Sker, vennligst vent...
Fraktfritt over 999,- (99,-) Leveringstid 1-4 arbeidsdager Åpent kjøp i 90 dager 23 96 41 12 info@bgafotobutikk.no

Fotorammer - 42x59,4 cm (A2)

Her finner du alle rammer som passer bilder i A2 format (42x59,4 cm).

96 ProdukterVis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64
Viser 1 - 60 av 96 produkter

A2 Rammer - 42x59,4 cm

Dersom man tar en titt på vår hjemmeside, kommer det vel neppe som en overraskelse at vi liker rammer. Men ikke bare liker vi rammer, vi er også alltid på jakt etter de fineste rammene, slik at dere alle skal kunne ha perfekte rammer til motivene deres. Det vil du raskt merke når du tar en titt i sortimentet vårt, for hos oss finner du mange ulike typer rammer i både 42x59,4 cm (A2) samt større eller mindre størrelser.

A2 – Populært format til postere og tegninger

A2 er et papirformat i A-serien, noe som gjør det til et populært valg til for eksempel posters. Noen ganger benevnes denne størrelsen som 42x60 cm, men det er nesten alltid 42x59,4 det egentlig henvises til. Vi lover at du vil kunne finne en ramme som matcher dine favorittbilder i vårt sortiment!

Her finner du fotorammer tilpasset bilder i A2 format. A2 vil si bilder i størrelsen 42x59,4 cm. Disse rammene passer utmerket til å henge på veggen, og mange kan også henges både vertikalt og horisontalt. Ram inn ditt vakre bilde med en smakfull ramme fra oss.

Her har vi samlet alle våre flotte, rektangulære rammer i størrelsen 42x59,4 cm. Disse rammene har størrelsesforholdet 7:10, og passer bilder i A2-format. Våre A2-rammer passer perfekt for seg som er ute etter en ramme som kan brukes både liggende og stående. Takket være støtteben og veggfeste, som de fleste av våre rammer har, har du muligheten å velge om du vil plassere dine bilder – hengende på veggen eller stående på et møbel.

En ramme med bildemålet 59,4x42 cm passer perfekt for deg som vil fremkalle, og ramme inn, et av dine favorittøyeblikk i et litt større format. I sortimentet over finner du et variert utvalg rammer i både enkle og mer eksklusive design i flere farger. Hos oss skal alle kunne finne det de leter etter, og derfor har vi valgt å sette sammen et flertall ulike stiler og materialer i vårt utvalg. Ta gjerne en titt på alternativene over, og finn en ramme som faller i smak.

Hvordan tenker vi med vårt sortiment?

Vi fokuserer på kunne tilby en ramme til alle, fordi alle bilder fortjener en vakker ramme! Vi vet at man med enkelte bilder ikke vil ha en dristig ramme, ettersom man ikke vil fjerne fokuset fra motivet. Vi vet også at det noen ganger passer bedre med en litt mer gyllen ramme, så vi tilbyr begge deler!

Med en ramme som måler for eksempel 42x59,4 cm (A2), kan man henge opp et ganske stort bilde som kommer til å synes godt på veggen. Selvfølgelig kan man også bruke en ramme i den størrelsen til mange små bilder i et collage, eller et lite bilde i en stor ramme. Det er opp til hver enkelt å velge hva som føles best. Her finnes det, som alle vet, en ramme for enhver smak!

Ramme eller bilde først?

Hva kommer først? En ramme man liker, eller et motiv man liker? Det forandrer seg fra gang til gang! Noen ganger har man et bilde eller et fotografi som man elsker, og som man vil ha i en ramme som passer sammen med et bilde man synes er fantastisk. Da kan det ta litt lengre tid enn normalt å finne en ramme som kompletterer bildet. Det kan også hende at man vil ha en enkel sort ramme som får bildet til å skille seg ut på en fin måte. Så det er veldig forskjellig fra gang til gang.

Hvis man finner en fotoramme man liker her hos oss, uten at man allerede har et motiv, kan man alltid sjekke blant våre posters. Eller man kan finne frem gamle bilder hjemmefra. Noe kommer garantert til å passe! Det er lett å finne frem til våre rammer på hjemmesiden, og dermed er det enkelt å finne det man ser etter!