Sker, vennligst vent...

Fotorammer - 42x59,4 cm (A2)
Vis beholdning:

Vis nettbeholdning
Vis beholdning i din lokale butikk:
OsloVogts gate 64

A2 Rammer

Her finner du fotorammer tilpasset bilder i A2 format. A2 vil si bilder i størrelsen 42x59,4 cm. Disse rammene passer utmerket til å henge på veggen, og mange kan også henges både vertikalt og horisontalt. Ram inn ditt vakre bilde med en smakfull ramme fra oss.

Her har vi samlet alle våre flotte, rektangulære rammer i størrelsen 42x59,4 cm. Disse rammene har størrelsesforholdet 7:10, og passer bilder i A2-format. Våre A2-rammer passer perfekt for seg som er ute etter en ramme som kan brukes både liggende og stående. Takket være støtteben og veggfeste, som de fleste av våre rammer har, har du muligheten å velge om du vil plassere dine bilder – hengende på veggen eller stående på et møbel.

En ramme med bildemålet 59,4x42 cm passer perfekt for deg som vil fremkalle, og ramme inn, et av dine favorittøyeblikk i et litt større format. I sortimentet over finner du et variert utvalg rammer i både enkle og mer eksklusive design i flere farger. Hos oss skal alle kunne finne det de leter etter, og derfor har vi valgt å sette sammen et flertall ulike stiler og materialer i vårt utvalg. Ta gjerne en titt på alternativene over, og finn en ramme som faller i smak.