av hele hjemmet. Med en rengjøringsfille av stoff kan du enkelt og praktisk tørke rent på kjøkkenet og støvtørke på mange andre overflater. Og de gir deg et skinnende rent resultat. Det er lette å ha i nærheten på kjøkkenet for å raskt kunne tørke opp brødsmuler etter mellommåltidet, eller kafferinger etter morgenkoppen. Du kan også oppbevare noen i rengjøringsskapet, slik at du raskt kan ta frem en klut til støvtørking. De er helt enkelt perfekte å rengjøre med. Det beste er at en oppvaskfille av stoff også er mer estetisk tiltalende, og derfor blir den en fin detalj i hjemmet ditt.

  At den nye, fine oppvaskkluten din har god oppsugingsevne, er også en fordel, ettersom den enkelt kan absorbere vann, og ikke bare fukter overflaten. En god klut med god oppsugingsevne gjør at du kan bruke den til å tørke rent og tørt på forskjellige typer underlag uten å måtte være redd for å lage riper i dem, som for eksempel på et pent salongbord. Så når du velger en oppvaskklut, kan det være lurt å undersøke hvilke materialer kluten er laget av. Bomull og lin er eksempler på materialer som kan absorbere væske og fukt litt bedre. Det er også viktig at kluten er laget av et slitesterkt materiale. Bomull er et eksempel på et materiale som både er slitesterkt og samtidig veldig mykt. En bomullsklut kan altså være et veldig godt alternativ!

  HVORFOR SKAL DU VELGE EN OPPVASKKLUT AV STOFF?

  Føles det rart å velge en oppvaskklut som skal gjenbrukes om og om igjen? Noen mener at oppvaskkluten er et av hjemmets største kilder til bakterier, hvor smusset bare vokser og trives. Dermed blir de skremt bort fra tanken av å bruke gjenbrukbare kluter av stoff. Men å velge en stoffklut er noe som gagner både deg og miljøet, og hvis du tar hånd om den på riktig måte, holder den seg ren og frisk lenge!

  Oppvaskkluter av stoff kan vaskes i maskin, men du kan også koke den i noen minutter med vann og litt såpe, oppvaskmiddel eller bikarbonat i en kasserolle for at bakterier skal forsvinne. Da blir den som ny. Følg alltid vaskerådene som står på stoffkluten din. En vanlig engangsklut bør byttes en gang i uken for at bakteriene ikke skal få gro altfor lenge, så dette kan være et godt råd når det gjelder vask av vaskekluter også. Hvis du vasker kluten din en gang i uken, holder du den ren og frisk. Det beste kan være å kjøpe et lite lager, slik at du kan variere mellom vaskene. Du vil kanskje også bruke forskjellig kluter til støvtørking og til å tørke oppvaskbenken med. Da er det smart å bruke forskjellige farger på klutene, slik at du enkelt kan skille dem fra hverandre! Noe som er veldig viktig og hygienisk, er å bruke forskjellige rengjøringskluter til kjøkkenet og baderommet. De du bruker på badet, bør du også vaske etter hver bruk. På den måten reduserer du bakteriespredningen, og ved å fargekode klutene, blir det enkelt å skille dem fra hverandre.

  Du kan holde oppvaskkluten din ren ved å skylle den i kaldt vann og henge den opp, slik at den blir luftet mellom vaskene. Dette er bra, ettersom bakterier verken liker det kaldt eller luftig. Hvis du velger å bruke en oppvaskklut av stoff, gjør du et miljøsmart valg og en god innsats for miljøet. Samtidig er det et mye mer komfortabelt valg for deg selv, i og med at du slipper å tenke på å kjøpe nye oppvaskkluter når du handler.

  Noe annet som er positivt, er at en oppvaskklut av stoff har mye lenger levetid enn en engangsklut av plast. Takket være det slitesterke stoffet, varer den lenge, og du kan vaske den mange ganger. Med disse egenskapene blir en stoffklut et betydelig mer miljøvennlig alternativ til kjøkkenet ditt.

  IKKE BARE ET SMART VALG – DET ER PENT OGSÅ

  Det er ikke bare smarte fordeler med å velge en oppvaskklut av stoff. En stoffklut er også et veldig mye penere alternativ. Det er så kjedelig med engangskluter i umatchede fargenyanser som kommer i flerpakninger. De som skjærer med fargene på kjøkkenet ditt, men som du er tvunget til å ha der fordi du trenger en oppvaskklut. Da er en stoffklut et perfekt alternativ! Ved å bytte til stoffkluter, får du større valgmuligheter til å velge noen du faktisk vil ha. Hvis du faktisk ønsker en herlig, fargerik klut, kan du velge en som passer i nettopp den fargen du vil ha. Du kan også velge en i en mer diskré, fin nyanse som smelter pent inn blant resten av interiøret. En oppvaskklut av stoff gir deg muligheten til å tenke på alle detaljer, og å innrede kjøkkenet ditt med omsorg.

  Det å pusle sammen hverdagslivet, kan i blant føles som en komplisert oppgave. Å velge bedre produkter og rengjøringstilbehør til å rengjøre med, utgjør en stor forskjell i hverdagen, og kjedelige nødvendigheter blir litt enklere å gjennomføre. Du er velkommen til å ta en titt i sortimentet vårt med fine og anvendelige oppvaskkluter for en enklere hverdag!