Sker, vennligst vent...

Innramming - få bildet ditt akkurat slik du ønsker! Standardstørrelser og målbestilte rammer her »

Fotorammer - 29,7x42 cm (A3)

Her finner du et flertall fotorammer som passer perfekt for bilder i A3-format - det vil si bilder med målene 29,7x42 cm. Disse rammene passer aldeles utmerket til diplom og vitnemål. Er du ute etter en stilig og smakfull ramme så du kan henge opp vitnemålet ditt på veggen, så ta en titt i vårt utvalg. Hos oss finner du den perfekte fotorammen.Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 72 produkter
Viser 1 - 60 av 72 produkter

Rammer i formatet 29,7 * 42 cm

I denne kategorien finner du et flertall fine fotorammer i størrelsen 29,7x42 cm. Disse rammene passer perfekt for bilder i A3-format. Våre A3-rammer har et bildeaspekt på 7:10, som betyr at du kan like enkelt bruke de liggende eller stående. Perfekt om du vil lage en stilig fotovegg med både horisontale og vertikale bilder.

Trenger du ramme til ditt fagbrev eller svennebrev? Da har du kommet til rett plass, fag- og svennebrev har størrelsen A3. Vi har mange fine rammer til ditt verdifulle diplom. Sørg for at alle får se din kompetanse ved å henge det opp på veggen i en stilren ramme.

For å kunne tilby alle våre kunder noe som passer for dem har vi samlet sammen rammer med målene 42x29,7 cm i mange forskjellige stiler. I utvalget ovenfor finner du derfor stor variasjon i alt fra farge til rammebredde. Vi har både veldig enkle fotorammer og mer eksklusive modeller i lekre farger. Vil du vite mer om en spesifikk fotoramme kan du klikke på den og undersøke om du har for eksempel støtteben, veggfeste eller passepartout.

Undersøk vårt herlige utvalg og finn dine favorittramme allerede i dag!