Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

KUPP HER BLANT ALLE VÅRE KAMPANJER »

Fotorammer - 70x100 cm

Har du et virkelig stort bilde, plakat eller forstørrelse som du vil ramme inn? Da trenger du selvfølgelig en stor ramme! Våre 70x100 cm-rammer er blant de største rammene i vårt sortiment, og de fås i mange forskjellige farger, stiler og materialer.

Et stort bilde på veggen kommer til å prege hele rommet. Så vær nøye når du velger rammen din, slik at bildet ditt fremheves på akkurat den måten du vil.

Alle fotorammene kan også brukes i liggende format og passer derfor like godt til motiver i størrelsen 100x70 cm.

106 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 106 produkter

Rammer og bilderammer i formatet 70x100 cm

Ramme 70x100 cmDet er ikke vanskelig å finne en ramme som passer inn i hjemmet ditt – eller hva sier du nå som du har sett utvalget vårt? Som nevnt over har vi noe for enhver smak, og det betyr at vi er sikre på at nettopp DU vil finne en ramme på 70x100 cm som faller i smak!

Er det slik at du har funnet mer enn én favoritt i samme størrelse? Ikke noe problem! Det er fint å ha to rammer 70x100 cm ved siden av hverandre på den samme veggen! Har du ikke testet det ut? Gjør det! Det blir selvfølgelig flott å la en ramme som er 70x100 cm få all oppmerksomheten, men det er også veldig fint å la flere rammer på 70x100 cm henge sammen for å gi et nytt inntrykk!

Siden vi har bilderammer i så mange ulike stiler kan du ganske enkelt finne frem til den rette rammen til det rette rommet blant våre produkter. Kanskje man ikke vil ha akkurat samme stil i alle rommene, men heller bryte litt med enten noe moderne eller noe med en litt vintage-følelse? Vi har moderne rammer på 70x100 cm og vintage-inspirerte rammer som er70x100 cm, så vi hjelper deg med å piffe opp hjemmet i akkurat den retningen og stilen du ønsker!

Vi synes at alle rammene våre, uansett størrelse, passer utrolig godt sammen med våre postere i samme størrelser. Hvis du ønsker å fikse litt ekstra opp hjemme med både nye rammer og nye motiver, er vi et perfekt valg! Sørg for å sjekke ut hele utvalget for å finne produktene som passer til nettopp deg!

Vi oppfordrer deg til å ta flere sjanser hjemme, og ta i bruk alle slags morsomme, vakre, trendy og flotte postere og rammer. Husk at et motiv i en ramme på 70x100 cm gir et nydelig inntrykk, så la rammenesom er 70x100 cm tale for seg selv og gi dem en fast plass i hjemmet. Når du ser hva disse rammene kan gjøre for å løfte et rom, vil du komme tilbake til oss for å kjøpe flere, det kan vi love!

Leter du etter store fotorammer som passer bilder med målene 70x100 cm så har du kommet riktig. Her finner du et stort utvalg rammer i fine farger og modeller. Uansett om du vil ha en enkel ramme kun til å beskytte bilde ditt eller en vakker fotoramme som framhever stemningen i bildet, så finner du det i vårt sortiment. Bla ned og finn din favoritt!

Ser du etter en virkelig stor fotoramme? Da har du kommet til riktig sted. I denne kategorien finner du nemlig våre aller største rektangulære fotorammer. Disse rammene passer bilder i størrelsen opptil 70x100 cm og har bildeforholdet 7:10. En stor, vakker ramme er en perfekt innredningsdetalj i stuen eller på soverommet ditt. Ram inn favorittbildet ditt med en pen passepartout eller skap et unikt fotocollage med bilder fra dine favorittstunder.

Våre rammer i størrelsen 100x70 cm kan brukes til både liggende og stående format. De passer perfekt som utsmykning på en tom vegg, men kan også plasseres på en hylle eller en skjenk. Mange av dem har nemlig både veggfeste og støttebein. I vårt utvalg finner du fotorammer i flere modeller, noe vi håper skal forenkle jakten på den rette rammen. Ta en titt på rammene ovenfor og finn akkurat din favoritt! Vi har noe for enhver smak.

Stor, større, størst?

Selvfølgelig vil du ha store, flotte rammer hjemme og på veggen i konferanselokalet! I vårt store sortiment med 70x100 cm rammer kan vi love at vi har noe for enhver smak. Fordelen med 70x100 rammer er at formatet finnes i de fleste posters, noe som passer perfekt når du vil blande egne bilder og ferdige motiver.

De fleste av våre 70x100 rammer leveres med ekte glass, noe vi også anbefaler i de fleste sammenhenger, da motivet blir lettere å montere enn med pleksiglass. Men vi har også et sortiment av rammer med pleksiglass som gjør rammen uknuselig og betydelig lettere, noe som igjen gjør monteringen mye enklere. Alle rammene leveres med beslag til veggmontering, og du trenger kun å komplettere med skruer og plugger som passer til.

Hvis du ikke vil borre og krangle med plugger, kan du sette rammen rett på gulvet. Dette passer ikke overalt, men er i noen tilfeller en suksess, spesielt med store rammestørrelser som for eksempel 70x100 cm.

Våg å blande og forandre

Det blir lett til at man velger samme farge og design på alle rammer for at de skal matche. Det er noe vi mange ganger anbefaler at våre kunder ikke gjør, men at de heller er litt dristige og tør å blande! På samme måte som du ikke har like motiver i alle rammer, kan du ved å blande ulike farger og stilarter la rammene bli en del av innredningsstilen og ta mer plass. Motivet er naturligvis i fokus, men prøv å gjøre rammen til en del av helheten!