Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer 60x80 cm

Vil du ramme inn et favorittmotiv og trenger en ramme på 60x80 cm? Da har du kommet til rett sted. Vi har mange fotorammer i denne størrelsen. Du kan velge mellom klassisk stil, moderne stil, enkelt eller mer dekorativt. Det er opp til deg.

Fordi alle våre bilderammer kan brukes i liggende format, passer de nøyaktig like godt til motiv i størrelsen 80x60 cm.

110 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 110 produkter

Rammer 60x80 cm

Ramme 60x80 cmHer finner du både klassiske og moderne fotorammer for bilder med mål 60x80 cm. Med disse flotte rammene piffer du enkelt opp stueveggen. En fin ramme kan gjøre en stor forskjell for innredningen din, samtidig som den vakkert rammer inn bildet ditt. Sjekk våre rammer nedenfor, og finn en ramme som passer hjemme hos deg!

I denne kategorien har vi samlet alle våre rektangulære rammer i størrelsen 60x80 cm. Her er størrelsesforholdet 3:4, og rammene kan anvendes både vertikalt og horisontalt. Store rammer som du finner i denne kategorien gjør seg best på veggen.

En ramme i størrelsen 80x60 cm passer perfekt til favorittbilder som du vil fremkalle i stort format. Uansett om det gjelder bryllupsbilder, familiebilder eller kanskje til og med bilder som du selv har tatt, så vil disse rammene passe perfekt. I vårt sortiment finner du et stort antall ulike modeller, noe som gjør det enkelt for deg å finne din favoritt. Ta en titt på rammene over og finn den som passer deg best!

Hva er en vakker ramme?

Hva som er en vakker ramme, har vi gjerne ulik oppfatninger om, noe som er bra! Vi har nemlig mange ulike vakre rammer i vårt sortiment! Enten du er ute etter rammer som ikke gjør mye ut av seg, eller som trekker til seg oppmerksomhet, så finner du det hos oss! Det er bare å velge en av våre vakre rammer, vi har noe for alle!

Som nevnt ovenfor finnes det mange ulike måter å dekorere med rammer på, og man kan velge å blande solide størrelser som 60x80 med andre størrelser for å få en god kombinasjon. Velger man kun én størrelse på alle rammene, så gir det et helhetsinntrykk, men det er aldri feil å blande litt.

Er du usikker på hvilke rammer du vil ha? Sjekk ut innredningssider og innredningsmagasiner for å finne tips om rammer! Da kan du raskt finne inspirasjon som gjør at det blir enklere å velge hvordan du vil ha rammene og bildene dine.

Bilder og motiver av alt man liker!

Dersom man har litt idétørke når det kommer til rammer og andre ting i hjemmet, kan det som nevnt være bra å hente inspirasjon andre steder. En god idé som vi gjerne deler, er å klippe ut bilder fra aviser, magasiner og liknende som man liker. Deretter kan man spare disse bildene til en senere anledning og finne riktig ramme til riktig bilde.