Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-3 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

40% på alle personlige posters med koden CUSTOM40

Fotorammer 59,4x84 cm (A1)

Her finner du alle rammer som passer bilder i A1 format (59,4x84 cm).

38 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
 

A1 rammer

Her har vi samlet fotorammer som passer bilder i A1-format, det vil si bilder med mål på 59,4x84 cm. Disse rammene passer perfekt for dine store, vakre bilder. Med riktig ramme kan du oppnå den perfekte stilen i hjemmet ditt. Ta deg en titt i vårt sortiment og finn en fotoramme som er riktig for deg!

I denne kategorien finner du alle våre fotorammer som passer til bilder i størrelsen 59,4x84 cm. Disse rammene passer perfekt for deg som har bilder i A1-format. Å finne en fin ramme til et større bilde kan i blant være litt vanskelig, men ikke hos oss. Vi har et stort utvalg av rammer slik at alle skal kunne finne det de leter etter. I sortimentet ovenfor finner du våre fotorammer i størrelsen 84x59,4 cm. Disse rammene kan du bruke både stående og liggende. Bildeforholdet på rammene er 7:10.

Dersom du finner en ramme i vårt sortiment som fanger din interesse kan du klikke på den for å lese mer om den. Slik kan du for eksempel finne informasjon om materiale, dimensjoner, støtte og veggfeste. Kombiner gjerne den store rammen med en fin passepartout for å gi ditt bilde en fin og luksuriøs innramming.