Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

-30% på passepartouter

Fotorammer - 29,7x42 cm (A3)

Her finner du alle rammer som passer i A3 format (29,7x42 cm).

91 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 91 produkter
 

A3 rammer (29,7x42 cm)

I denne kategorien finner du et flertall fine fotorammer i størrelsen 29,7x42 cm. Disse rammene passer perfekt for bilder i A3-format. Våre A3-rammer har et bildeaspekt på 7:10, som betyr at du kan like enkelt bruke de liggende eller stående. Disse rammene passer aldeles utmerket til diplom og vitnemål. Perfekt om du vil lage en stilig fotovegg med både horisontale og vertikale bilder.

Trenger du ramme til ditt fagbrev eller svennebrev? Da har du kommet til rett plass, fag- og svennebrev har størrelsen A3. Vi har mange fine rammer til ditt verdifulle diplom. Sørg for at alle får se din kompetanse ved å henge det opp på veggen i en stilren ramme.

For å kunne tilby alle våre kunder noe som passer for dem har vi samlet sammen rammer med målene 42x29,7 cm i mange forskjellige stiler. I utvalget ovenfor finner du derfor stor variasjon i alt fra farge til rammebredde. Vi har både veldig enkle fotorammer og mer eksklusive modeller i lekre farger.

Hvor viktig er det med rammer?

Det er naturligvis opp til den enkelte å avgjøre hva som er det viktigste når det kommer til hvordan man vil at egne bilder skal presenteres, men ofte kan en ramme løfte et allerede fint bilde til nye høyder. Og det skal man selvfølgelig ta vare på!

Her hos oss finnes det en ramme til ethvert bilde, og siden vi har så mange forskjellige rammer å tilby, anbefaler vi at du ser nøye gjennom sortimentet. Å bare ta det første og beste er jo sjelden særlig vellykket, ikke sant! Ta deg heller ekstra god tid en kveld for å gå nøye gjennom vårt utvalg av rammer. På den måten har du større sjanser for å bli fornøyd og glad for valget ditt!

Er det best med en rektangulær ramme?

Vi bruker ofte rammer i rektangulære former, som for eksempel rammer med målene 29,7x42 cm (A3). Posters og liknende kommer ofte i denne formen, og dermed er det ikke så merkelig at rammer ofte er rektangulære. Mange vil imidlertid ha rammer som er kvadratiske, ovale eller runde, og kan like gjerne kombinere disse. Derfor tilbyr vi naturligvis ikke bare rektangulære rammer!

Her kan du kjøpe litt av hvert! Det er alltid fint å vite at man har mulighet til å kjøpe ikke bare én type ramme, men at det finnes et godt utvalg av ulike rammer.

Slå deg ned foran datamaskinen og sett i gang med å fylle varekurven med ramme etter ramme, og glem ikke å ta en titt på våre andre produkter samtidig!